10
Aktivite Eğitici Kitap kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Domingo Yayınevi Atlas - Kıtalar, Denizler Ve Kültürler Arası Yolculuk Rehberi

440 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
404,80 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi Atlas - Kıtalar, Denizler Ve Kültürler Arası Yolculuk Rehberi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sayfa Sayısı : 108 Sayfa Kitap Boyutu : 27,5 cm * 37,5 cm Yazarı: Aleksandra Mizielinska - Daniel Mizielinski Çeviren: Emre Ülgen DAL - Hevdan SÖNMEZ Yayın Tarihi: Ekim 2019 Kapak: Ciltli 7 Kıta 42 Ülke 52 Harita 37 dilde 3 milyon üzerinde okur. ATLAS - Kıtalar, Denizler ve Kültürler Arası Yolculuk Rehberi, sadece coğrafi bilgileri değil, ülkelerin karakteristik yönlerini de sunan büyük boy haritaları, ödüllü tasarımı ve göz alıcı çizimleriyle sizi koltuğunuzdan kıpırdamadan dünya turuna çıkarıyor. Dünyanın binbir harikası ve ilginçliği arasında rengârenk bir yolculuk. İzlanda’nın buzulları, Mısır’ın çöl kervanları, Avustralya’nın ornitorenkleri, Madagaskar’ın dev baobab ağaçları, Meksikalıların garip bayramları ve Charlie Chaplin’den Halide Edip Adıvar’a ülkelerini gururlandıran isimler. Tüm dünyada büyük ilgi gören, İzlanda’dan Polonya’ya, Amerika’dan İspanya’ya 37 dilde yayımlanan, çocuk kitaplarında en prestijli ödüllerden Prix Sorcières (Fransa) ve Premio Andersen'i (İtalya) kazanan Atlas, devasa buzullardan küçücük böceklere, dünyamızın barındırdığı akılalmaz çeşitliliği ve göz alıcı renkleri kutlamak için hazırlanmış görsel bir festival."Gördüğünüz anda dokunma hissi uyandıran bir kitap. Çocuklar kadaryetişkinleri de büyülemesi muhtemel." Wall Street Journal"İlk görüşte aşk! Sizi daha fazlasını merak etmeye, hatta yolculuğa çağırıyor. " Guardian"Sınıf ve kütüphaneler için olmazsa olmaz." School Librarian Journal Yaş Grubu:7+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar NULL
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Atlas Domingo Kıtalar Denizler Kültürler Arası Yolculuk Rehberi Fiyatı - Trendyol

Başlıca çocuklar için hazırlanan Domingo Yayınevi Atlas kitabı, aslında herkesin bilgi alabileceği ve zevk alarak okuyacağı kitapların başında yer almaktadır. Çizimleri ve görüntüleri ile büyüleyen bu kapsamlı yolculuk kitabı, içinde bulunan pek çok bilgi ve ünlü isimle de sizi tanıştırmakta hatta yol arkadaşınız yapmaktadır. Ülkelerin coğrafi bilgileri dışında özelliklerini de ön plana çıkarıp ülkeyi size en bilinen özellikleri tanıtma özelliğine sahip bu kitap herkesin yanında bulundurması gereken nadir başucu kitapları arasında yer almaktadır. Atlas Kıtalar Denizler Kültürler Arası Yolculuk Rehberi, ciltli ve kalitesi basımıyla Domingo Yayınları’ndan yayımlanmış olup daha öncesinde pek çok ülkeye ve dile de ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca eskitme görüntüye sahip olan bu kitap size birçok yeni bilgi sunarken bunu 108 sayfada yapmaktadır ve kitap büyük boyuta sahiptir.

  • Kültürel ve Coğrafi Bilgiler
  • Renkli Çizimler ve Ödülleri
  • Rehber Niteliğinde Yolculuk Kitabı

Ülkeler ve Kültürler Arası Bilgilerle Domingo Atlas

Ülkeler ve Kültürler Arası Bilgilerle Domingo Atlas

Farklı kapılar açma imkânı sunan bu Domingo Atlas size bir yanda İzlanda buzullarını tanıtırken bir yanda Avustralya ornitorenkleri bir yandan da Meksikalıların ilginç bayramlarını tanıtacak ve bunu renkli dünyasıyla size sunacaktır. Bunun dışında Halide Edip Adıvar veya Charlie Chaplin gibi ünlü isimlere de yer veren bu kitap sizi renkli dünyalar ile tanıştırıp ve kıtalar arası yolculuk yapmanıza imkân tanımaktadır. Gerçekten rehber niteliğinde olan bu kitap sayesinde evinizden çıkmadan istediğiniz ülkeyi daha yakından tanıyabilir, özelliklerini öğrenebilir hatta 52 harita imkanıyla ülkelerin bilmediğiniz yönlerini keşfedebilirsiniz. Domingo’dan basılmış olan bu kitap hem Türkiye’de hem de yurtdışında 3 milyon üzerinde okuyucusuyla giderek gözde olan eserlerden biri olmuş ve zamanında pek çok ödüle ev sahipliği yapmıştır.

Renkli Çizimleriyle Domingo Yayınevi Atlas Kitabı

Renkli Çizimleriyle Domingo Yayınevi Atlas Kitabı

Domingo Yayınevi Atlas Kıtalar Denizler Kültürler Arası Yolculuk Rehberi, 2 yazarla birlikte hazırlanmış olup çocuklar için başvurulan en önemli kaynaklardan biri olarak görülmektedir. Ancak sadece çocuklar için değil herkesin başvuracağı kaynakların arasında olmaktadır. Kocaman boyutu ve renkli çizimleriyle eğlendirerek öğreten bu kitap, hem aileniz hem de tek başınıza kolayca öğretme imkanı sunmakta ve her an size arkadaşlık yapacak eserlerden biri olmaktadır. Atlas Kıtalar Denizler Kültürler Arası Yolculuk Rehberi Özellikleri düşünüldüğünde sadece dil, nüfus gibi özellikler değil aynı zamanda kültürleriyle alakalı bilgiler ve resimler bulunmaktadır. Hatta tarihi eserleri, o bölgedeki bitkileri ve hayvanları veya yemek kültürü gibi pek çok bilgiyi de dahil etmektedir. Bu sayede ülkeleri bir cümle ile değil bütünü ile ve eğlenceli bir şekilde öğrenmek mümkün olmaktadır.

Uygun Fiyatlarla Başucu Atlas Kitabı

Uygun Fiyatlarla Hem Çocuklara Hem Yetişkinlere Başucu Atlas Kitabı

Her evde bulunması gereken kitapların başında yer alan bu kitap, özellikle seyahat etmeyi seven kişiler ve çocuklarını daha kültürlü birey haline getirmek isteyenler için oldukça iyi bir kaynaktır. 11 yaş ve üzeri herkes için uygun olsa da görsellerin çok olması sebebiyle 2.sınıf itibariyle herkese uygun olan bu kitap hem çocuklar hem de yetişkinler için genel kültür kaynağı ya da başucu rehber kitabı olarak görülebilir. Atlas Kıtalar-Denizler-Kültürler Arası Yolculuk Rehberi yorum olarak bakıldığında ömürlük bir kaynak olarak gösterilen bu eser her zevke uyum göstermektedir. Atlas Kıtalar Denizler Kültürler Arası Yolculuk Rehberi fiyatı ise rehber niteliği taşıyan bir kaynak olduğu göz önünde bulundurulursa uygun olduğu düşünülebilir, baskı kalitesiyle dayanıklılığını koruyabilmektedir. Ayrıca indirim dönemlerinde de tercih edilebilen bu kitap birçok kitabın birleşimi gibi görülmektedir.