Dopagu Smart Wonder Core Mekik Kondisyon Aleti

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dopagu Smart Wonder Core Mekik Kondisyon Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harman ev aletleri paz. ve tic. ltd.şti Satıcı Ünvanı: HARMAN EV ALETLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0457110946400001 Vergi Kimlik Numarası: 4571109464
    Bu ürün Harman ev aletleri paz. ve tic. ltd.şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 Wonder Core Smart Faydaları . Karın, kol, bacak ve gögüs bölgelerinizi sertleştirebilir, hızlı yağ yakımı sağlayabilirsiniz. . Bayanların korkulu kabusu kalça yağlanmasına etkili çözüm. . Kollar sayesinde sırtınızdan yukarı doğru hareket etmenizin ve daha uzun süre egzersiz yapabilmenin kolaylığını sağlar.. . Özellikle alt karın, orta karın, üst karın ve oblik kaslarının bulunduğu bölgeleri etkili şekilde çalıştırır . İstediğiniz alanlara daha fazla zaman ayırıp bölgesel kilo verme ve kas yapma sağlayabilirsiniz Paket İçeriği: 1 adet Wonder Core Smart profesyonel spor aleti

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Dopagu Smart Wonder Core Mekik Kondisyon Aleti

Spor yapmak sağlıklı bir yaşam için önemlidir. Smart Wonder Core, yoğun iş hayatınızda size evde spor yapma imkanı sunan kullanışlı ve kaliteli aletlerden biridir. Spor salonuna gitmeden evinizin her köşesinde, fazla yer kaplamayan bu ürünle günün her saati formunuzu koruyabilirsiniz. Özellikle karın kaslarınızı bu aletle daha sıkı hale getirebilirsiniz. Dopagu mekik aleti ile kol ve bacak kaslarını çalıştırarak dinamik ve güçlü vücuda sahip olabilirsiniz. Yürümeye vakit bulamadığınız zaman bacak kaslarınızı bu alet ile kolayca geliştirebilir, özel olarak çalıştırmak istediğiniz bölgeler üzerinde çalışabilirsiniz. Silindir kollara sahip bu ürün sayesinde spor yaparken kolu incitme olasılığı engellenir. Bu da size güvenli spor imkanı sunar. Ürünün boyutunun fazla büyük olmaması evin her köşesine taşıyabilme ve rahatlıkla spor yapabilmeye olanak tanır.

  • Ergonomik tasarım
  • Ayarlanabilir zorluk seviyeleri
  • Silindir kollar

Smart Wonder Core Mekik Kondisyon Aleti Özellikleri

Smart Wonder Core Mekik Kondisyon Aleti Özellikleri

Wonder core smart egzersiz mekik aleti çeşitli zorluk seviyelerine sahiptir. Spora yeni başlayanlar için zamanla seviye atlama imkanı verir. Yaptığınız aktiviteye göre düğmeler aracılığıyla seviyenizi kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Ürünün yer kaplamaması ve kurulumun uzun süre gerektirmemesi size avantaj sağlar. Ürünün sadece bir mekik aleti değil, kol ve bacakların hareketini sağlaması en önemli özelliklerinden biridir. Çeşitli aktivitelerin kolayca yapılabilmesi silindir kollar sayesinde mümkündür. Kullanımı rahat ve kolay olan bu ürün formunuzu korumanıza yardımcı bir araçtır. Smart wonder core mekik kondisyon aleti ile bacak hareketlerini yaparak baldırlarınızı çalıştırabilirsiniz. Yaylı sistemi istediğiniz hareketi pratik şekilde yapmanıza yardımcı olur. Vücudunuzda istediğiniz bölgeye daha fazla ağırlık vererek sporunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kısa sürede yağlanma sorunuzu bu aletle çözebilir ve istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

Kullanımı Kolay Mekik Kondisyon Aleti

Kullanımı Kolay Mekik Kondisyon Aleti

Wonder Core Smart egzersiz mekik aleti ile spor salonuna gitmeden düzenli egzersizler yapabilirsiniz. Vücudu sıkılaştırmaya yarayan ürün sayesinde fit bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bakım ve onarımı kolay olan ürün, zamandan tasarruf sağlayarak aktivitenizi keyifli hale getirir. Spor salonuna gitmeden evinizde sağlıklı yaşama ilk adımı bu ürüne sahip olarak atabilirsiniz. Mekik, şınav gibi hareketleri kolay hale getirebilmek bu ürün sayesinde mümkündür. Wonder Core Smart yorumlar kısmından okuyarak ürün hakkında yeterli bilgi edinebilirsiniz. Daha önce bu ürünü kullanmış müşterilerin yorumları ile faydalarını öğrenebilirsiniz. Profesyonel spor aleti sayesinde istediğiniz an zor hareketleri yapabilir, kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Zayıflamak isteyenlerin de tercih edebileceği üründür. Bünyesinde bulundurduğu kollar sayesinde uzun süreli spor yapabilirsiniz. Kolay ve rahat spor yapmak isteyenlerin birinci tercihi olan bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyata Smart Core Mekik Kondisyon Aleti

Uygun Fiyata Smart Core Mekik Kondisyon Aleti

Smart Wonder Core fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Çeşitli kolaylıklar sağlayan bu ürün, uygun fiyata müşteriyle buluşur. Ayak kısımlarında bulunan düğmeler sayesinde herkes seviyesine göre ayarlayabilir. Her yere kolaylıkla taşınabilen ürün sayesinde sporunuzu istediğiniz yerde yapabilirsiniz. Egzersizleri teknoloji ile buluşturan alet, uygulamayı basit ve pratik bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Dopagu mekik aleti yorumlarını okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Daha önce bu ürünü kullananlar sayesinde detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kol, bacak ve göğüs kaslarınızı çalıştırır. Kolaylıkla yağ yakımını sağlayan mekik aletiyle kısa zamanda istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Kullanımı pratik olan bu ürünle birçok bölgeyi aynı anda çalıştırarak kısa zamanda istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Yer kaplamayan, her seviyeye uygun, kullanımı kolay ve güvenilir bu ürüne uygun fiyata Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.