Dolphin Siyah Çok Amaçlı Nitril Eldiven Large 100'lü Paket

173 TL
(1,73 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dolphin Siyah Çok Amaçlı Nitril Eldiven Large 100'lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ersin Ambalaj Satıcı Ünvanı: OĞUZ KÖMÜR İNŞAAT AMBALAJ TARIM NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0635004948100011 Vergi Kimlik Numarası: 6350049481
    Bu ürün Ersin Ambalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolphin Siyah Pudrasız Nitril Gıda Muayene Eldiveni 100 Adet Dolphin Çok Amaçlı Pudrasız Siyah Nitril Eldivenler mutfak, temizlik ve kozmetik gibi birçok alanda rahat kullanabilmek için tasarlanmıştır. Lateks içermediği için, latekse duyarlı bünyeler için tercih edilir. Lateks eldivenlere göre çok daha zor şartlara, çok daha uzun süre dayanıklılık gösterir. Parmak uçlarındaki dokulu yüzey,hem kuru hem ıslak maddelerin daha sıkı kavranabilmesini sağlar. İki ele uyumludur, elin şeklini alarak kolay hareket imkanı sağlar. ? Tek kullanımlıktır. Terleme yapmaz. Gıda uyumludur. AYNI GÜN KARGO
Geri Bildirim Ver