Domol Banyo Kireç Çözücü Yedek Paket 750 Ml

94,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Banyo Kireç Çözücü Yedek Paket 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastel Global Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710238682
    Bu ürün Pastel Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyo Kireç Çözücü Yedek Paket 750 ml
Geri Bildirim Ver

Domol Banyo Kireç Çözücü Yedek Paket 750 ml

Kireçleri çözmek, yok etmek için pek çok ürün bulunur. Banyoda, musluklarda, lavabolarda veya duşakabinin içinde çeşitli nedenlerden kaynaklanarak oluşan kireci yok etmek için herkesin beğendiği Domol banyo kireç çözücü kullanılır. Kireç çözmek konusunda oldukça etkili bir ürün olduğu söylenebilir. İnatçı ve zor tüm lekeleri güçlü formülü sayesinde hızlıca yok eder. Tertemiz, kireçten arınan bir banyo için markanın oldukça etkili bu ürününü kullanabilirsiniz. Fayans aralarında, lavabolarda, musluklarda veya küvet içindeki tüm lekelerden bu ürün sayesinde kurtulabilirsiniz. Yumuşak kıvamı sayesinde kullanımı oldukça pratiktir. Kireçlenen her yeri bu ürün sayesinde güzelce temizleyebilirsiniz. Kolaylıkla arınabilen bu ürün kalıntı bırakmaz. Bundan dolayı kolay bir kullanımı vardır. Siz de bu ürünle evinizi kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Etkili temizleme
  • Hafif ve yumuşak kıvam
  • Özel ve güçlü formül

Güçlü Formüllü Domol Banyo Kireç Çözücü

Güçlü Formüllü Domol Banyo Kireç Çözücü

Banyolarda biriken, yerleşen kireçleri temizlemenin pek çok yolu vardır. Domol banyo kireç çözücü yedek paket 750 ml kullanmak bu yollardan birisidir. Güçlü yapısıyla inatçı kireçleri bile söküp atabilen bir üründür. Bundan dolayı hiçbir kuvvet uygulamadan kolaylıkla banyonuzdaki tüm kireçlerden kurtulabilirsiniz. Kullanan herkesin memnun kaldığı ve ihtiyacı olanlara tavsiye ettiği bu ürünü banyonuzda her yere uygulayabilirsiniz. Yumuşak kıvamı olduğundan dolayı fayanslarda, lavabo ve musluklarda kolaylıkla uygulanabilir. Ayrıca çizilme ya da deforme gibi sorunlarla da karşılaşmayabilirsiniz. Boyutuyla da sevilen temizleyici uzun süre kullanılabilir. Az miktarda bir ürünle pek çok yeri temizleyebilirsiniz. Ağır olmayan kokusu sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Herkesin beğenerek kullandığı bu üründen siz de memnun kalabilirsiniz. Markanın kireç üzerinde gösterdiği etkili performansıyla beğeni toplayan bu ürünü sayesinde banyonuzu tertemiz yapabilirsiniz.

Beğenilen Domol Banyo Kireç Çözücü ve Kullanımı

Beğenilen Domol Banyo Kireç Çözücü ve Kullanımı

Herkesin severek kullandığı markanın bu ürünü oldukça beğeni toplar. İnatçı, zor kireçleri bile hızlı bir şekilde yok eden bir ürün olduğu söylenebilir. Ayrıca tekrar kireç oluşmasını da geciktiren bir yapısı bulunur. Herkesin tavsiye ettiği bu üründen sizler de memnun kalabilirsiniz. Domol banyo kireç çözücü yedek paket 750 ml yorumları ve müşteri tecrübelerinden ürünün sevildiği anlaşılabilir. Ağır olmayan kokusu sayesinde deterjana alerjisi olanlar da kullanabilir. Güçlü temizleme özelliğiyle beğeni toplayan, hafif ve yumuşak formülle üretilen markanın bu ürününü ihtiyacı olan herkes alabilir. Duşakabin, küvet, lavabo, musluk, klozet ve fayans gibi yerlerde biriken lekeleri yok eden ürün sayesinde evinizde hijyenik ve temiz görünüme kavuşabilirsiniz. Boyutuyla, etkisiyle ve yapısıyla birçok kişinin beğenerek kullandığı bir üründür. Siz de böyle bir kireç çözücüye ihtiyacınız varsa bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Domol Banyo Kireç Çözücü Uygun Fiyatlarla

Kaliteli Domol Banyo Kireç Çözücü Uygun Fiyatlarla

Her yönüyle beğenilen markanın bu ürünü oldukça kalitelidir. Uzun süre kullanılabildiği, güçlü ve etkili performans gösterdiği için oldukça beğeni toplar. Banyoda yerleşen tüm kireçleri anında söküp atar. Herhangi bir leke kalıntısı bırakmadan her yeri temizler. Domol banyo kireç çözücü yedek paket 750 ml kullananlar ihtiyacı olan herkese tavsiye eder. Kullananların oldukça memnun kaldığı bu ürün sayesinde tüm kireçlerden kurtulabilirsiniz. Güçlü performansıyla ve kalitesiyle beğeni toplayan bu ürünle evinizin her noktasını kolayca temizleyebilirsiniz. Domol banyo kireç çözücü yedek paket 750 ml fiyatları her bütçeye uygundur. Herkesin satın alabileceği fiyat aralığında olan bir üründür. Kireçleri yok eden, temizlik görevini iyi şekilde yerine getiren bu üründen siz de memnun kalabilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığıyla Domol markasının bu ürününü inceleyerek avantajlı fiyatlarla temin edebilirsiniz.