Doritos Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr

74 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doritos Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Cips - Küçük
Geri Bildirim Ver

Doritos Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr

Cipsler, geçmişten bu yana oldukça tercih edilen atıştırmalık ürün kategorisinde yer alan yoğun tada sahip ürünlerdir. Özellikle keyifli anların ilk tercihi niteliğini taşırlar. Doritos Nacho peynirli parti boy mısır cipsi 169 gr yoğun peynirli eşsiz aromasıyla oldukça dikkat çekici ürünler arasında yer alır. Bu tadıyla birlikte oldukça eşsiz bir atıştırmalık cips seçeneği sunar. Oyun oynarken, film izlerken ve diğer bütün keyifli anlarda sizlere eşlik eder. Üçgen şeklinin üzerinde bulunan yoğun peynir aroması ve baharatlarıyla tadını oldukça iyi şekilde yansıtır. Bu sayede eşsiz bir atıştırmalık cips seçeneğidir. Hijyen standartlarına uygun şekilde büyük titizlikle üretilir. Oldukça lezzetli ve yoğun baharata sahip bir atıştırmalık cips seçeneği için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Özel peynir aroması
  • Yoğun baharat tadı
  • Taze ve özel çıtırlık

Beğenilen Doritos Nacho 169 gr Özellikleri

Beğenilen Doritos Nacho 169 Gr Özellikleri

Cipsler; özellikle film izlerken, oyun oynarken ve diğer bütün keyifli anlar için tercih edilir. Cipslerin özellikle baharat tadına ve yoğunluğuna dikkat edilir. Doritos Nacho 169 gr yoğun baharat ile hazırlanan peynir aromasıyla oldukça dikkat çekici bir üründür. Bu peynir aroması, oldukça gerçek bir şekilde yoğun peynir tadıyla üretilir. Özenle hazırlanan taze mısırlar ile büyük bir titizlik ile işlenerek hazırlanır. Bu taze mısırların üzerine işlenmiş peynir tadı ile vazgeçilmez bir üründür. Bu sayede kalitesini ve tazeliğini paketinin içinde uzun yıllar korur. Evinizde her zaman bir atıştırmalık olarak bulundurabileceğiniz bir üründür. Bu sayede ürünü dilediğiniz sinema akşamlarında ve arkadaş buluşmalarında tüketebilirsiniz. Eşsiz ve yoğun peynir aromasıyla üretilen, kaliteli bir atıştırmalık tercihiniz için Doritos Nacho peynirli 169 gr ürününü tercih edebilirsiniz.

Doritos Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr Avantajları

Doritos Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 Gr Avantajları

Doritos Nacho cipsinin tüm özellikleri bütünü ve miktarı ile fiyatı karşılaştırıldığında, oldukça dikkat çekici ürün olduğu görülür. Eşsiz tadı ve boyutu ile bütçe dostudur. Doritos Nacho peynirli parti boy mısır cipsi çeşitli baharatlarla çeşitlendirilmiş peynir aromasıyla karşı konulmaz bir lezzete sahiptir. Büyük üçgen şekli ve yoğun lezzeti ile vazgeçilmez seçenekler içerisinde yer alır. Doritos Nacho peynirli tüm bu özellikleri ve fiyatı ile oldukça avantajlı bir tercihtir. Ürünün miktarı oldukça ideal ve yeterli şekilde üretilir. Aynı zamanda paketlenmesi, büyük bir titizlikle ve hava alımı engellenerek yapılır. Paketin içinde kötü maddeler ve sağlığa zararlı organizmalar bulunmaz. Farklı yaş gruplarına hitap edebilmesi için titizlikle üretilir. Oldukça lezzetli ve yoğun peynir aromalı atıştırmalık tercihiniz için markanın bu ürününü tercih edebilirsiniz.

Doritos Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 gr Fiyatı

Doritos Nacho Peynirli Parti Boy Mısır Cipsi 169 Gr Fiyatı

Bu ürün, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bir atıştırmalıktır. Tüm özellikleri ile fiyatı karşılaştırıldığında bütçe dostu bir ürün olduğu görülür. Peynirli Doritos cips yoğun ve çeşitli baharatlarla birçok kişi tarafından beğenilen bir atıştırmalıktır. Üçgen yapısı ve sahip olduğu çıtırlığı ile keyifli anlarınıza eşlik eder. Taze yapısı, paketin içinde uzun zaman kendini korur. Paketinin kalitesi, cipsin çıtırlığını korumayı amaçlar. Kaliteli paketlemeye sahip temiz hava ile doldurulan bir üründür. Tüm bu özellikleri ile oldukça dikkat çekicidir. Oyun oynarken, film izlerken ve diğer tüm mutlu anlarınızda sizlere eşlik eder. Özellikle çeşitli dip soslarla kusursuz bir uyum sağlar. Keyifli anlarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Doritos Nacho peynirli parti boy mısır cipsi 169 gr fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü değerlendirip inceleyerek satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doritos Nacho peynirli parti boy mısır cipsi 169 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.