Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Ve Bakım Sıvısı 250 ml

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Ve Bakım Sıvısı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKUVA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: İLKER DAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650360376
    Bu ürün ANKUVA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır Makinesi Temizleme ve Bakım Sıvısı 250 ml
Geri Bildirim Ver

Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Ve Bakım Sıvısı 250 ml

Çamaşır makinesi içi, bağlantı boruları, rezistanslar gibi ulaşılması zor yerlerdeki kokuları, tortuları ve kirleri temizlemeye yardımcı ürünler bulunur. Domol çamaşır makinesi temizleme ve bakım sıvısı 250 ml makine bakımını sağlamak için özel olarak tasarlanır. Aşınma yapmayan formülü ile metal parçaları korur. Makinenizin metal parçalarını aşınma önleyici içerikle koruduğu için düzenli kullanımda çamaşır makinesinin ömrünü uzatır. Koku, kireç ve kiri ortadan kaldırmak için kullanılır. En zor yerlerdeki kir ve kireci makinenizden bu ürünle kolayca uzaklaştırabilirsiniz. Özel formülü ile metal aksamları korur, yapısı gereği parçalara zarar vermeden üstün temizlik sağlayabilir. Makine aşınmasında ve kötü kokularda önemli rol oynayan kalıntıları ve kireci etkin bir şekilde söküp atabilir. Makinenin sadece bir kısmında değil bütününde koruyucu hijyen sağlayarak yıkama kapasitesini artırır.

  • Anında etki
  • Güçlü temizlik
  • Özel formül

Domol Çamaşır Makinesi Temizleme ve Bakım Sıvısı 250 ml

Domol Çamaşır Makinesi Temizleme ve Bakım Sıvısı 250 Ml

Çamaşır makinesi tamburunun girişindeki contada zamanla kir birikmesinden dolayı küf oluşabilir. Bu bölgede bakteriler hızla çoğalır, bakteriler lastikler arasında birikerek kokuya neden olur. Çamaşır makinesi temizliğinde en önemli noktalardan biri olan contayı temizlemek için antibakteriyel ve küf önleyici özelliklere sahip bir temizleyici olarak kullanılabilir. Domol markalı ürünleri tercih ederek temizliğinizi kolayca yapabilirsiniz. Cam kapak, conta, deterjan deposu girişi gibi yerleri temizlemeniz gerektiğinde Domol temizleme ürününü kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bakım solüsyonunu bir beze döküp silmek istediğiniz yerlerde işleme başlayabilirsiniz. Silme işleminin sonrasında temizlenen bölgeleri ılık bir havluyla silebilirsiniz. Ürün belirli aralıklarla kullanıldığında yıkama kapasitesi artar aynı zamanda çamaşır makinesinin ömrü de uzar. Domol çamaşır makinesi temizleme ve bakım sıvısı 250 ml yorumları ile daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaliteli Domol Çamaşır Makinesi Temizleme ve Bakım Sıvısı

Kaliteli Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Ve Bakım Sıvısı

Domol çamaşır makinesi temizleyici nasıl kullanılır sorusuna yanıt olarak ürünün üzerinde yer alan talimatlar yeterli olur. Talimatlara göre deterjan çekmecesini çamaşır makinesinden çıkarabilir ve bir kapta hazırladığınız ılık suya 50 ml ürün ekleyebilirsiniz. Deterjan çekmecesini 30 dakika boyunca oluşan karışımın içinde bırakabilirsiniz. Gerekirse lastik contaları, cam kapağı ve deterjan girişini temizlik bezinin üzerine biraz üründen dökerek temizleyebilirsiniz. Döktükten sonra biraz bekleyip nemli bir bezle silebilirsiniz. Sonra kalan deterjanı, deterjan çekmecesine döküp tamamen boş bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Çamaşırsız olarak 60°C'de ana yıkama programında başlatabilirsiniz. Kireç ve kir oluşumunu önlemek için yıl içerisinde 2 ya da 3 kez bu şekilde kullanabilirsiniz. Çamaşır makinesini derinlemesine temizlemek isteyen müşteriler Almanya'da birinci sınıf kaliteyle üretilen bu temizleyiciyi tercih edebilir. Siz de makinenizin ömrünü uzatmak isterseniz bu ürünü kullanabilirsiniz.

Avantajlı Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Sıvısı Fiyatı

Avantajlı Domol Çamaşır Makinesi Temizleme Sıvısı Fiyatı

Çamaşır makinesinin görevi, çamaşırları su ve deterjanla yıkamak olsa da zamanla biriken deterjanlar parçaları tıkayabilir ve arızalanmasına sebep olabilir. Çamaşır makinesi kirli ise çamaşırlar düzgün yıkanmamış olur. Kirli tortular bakteri üremesine ve hatta iç çürümeye neden olabilir. Makinede zamanla biriken kireci, deterjanı ve yumuşatıcıyı düzenli olarak temizlemelisiniz. Düzenli bir şekilde yapılan bakımla makinenin performansı korunabilir. Temizlik ihtiyacınıza benzersiz bir yanıt olarak tasarlanan Domol sayesinde uygun olan bakımı sağlayabilirsiniz. Domol çamaşır makinesi temizleme ve bakım sıvısı 250 ml fiyatı her kesimden müşterinin rahatlıkla ürünü satın alabileceği seviyededir. Özellikleri göz önüne alınarak belirlenen avantajlı fiyatı sayesinde siz de bu ürüne sahip olabilir, kireç ve kir oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Trendyol’da yer alan markanın ürününü inceleyebilir ve ihtiyacınız doğrultusunda ürünü temin edebilirsiniz.