Genel Markalar Yarım Altınlı Halat Zincirli Boncuk Detaylı Altın Kolye

20.500 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yarım Altınlı Halat Zincirli Boncuk Detaylı Altın Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOST Altın&Art Hediyelik Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZTABUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2073834896000011 Vergi Kimlik Numarası: 7060025879
    Bu ürün DOST Altın&Art Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün kolye ağırlığı: 4,25 gr. Ürün kolye uzunluğu: 50 cm yarım altın ayarı: 22 ayar yarım altın ağırlığı: 3,50 gr. Ürün toplam ağırlığı: 7,75 gr
  • Ürünlerimiz özel kutusunda sertifikalı ve garantili olarak tarafınıza sorunsuz şekilde ulaştırılmaktadır. Siparişleriniz gün içinde hemen kargoya verilir. Sınırlı stok Kalite kontolü yapılıp kargoya verilcektir. Ürünlerimiz garantilidir. Ürün altın kaplama veya altın suyuna batırılma değildir. Ürün size ulaşana kadar çalınmaya ve kaybolmaya karşı kargo firması tarafından sigortalıdır. %100 garanti ve müşteri memnuniyeti. Birinci sınıf işçilikle beğeninize sunulmuştur. Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlık ve karatta (+/-) %5 sapma oluşabilmektedir. 17 yıldır sizlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver