Dorlion Yayınları Intihar

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,67 TL

Ürün Bilgileri

Dorlion Yayınları Intihar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları Satıcı Ünvanı: AHMET KAYGUSUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370042182
    Bu ürün İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. "İntihar" sözcüğü sohbetlerde sürekli olarak yinelendiği için bu sözcüğün anlamının herkes tarafından bilinildiği ve tanımını yapmanın gereksiz olduğu düşünülebilir. Fakat gündelik dilde kullanılan kavramlar genellikle birden fazla anlama gelebilir ve bu sözcükleri bilindik anlamı dışında kullanan bilim insanları her daim yanlış anlaşılma tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Bu sözcüklerin belirsiz anlamları sadece argümanın gereklerine göre durumdan duruma farklılık göstermez, aynı zamanda içinde bulundukları sınıflandırma da analitik değildir. Fakat bunlar sadece halkın karışık söylemlerini tercüme eder ve olguların farklı tür kategorilerini aynı başlık altında belirsiz bir şekilde birleştirir veya benzer gerçeklikler farklı olarak adlandırılır. Eğer gündelik dili baz alırsak ayrıt edilmesi gerekeni birleştirerek veya birleştirilmesi gerekeni ayırt ederek nesnelerin gerçek bağını riske atabiliriz ve bundan dolayı onların doğası hakkında yanılabiliriz. Sadece karşılaştırma yöntemi daha mantıklı bir açıklamaya ulaşmamızı sağlayacaktır. Ürün Adı: İntihar Ürün Kodu: 9786052496282 Yazar: Emile Durkheim Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 400 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Emile Durkheim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver