1
Viyola kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Genel Markalar Viyola 4/4 Dva44lc

4.870,90 TL
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
70 x 80
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.309 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.987,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.008,62 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Viyola 4/4 Dva44lc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exxen Shopping Satıcı Ünvanı: ÜMİT BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1410218271
    Bu ürün Exxen Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dominguez Viyola 4/4 DVA44LC. Özellikler: Önkapak: Ladin. Yanlar: Kelebek Ağacı. Sap ve Eşik: Kelebek Ağacı. Kuyruk: Thomastik model fiksli. Yay: Moğol At Kuyruğu & Gül Ağacı. Çenelik: Akçağaç. Klavye: Gül Ağacı. Çantası: Oxford hard case Paket içeriği: 1 Adet Viyola. 1 Adet Yay 1 Adet Reçine 1 Adet Taşıma Kutusu (Hardcase) : Çanta Askılıdır (Omuzda Rahatca taşınabilmesi için), Olabilecek darbelere ve yağmura karşı enstrümanınızı korur.
Geri Bildirim Ver

Dominguez 4/4 DVA44LC 256713 Viyola

Yaylı çalgılar ile ilgileniyorsanız Dominguez 4/4 DVA44LC viyola size göre olabilir. Bu ürün, kaliteli malzemeden üretilmiş olup sağlam bir yapıdadır. Yaylı grubunun önemli enstrümanlarından biri olan viyolayı icra etmek istiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu çalgı, yumuşak ve dip seslerde yüksek performans sağlar. Ürünün frog kısmı 90 derecelik tasarımıyla nota hâkimiyetini kolaylaştırır. Bu ürün kaliteli ses özelliğiyle enstrümanı yeni öğrenenler için uygundur. Bu enstrüman müzikle profesyonel olarak ilgilenenler ve çalgıya hâkim olanlar tarafından da tercih edilir. Viyola, ergonomik tasarımıyla tutuşu kolaylaştıran bir yapıdadır. Akustik iç tasarım ise sesin kaliteli bir biçimde çıkmasını sağlar.

  • Ergonomik tasarım
  • Dâhili Ürünler: çanta, yay ve reçine
  • Kaliteli üretim materyali

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Materyali Nasıldır?

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Materyali Nasıldır?

Dominguez 4/4 DVA44LC viyola kaliteli materyallerden imal edilir. Enstrümanın ön kapak kısmı ladin ağacından yapılır. Ladin ağacı, sesin içeride iyi bir biçimde yankılanmasını sağlar. Kapağın yüzeyi cilalanarak parlatılmış ve kullanıma hazır hâle getirilmiştir. Bu kapak, tellerin titreşiminin iç akustiğe kaliteli biçimde aktarımını sağlar. Viyolanın sap ve eşik kısımları kelebek ağacından üretilir. Bu malzemeden elde edilen ürün sağlam bir yapıdadır. Kelebek ağacı kolay tutulabilecek biçimde şekillendirilir. Klavye kısmı gül ağacından imal edilir. Bu ağaç özel bir işlemden geçirilerek akor yapısına müsait hâle getirilir. Yayın kılları Moğol at kuyruğundan, sap kısmı ise gül ağacından yapılır. Dominguez 4/4 DVA44LC ürününün çenelik kısmında akçaağaç kullanılır. Bu materyal, temas esnasında rahatsızlık vermeyecek biçimde şekillendirilmiştir. Viyola çantası ise özel Oxford hard case kategorisindedir.

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Paket İçeriği Neler?

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Paket İçeriği Neler?

Dominguez 4/4 DVA44LC viyola paketi içeriğinde bir adet enstrüman bulunur. Enstrüman, gövde, sap ve tel yapısı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Ürünün iç akustik tasarımı yüksek kaliteli bir ses sunar. Set dâhilinde enstrümandan ses çıkarmak için kullanılan bir adet yay bulunur. Yay, tellerin üzerinde kaydırılarak çalgıdan titreşim yoluyla ses yükselmesini sağlar. Viyola tellerinin bakımını yapmak için reçine gerekir. Set içeriğinde bir adet kaliteli reçine mevcuttur. Çalgının ve aparatlarının sağlam bir biçimde muhafaza edilmesi önemlidir. Enstrüman, yalnızca icra edildiği zamanlarda kutusundan çıkarılmalıdır. Dominguez 4/4 DVA44LC viyola seti içerisinde bir adet taşıma çantası bulunur. Çanta askılı bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım sayesinde enstrümanı omzunuzda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çanta, viyolayı olası darbelere ve dış etkenlere karşı koruyarak sağlam bir biçimde muhafaza eder.

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Kimler İçin Uygundur?

Dominguez 4/4 DVA44LC Viyola Kimler İçin Uygundur?

Dominguez 4/4 DVA44LC viyola müzikle ilgilenenler ve yaylı çalgılara özel bir ilgi duyan kişiler için uygundur. Viyola, birçok farklı branşta kullanılan bir enstrümandır. Bu çalgının klasik müzikten popa, country türünden rock'a kadar geniş bir kullanım alanı vardır. İcra ettiğiniz müzikte yaylı ögelere yer vermek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Viyola, kemana benzemekle birlikte daha ince ve derin bir ses aralığına sahiptir. Bu enstrümanı icra etmek için temel keman bilgisine sahip olmak faydalı olacaktır. Ürün, müzik öğretmenleri ve kurs sahipleri için de uygundur. Amatör ya da profesyonel olarak müzik yapıyorsanız da bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Kolay taşınabilen ve tutulabilen viyolayı canlı performanslarınız için tercih edebilirsiniz. Bu enstrüman, orkestralarda çalan kişiler için de uygundur. Ürünü satın almadan önce bir müzik eğitmenine danışmanız tavsiye edilir. Müziğin zevkini güzel bir enstrüman ile yaşamak için bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Dilerseniz diğer müzisyenlerin deneyimlerini öğrenmek için Dominguez 4/4 DVA44LC viyola yorumlarını inceleyebilirsiniz.