Dolce&Gabbana Dolce Gabbana Light Blue Edt 100 ml Kadın Parfüm

3.829 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.130 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.377,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dolce&Gabbana Dolce Gabbana Light Blue Edt 100 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Missliva Satıcı Ünvanı: AFİLİ LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008082560900019 Vergi Kimlik Numarası: 0080825609
    Bu ürün Missliva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolce Gabbana Light Blue Edt 100 Ml Kadın Parfümü Dolce gabbana light blue yaşama zevki gibi büyüleyici, vazgeçilmez ve çarpıcı bir parfümİçeriğinde, sicilya limonunun canlılığı, yeşil elmanın mutluluğu, mavinin içtenliği yer alıyorYaseminin yoğunluğu, bambunun tazeliği, beyaz güllerin çekiciliği parfüme bambaşka bir ruh katıyor!Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dolce&Gabbana Kadın Light Blue Edt Parfüm 100 ml

Hoş ve büyüleyici bir kokuya sahip olmak herkes tarafından istenilen bir durumdur. Sadece günlük hayatta değil, aynı zamanda özel günlerde de kullanılabilen parfümler cazibeli kokuları ile dikkatleri üzerine çeker. Bu cazibeli ve kalıcılığı yüksek parfümler arasında ise Dolce&Gabbana kadın Light Blue EDT parfüm 100 ml ön plana çıkar. Kullanıldığı andan itibaren hayranlık uyandıran Dolce Gabbana markasına ait 3423473020233 kodlu bu parfüm, aynı zamanda baştan çıkarıcı bir etkiye de sahiptir. Hoş ve çiçeksi bir koku elde etmek için tercih edebileceğiniz Dolce&Gabbana parfüm, kalıcılığı sayesinde gün boyu sizlere eşlik eder. Genç ve ihtiyar olmak üzere her yaş grubu kullanımına uygun olan bu parfüm ürünü eşsiz bir kokuya ev sahipliği yapar.

  • 100 ml içerik
  • Kalıcılığı yüksek koku
  • Ferahlık ve nem veren formül

Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm 100 ml Özellikleri

Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm 100 ml Özellikleri

Parfüm, gün boyu ferah hissetmenizi ve hoş kokmanızı sağlayan ürünler arasında yer alır. Günlük kullanımın yanı sıra, özel günler için de tercih edebileceğiniz ürün hafif kokusu ile beğenileri üzerine toplar. Temiz teninize ürünü birkaç defa sıkarak istenilen kalıcılığı yakalayabilirsiniz. Ürün tüm cilt tipleri için uygundur. Parfümün tüm ciltlere uygun olması ten üzerinde daha kalıcı olmasını sağlar. Nemsiz teninize parfümü sıktığınızda herhangi bir nem kaybı yaşanmaz. Aksine cildin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Dolce Gabbana Light Blue EDT 100 ml kadın parfüm ürünü birçok kokuyu ve çiçeği içinde barındırır. Bu kokular Sicilya limonu, mavi sümbül, yasemin, bambu, taze gül, yeşil elma, sedir, misk ve amberden oluşur. Dolce Gabbana parfüm kalıcı kokusu ile gün boyu sizlere eşlik eder.

Eşsiz Kokusu ile Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm

Eşsiz Kokusu ile Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm

Gündelik yaşamda sıklıkla tercih edilen bu parfüm çiçeksi kokusu sayesinde büyüleyici bir hava kazandırır. Sicilya yazının renkli ve cıvıl cıvıl enerji veren kokuları sizleri adeta içine çeker. Ürünü temiz teninize veya giysilerinizin üstüne 2 veya 3 defa püskürtmeniz yeterlidir. Parfüm 2 ve 3 püskürtmede bile gün boyu taze hoş kokmanızı sağlar. Parfümün dış yüzü şık ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Estetik görünümlü bu etkileyici parfümü dilerseniz kendiniz için dilerseniz de sevdiklerinizin özel günlerinde alabilirsiniz. Dolce&Gabbana kadın Light Blue EDT parfüm 100 ml kullananlar ürünün odunsu ve çiçeksi kokusunun bir araya gelmesi sayesinde enerji dolu anlar yaşattığını belirtir. Yoğun bir günde bile üzerinizden çıkmayan kokusu sizlerin dinamik ve dinç kalmasını sağlar. Böylece çevrenizdekileri etkileyebilir ve onların beğenisini kazanabilirsiniz.

Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm 100 ml Fiyatları

Dolce&Gabbana Kadın Light Blue EDT Parfüm 100 ml Fiyatları

Odunsu, turunçgil ve çiçeğin bir araya gelerek zengin bir içeriğe sahip olan ürün gün boyu kalıcılık sağlar. Parfümlerin aranan özelliklerinden biri kalıcı bir kokuya sahip olmalarıdır. Ürün hem kalıcı hem de ferah bir kokuya sahiplik eder. 100 ml'lik avantajlı boyutu sayesinde ürünü hem uzun süre boyunca kullanabilir hem de fazla yer kaplamayan boyutu sayesinde kolay bir şekilde her yere koyabilirsiniz. Ağırlık yapmayan ve çantaların içine de rahatlıkla sığabilen ürünü her daim yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz zaman kullanım sağlayabilirsiniz. Dolce&Gabbana kadın Light Blue EDT parfüm 100 ml yorum ve önerilerini değerlendirerek alacağınız ürüne hızlıca karar verebilmeniz mümkündür. Dolce&Gabbana kadın Light Blue EDT parfüm 100 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri ve kalitesi göz önünde tutularak belirlenir. Trendyol üzerinden ürünü kolayca sipariş ederek avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.