Dolu Kepçeli Pedallı Traktör 8051

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
1.679 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.952,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.952,99 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dolu Kepçeli Pedallı Traktör 8051

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolu Kepçeli Pedallı Traktör 8051 Dört tekerlekli pedallı traktör modeli çocuğunuzun beden gelişimini ve koordinasyonunu kolayca tamamlayacak, sökülüp takılabilir aksesuarları sayesinde eğlenceli vakitler geçirecek, ayrıca direksiyon hakimiyeti kurmasına destek olacaktır. Zincirli pedallı sistem. Römork alınması tavsiye edilir. 3 yaş ve üzeri Ürün Ölçüleri : 52x111x45cm

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 4
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Kırmızı
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Dolu Kepçeli Traktör Pedallı MA.8051

Çocukların bazı temel ihtiyaçları vardır. Yemek yeme, uyuma ve giyinme gibi temel ihtiyaçlar haricinde bir de eğlenmek isterler. Bu sebeple onların yaş grubuna uygun özelliklere sahip oyuncaklar üretilir. Kız ve erkek çocuklarının ilgi alanları çeşitlilik gösterir. Fakat oyuncaklarda temel bir ayrım söz konusu olmaz. Dolu kepçeli traktör iki cinsiyetin de kullanabileceği türlerden biridir. Oldukça eğlenceli olan bu ürüne marka farkıyla sahip olabilirsiniz. İşinin ehli firma çocukların sağlığını göz önünde bulundurarak üretim yapar. Eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olacak bu ürünle onları sevindirebilirsiniz. Özellikle okul öncesi çocuklar için uygun olan bir üründür. Dayanıklı materyaller kullanılarak ve onların güvenliği göz önünde bulundurularak üretilir. Kaliteli markanın bu işlevsel oyuncağını alarak kıymetli çocuklarınıza eğlenceli bir hediye sunabilirsiniz.

  • 3-6 yaş aralığına uygun
  • 4 tekerlekli
  • Kırmızı renk seçeneği

Dolu Kepçeli Traktör Özellikleri

Dolu Kepçeli Traktör Özellikleri

Çocukların sıklıkla tercih ettiği oyuncaklardan biri dolu traktör pedallıdır. Bu oyuncaklar, üzerine bindiğinde istenilen yere gidilmesini mümkün hale getirir. Çocuklar ilk araçlarını kendi başlarına sürmeyi öğrenirken aynı zamanda spor yapabilir. Çocuklarınızın hem eğlenebilecekleri hem de motor kabiliyetlerini geliştirebilecekleri bu ürünle onlara bir iyilik yapabilirsiniz. Kepçesiyle bazı nesneler taşınabilen bu oyuncak eğlencenin sınırlarını zorlar ve güvenli bir kullanım sağlar. Bu sayede siz ebeveynlerin gözü arkada kalmaz. Dolu pedallı oyuncak traktör kepçeli büyük boydur. Bu sayede çocuğunuzun rahatlıkla oyun oynamasını sağlar. Konforlu bir şekilde oturup sürebileceği bu güzel oyuncak sayesinde oldukça eğlenceli vakit geçirebilir. Eğlenirken öğreten ve sürekli hareket halinde olmasını sağlayan bu oyuncağı güvenle tercih edebilirsiniz.

Fark Yaratan Oyuncakla Sınırsız Eğlence

Fark Yaratan Oyuncakla Sınırsız Eğlence

Güvenilir ve işinin ehli olan markanın ortaya koyduğu bu ürün birçok çocuğun favorisi haline gelmiştir. Alışılagelmiş modellerin yanı sıra fark yaratan ve sınırsız bir eğlence imkanı sunan dolu pedallı kırmızı traktör sayesinde kıymetli çocuklarınızı sevindirebilirsiniz. Onların hem spor yapmasını hem araç hakimiyetini öğrenmesini hem de yeteneklerini keşfetmesini sağlayan bu ürün canlı ve güzel rengiyle oldukça ilgi çekicidir. Güvenlikleri sebebiyle kaliteli materyaller kullanılarak dayanıklı bir formda üretilir. Tek kişilik bir eğlence olması sebebiyle çocuğunuzun dilediği zaman kendi kendine oyun oynamasını sağlar. Dolu kepçeli traktör pedallı özellikleri saymakla bitmez. Kepçesi yardımıyla çeşitli meslekleri tanıyabileceği ve büyük tekerlekleriyle istediği yerde eğlencesine devam edebileceği bu oyuncak, yıllar boyunca kullanılabilir. Dolu kepçeli traktör pedallı modelleri inceleyerek size uygun olanı alabilirsiniz.

Dolu Kepçeli Traktör Fiyatları

Dolu Kepçeli Traktör Fiyatları

Çocuklarınızın ilgisini çekebilecek ve onların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak bu ürünlere ulaşmak için yorulmanıza gerek yoktur. Uygun Dolu kepçeli pedallı traktör fiyatları sayesinde bu oyuncağı kolayca satın alabilirsiniz.. MA 8051 kodlu ürünü filtreleme yaparak da oldukça hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Marka, kategori, renk ve özellikleri belirleyerek aradığınız oyuncağa kavuşabilirsiniz. Dolu kepçeli traktör pedallı çeşitlerini inceleyerek tam olarak istediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Tüm bunların yanında müşteriler tarafından yapılan Dolu kepçeli pedallı traktör yorumlarına göz atabilirsiniz. Dolu kepçeli pedallı traktör kullananlar tarafından verilen tavsiyeler ışığında güvenli bir internet alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirim ve kampanyalardan faydalanarak ihtiyaçlarınızı cazip fiyat avantajlarıyla karşılayabilirsiniz.