Dorlion Yayınları Kristof Kolomb: Hayatı Ve Seyahatleri Yakov Vasilyeviç Abramov

75 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Dorlion Yayınları Kristof Kolomb: Hayatı Ve Seyahatleri Yakov Vasilyeviç Abramov

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Talip Abi Satıcı Ünvanı: TALİP ÇIYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3481008299400001 Vergi Kimlik Numarası: 2520158471
    Bu ürün Talip Abi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Dorlion Yayınevi Yazar Yakov Vasilyeviç Abramov Barkod 9786254070495 Baskı Sayısı 1. Baskı Sayfa Sayısı 96 Cilt Durumu Ciltsiz Kristof Kolomb (31 Ekim 1451 – 20 Mayıs 1506), Atlantik Okyanusu boyunca dört büyük seferin kaptanlığını yapan, coğrafi keşifler döneminde Amerika kıtasını keşfederek çağ kapatıp, çağ açan ve Amerikanın kolonize edilmesini sağlayan İtalyan kâşif, kaptan ve kolonist. İspanyanın Katolik monarkları tarafından finanslanan seferleri, Avrupalıların, Karayipler, Orta Amerika ve Güney Amerika ile yaptığı ilk temas oldu.Cenova doğumlu olduğu ve bu bölgenin lisanını konuştuğu kabul edilir. Genç yaşından itibaren denizde bulunmuş, kuzeyde İzlanda ve güneyde Ganaya kadar seyahat etmiştir. İlk olarak Portekizli bir soylu olan Filipa Moniz Perestrelo ile Vila Baleira adasında 1479 yılında evlendi ve bu evlilikten, daha sonra babası ile aynı mesleği yürütecek olan, Diego Kolomb (1479-1526) dünyaya geldi. Daha sonra Kastilyalı bir hanımefendi olan Beatriz Enriquez de Aranayı yanına aldı ve bu birliktelikten, gayrimeşru olarak, Ferdinand Kolomb doğdu. Kolomb çoğunlukla kendi kendini eğitmiş olsa da coğrafya, astronomi ve tarih alanlarında eğitim görmüştür.Kolomb yeni dünyaya 3 sefer gerçekleştirdi. Bunlar 1493te Küçük Antillerin keşfi, 1498de Trinidad ve Güney Amerikanın kuzey sahillerine yolcuğu ve 1502de Orta Amerikanın doğu sahillerine yolculuğudur. Bu bölgelerden bazılarına verdiği isimler güümüzde hala kullanılmaktadır. Keşfettiği yerlerin yeni bir kıtanın parçası olduğunun farkında olup olmadığı bilinmemektedir ancak Doğu Hindistana varma çabasından ve bulduğu yerlilere İndias (İspanyolca Hindistanlı) adını vermekten vazgeçmedi. Kolombun yaptığı seferler Keşif ve Fetih Çağının başlangıcı oldu. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kristof Kolomb
Geri Bildirim Ver