Alpino Trimax Üçgen Şekilli Jumbo Kuru Boya 12 Renk

339 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alpino Trimax Üçgen Şekilli Jumbo Kuru Boya 12 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONBURAN Satıcı Ünvanı: RAMAZAN GÖKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4060070870
    Bu ürün ONBURAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alpino Trimax Üçgen Şekilli Jumbo Kuru Boya 12 Renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li

Çocukların kullanması için özel hazırlanan Alpino AL-113 Trimax jumbo kuru boya 12’li seti canlı kalem renkleriyle çocukların hayal dünyasına ve resim yeteneklerine kabiliyet kazandırır. Kolay tutulabilen tasarımının yanı sıra hafifliğiyle ve kalın uçlu güvenliyle hem veliler hem de çocuklar tarafından sık sık tercih edilen bir seçenek halindedir. Bu tür boya kalemlerinde önemli olan konu içerisinde sağlığa zararlı kimyasal bulundurmamasıdır. Alpino markalı kalemlerin içeriğinde sağlığa zararlı kimyasallar bulunmaz. Çocuklar kullanırken körelen kalem ucunu üçgen tasarıma sahip kalemtıraşıyla kolaylıkla açabilirsiniz. Bu sayede kısa sürede yeniden kullanıma hazır olur. Alpino kuru boya 12’li Trimax jumbo AL-113, canlı renkleri içerisinde bulundurur. Kalemlerin renkleri; sarı, mavi, yeşil, fuşya, kırmızı, koyu mavi, mor, pembe, lacivert, koyu yeşil, kahverengi ve siyah renklerini şeklindedir.

  • Rengarenk tasarım
  • Kalemtıraş hediyeli
  • Üçgen yapılı kalemler

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Set Avantajları

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Set Avantajları

Kuru boya kalemlerinde ürünlerin canlı ve parlak renkte olması son derece önemlidir. Alpino Trimax jumbo kuru boya, hem hobi çalışmalarında hem çocukların okuldaki kullanımına uygundur. Siz de bu kuru boyaları tercih ederek çocuklarınızın yeteneklerini ortaya çıkarıp, resim yapmayı hobi haline getirmelerini sağlayabilirsiniz. Küçük çocuklar için özel tasarımı olan kalın uçlu kalemler, özenli şekilde dizayn edilir. Üçgen tasarımlı kalemler, jumbo boyutu ile kolaylıkla çocuklar tarafından kavranabilir. Birçok özelliğin yanında olan uçlarının da çabuk kırılmaması uzun süre kullanım imkanı sunar. Çocuklar resim yaparken Alpino jumbo Trimax 12'li kuru boya seçeneğini güvenle kullanabilirler. Bir diğer avantajı da kuru boya setinin içerisinde kalemleri açmak için kullanılabilecek özel tasarlanan kalemtıraşın müşterilere hediye verilmesidir. Kalemlerin içerisinde çocukların sağlığına zararlı kimyasallar bulunmaz.

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Kullananlar

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Kullananlar

Kuru boyalarda özellikle aranan özellik; ürünlerin canlı ve renkli olabilmesidir. Yüksek kalitede olan bu boyalar, kağıt üstünde canlı ve parlak renk görünümü sağlar. Siz de çocuklarınıza 12 farklı renkten oluşan kuru kalem setini satın alarak onların hayal dünyasına ve resim yeteneğine ışık tutabilirsiniz. Pek çok velinin de onayını alan Alpino AL-113 Trimax jumbo kuru boya 12’li kullananların memnuniyetini kazanır. Kalitesiyle, sağlam yapısıyla, özel üçgen tasarımıyla ve hediye olan kalemtıraşı ile çocukların ihtiyacını karşılayan bir seçenektir. Okulda, hobi edinmede ve evde güvenli bir şekilde çocuklarınıza alıp kullandırabileceğiniz özellikte kaliteli kalemlerdir. Küçük çocuklar için tasarlanan ürün, uzun ömürlü bir deneyim sunar. Siz de Alpino AL-113 Trimax jumbo kuru boya 12’li yorumları ile bilgi alabilirsiniz. Bütçenizi sarsmadan kaliteli içerikli kuru boya setine sahip olabilirsiniz.

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Fiyat

Alpino AL-113 Trimax Jumbo Kuru Boya 12’li Fiyat

Cazip ve bütçenizi sarsmadan Alpino AL-113 Trimax jumbo kuru boya 12’li satın alarak çocuklarınızın resim yeteneğini pekiştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Çocukların dünyasını renklendirecek canlı tonları ile piyasada tam bir fiyat performans ürünü olur. Kağıt üzerine resim yapmada ve farklı hobi çalışmaları için ideal özelliklere sahip bir kuru boya setidir. Pek çok müşteri tarafından beğenilen ve kalitesiyle tercih edilen Alpino AL-113 Trimax jumbo kuruboya 12'li fiyatının hakkını fazlasıyla verebilen bir üründür. Yüksek kalitede olan boyalar, kağıt üstünde canlı ve parlak renk görünümü sağlar. Siz de çocuklara 12 farklı renkten oluşan kuru kalem setini satın alarak onların hayal dünyasına ve resim yeteneğine katkı sağlayabilirsiniz. Trendyol sayesinde Alpino AL-113 Trimax jumbo kuru boya 12’li fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. Bu ürünü inceleyip bütçenizi sarsmadan kolay biçimde satın alabilirsiniz.