Doruk Yayınları Büyük Sinema Kuramları

430 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doruk Yayınları Büyük Sinema Kuramları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Devinim Kitap Satıcı Ünvanı: D İMCE AJANS ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265169702200001 Vergi Kimlik Numarası: 2651697022
    Bu ürün Devinim Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Sinema Kuramlari her biri sinema tarihinde hem sinema hem de sanat felsefesi yapan ve genel olarak diger sanatlarin içinde sinemanin yerini arastiran kuramcilari ele alir. Tüm sinema tarihi boyunca kurami en yogun besleyen çalismalar Eisenstein tarafindan yapilmistir. Onun çalismalari bir yandan teknolojik gelismeler ve sanatçinin bunlarla iliskisi üzerinde yogunlasirken, öte yandan sinema ile bütün diger performans ve edebiyat çalismalarini karsilastiran, hem kuram yapan hem de tarihten beslenen kültürlerarasi metinlerden olusuyordu. Bu nedenle Metz çalismalarini yaparken sinema dilinin çözümlenmesinden sanatçi ve eseri arasindaki felsefik tartismalara kadar en derin yazarin Eisenstein oldugunu dile getiriyordu. Buna karsin sinema ile felsefenin, özellikle çagdas felsefenin bulustugu yerde André Bazin Fransiz yazar ve sinemacilari besleyen kaynak oldu. Biçimciler ve Gerçekçiler arasindaki tartismalar genel olarak sinema ve sanat üzerine en derin tartismalardan beslenir. Biçimin toplumsal söylemi, izleyici üzerinde biraktigi etkiler ve sanatçinin/eserin varlik nedeni üzerinde yogunlasan tartismalar 20. yüzyil sanat tartismalarinin merkezinde durmaya devam etti. Elinizdeki kitap bir anlamda 20. yüzyilin kuram çalismalarini inceleyen, onlari tanitan, birbiriyle karsilastirarak kuramin kendisini tartisan, günümüzde artik klasiklesmis bir Teori Tarihi denemesidir. Ürün Adı: Büyük Sinema Kuramları Ürün Kodu: 9789755535166 Yazar: J. Dudley Andrew Basım Yılı: 2018 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 376 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar J. Dudley Andrew
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver