Domingo Yayınevi 1000 Nokta - Başyapıtlar Thomas Pavitte

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi 1000 Nokta - Başyapıtlar Thomas Pavitte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pusula kids yayıncılık Satıcı Ünvanı: MURAT KİPRİKSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1144058636800001 Vergi Kimlik Numarası: 5630286824
    Bu ürün pusula kids yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Noktaları birleştirme bulmacasını bambaşka bir boyuta taşıyan ve dünya çapında bir salgına dönüşen 1000 nokta serisinde sıra başyapıtlarda.
  • Grafik tasarımın çılgın çocuğu thomas pavitte, sihrini bu kez dünyanın en meşhur sanat yapıtları üstünde konuşturuyor.
  • Serinin ikinci kitabı olan 1000 nokta: Başyapıtlar'da
  • ayçiçekleri (van gogh), öpücük (klimt), dikenli kolye ve sinekkuşu ile otoportre (frida kahlo), inci küpeli kız (vermeer), davut (buonarroti), venüs'ün doğuşu (botticelli), marat'ın ölümü (david), kanagawa'nın büyük dalgası (hokusai), amerikan gotik (wood) gibi dünyanın en meşhur 20 başyapıtı tamamlanmak üzere sizleri bekliyor.
  • Elimizdekiler: 1000 nokta, 20 başyapıt, bir gizli kalmış sanatçı (yani siz!).
  • Sonuç: Üstünde çalışırken kafanızı kaldıramayacağınız, bittiğinde duvarınıza asmak için sabırsızlanacağınız sanat eserleri.
  • 999 çizgi bir araya geldiğinde ortaya nelerin çıkabildiğine ve uğraşırken geçecek zamanın size nasıl iyi geldiğine gerçekten şaşıracaksınız.
  • Thomas pavitte 1985'te yeni zelanda'da doğdu.
  • Grafik tasarım ve deneysel sanatla uğraşan pavitte, basit tekniklerle karmaşık eserler yaratıyor.
  • Kendi yarattığı ve tüm zamanların en çetrefilli noktaları birleştirme şablonu olarak anılan 6239 noktalık mona lisa portresiyle (birleştirmesi 9 saat sürüyor) resmi olmayan bir dünya rekoruna imza attı.
  • Bunu takiben oluşturduğu dört kitaplık 1000 nokta serisi yayımlandığı pek çok ülkede ufaktan bir salgına dönüşmüş durumda.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Thomas Pavitte
Geri Bildirim Ver

Domingo Yayınevi 1000 Nokta Başyapıtlar

Çocuklarda motor becerilerini geliştirmek için nokta birleştirme tarzında etkinlikler yapılarak gelişim sağlanır. Bunu ileri düzeye taşıyarak büyüklerin boş zamanlarını değerlendirmeleri, yeni sanat eserleri öğrenmeleri ve tıpkı çocuklukta olduğu gibi el gelişimlerini sağlayan Domingo Yayınevi 1000 Nokta Başyapıtlar serisini kullanabilirler. Bu ürün sizin boş zamanlarınızı değerlendirecek bir aktivite haline gelirken yeni sanat eserleri üretmenizi sağlar. 1000 noktanın sırayla birleşmesi sonucu o şaheser ortaya çıkar. Üstünde yazan eser sahibi ve resmin adı sayesinde yeni bilgiler de edinmiş olursunuz. Birbiri ardınca sıralanan noktalar farklı içerikte resimler bulundurur. Birleştirildikten sonra 20 farklı başyapıtı gösteren resimleri dilerseniz boyama işlemi yapabilir daha sonra duvarınıza çerçeve ile beraber asabilirsiniz.

  • 1000 nokta birleşimi sonucu eserle çıkması
  • 20 farklı ünlü ressama ait resimler bulunması
  • Zamanınızı değerlendiren keyifli içerikler bulundurması

1000 Nokta İçinde Size Sunulan Eserler

1000 Nokta İçinde Size Sunulan Eserler

1000 nokta serisinin ikinci kitabı başyapıtlar olarak çıkar. Birbirinden farklı içeriği ile Başyapıtlar kitabına sahip olarak yeni bir aktivite deneyimlemiş olursunuz. 1000 nokta başyapıtlar içerik ile sunulan Van Gogh'un Ayçiçekleri, Klimt'in Öpücük, Frida Kahlo'nun Sinekkuşu ile otoportre ve Dikenli Kolye, Buonarroti'nin Davut, Vermeee'ın İnci Küpeli Kız, David'in Marat'ın Ölümü, Botticelli'nin Venüs'ün Doğuşu, Wood'un Amerikan Gotik ve Hokusai'nin Kanagawa'nın Büyük Dalgası eserlerini tamamlarsınız. 1000 nokta ile tamamlanan 20 farklı eser hakkında bilgi sahibi olabilir bu eserlerin sahiplerini tanıyabilirsiniz. Bilgilerin ardından eksikleri tamamlayarak ve boyayarak bir başyapıt elde edersiniz. Birbirinden farklı ve ünlü olan bu eserleri boyarken siz de hem yeni bilgiler öğrenip hem de eğlenebilirsiniz. Bu 20 farklı ressamın eserlerine siz de bir renk katmak isterseniz ürüne sahip olarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Noktaları Birleştirin Şahesere Dönüşsün

Noktaları Birleştirin Şahesere Dönüşsün

Keyifli vakit geçirerek sanat eserlerini tanıtan ürün pek çok müşteri tarafından beğenilerek kullanılır. 1000 Nokta Başyapıtlar Thomas Pavitte tarafından tasarlanarak hazırlanır. Thomas Pavitte deneysel sanatlarla ve grafik tasarımı ile ilgilenerek pek çok eser ortaya çıkarır. İlk bakışta karmaşık gibi görünse de basit eserler yaratarak eğlenceli bir yapıt sunar. Hazırladığı bu 1000 noktalık eserlerle önceden kendisi çalışma yaparak daha sonrasında insanların yapmasına hazır hale getirir. Son zamanlarda 1000 nokta ile anılan Thomas Pavitte pek çok nokta birleştirme kitapları çıkartarak müşterilerin beğenisine sunar. Bu açıdan art arda çıkardığı nokta birleştirme uygulamaları ile bir seri oluşturur. 1000 Nokta seri ile oluşturduğu 1000 Nokta Hayvanlar, 1000 Nokta Şehirler, 1000 nokta İkonlar ve son olarak 1000 Nokta Başyapıtlar olarak 4 farklı eseri sevenlerinin beğenisine sunar.

Uygun Fiyatlı Domingo Yayınevi 100 Nokta Başyapıtlar

Uygun Fiyatlı Domingo Yayınevi 100 Nokta Başyapıtlar

Domingo 1000 Nokta dört farklı içerik serisinden oluşan bir kitaptır. Müşteriler tarafından en çok sevilen ve büyük beğeni toplayan kitabı Başyapıtlardır. Serinin ikinci kitabı olarak geçen eser pek çok ünlü sanatçının eserini bulundurur. Tüm noktaları takip ederek oluşturduğunuz eseri renklerle boyayabilirsiniz. Böylece ilginç renklerle yeni sanat eserinizin sanatçısı siz olursunuz. Uygun fiyatlı Domingo Yayınlarının eserlerine sahip olarak vaktinizi değerlendirirsiniz. 1000 Nokta Başyapıtlar yorumlar kısmına göz atarak eseri satın alan kişilerin yorumlarını okuyabilir, alacağınız kitabın içeriğini bakımından size uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Domingo Yayınevi 1000 Nokta Başyapıtlar eserini daha önce satın alan müşterilerin fikirleri ve yorumlar sayesinde beğendiğiniz ürünü satın almadan önce daha fazla bilgi ve detaya sahip olabilirsiniz. Siz de Başyapıtlar eserini inceleyerek Trendyol sayesinde kolayca ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.