Dotech 8 Port Çoklu Usb Led Göstergeli Şarj Doldurma Istasyonu Akım Priz 8port

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dotech 8 Port Çoklu Usb Led Göstergeli Şarj Doldurma Istasyonu Akım Priz 8port

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakale İndirim Satıcı Ünvanı: AHMET KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5210806896
    Bu ürün Tahtakale İndirim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DooLike 8 USB Portlu Çoklu Şarj Doldurma İstasyonu 8 adet USB çıkışıyla aynı anda birçok cihazınızı şarj edebilirsiniz
  • Şarj durumunu basit ve anlaşılır biçimde gösterir
  • Çıkış: 5V 8A
  • Giriş: AC 100-240V 50-60 HZ
  • Renk: Seramik beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dotech DOTDOUSB001 Doolike Göstergeli 8 USB Portlu Çoklu Şarj Doldurma Istasyonu

Son teknoloji ile birlikte geliştirilen elektronik cihazlar sağlam ve kullanışlı olmalarının yanında şarj ihtiyacı taşıyan özelliklere sahiptir. Eşyalarınızı kullanabilmek için düzenli aralıklarla şarj etmeniz cihazlarınızın ömrünü uzatır. Farklı istasyonlarda şarj etmek kimi zaman sizi zorlayabilir. Böyle durumlarda çoklu özelliği ile Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu göstergeli elektronik cihazlarınızın aynı anda şarj olmasını sağlar. Telefon, kulaklık, akıllı saat gibi birçok teknolojik aletinizi eş zamanlı şarja takarak hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Led ekrana sahip gösterge paneli ile hangi cihazınızın ne kadar şarj olduğunu kolay bir şekilde görebilirsiniz. Avantajlı özellikleri ile sizi memnun eden Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu kolay kullanımı ile de hayatınızı pratikleştirir.

  • LED ekranlı göstergelidir.
  • 5V 8A çıkış.
  • Seramik beyaz renklidir.

Dotech Doolike Şarj Doldurma İstasyonu Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Dotech Doolike Şarj Doldurma İstasyonu Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Şık ve beyaz tasarımı ile her ortama uyum sağlayan Dotech Doolike 8 USB çoklu şarj doldurma istasyonu göstergeli ekranı sayesinde size kolaylık sağlar. 8 istasyon için ayrı, mavi led ışıklı göstergesi sayesinde cihazlarınızın şarj oranlarını kolay bir şekilde görebilirsiniz. Birden çok ünitesi bulunması ile tüm elektronik aletlerinizin aynı anda şarj olmasını sağlayan Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu pratik kullanımı ile sizi memnun eder. Led göstergeli ekranı basit ve anlaşılabilir şekilde tasarlanmıştır. Böylece her kullanıcı zorlanmadan ekranı takip edebilir. Tüm cihazlarınız için yeterli akımı sağlayan güçlü bağlantısı ile şarj istasyonu size daima kolaylık sağlar. Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu göstergeli fiyatı uygundur. Böylece şık tasarımlı, pratik kullanım sağlayan bir istasyonu kolayca satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Dotech Doolike Göstergeli Şarj Doldurma İstasyonu Güçlü müdür?

Dotech Doolike Göstergeli Şarj Doldurma İstasyonu Güçlü müdür?

8 USB girişi ile aynı anda birçok cihazı şarj edebilen Dotech Doolike 8 USB portlu göstergeli şarj doldurma istasyonu 5V enerji çıkışı ile oldukça güçlüdür. Elektronik cihazlarınıza zarar vermeden hızlı bir şekilde şarj olmalarınıı sağlar. Led göstergesi sayesinde cihazlarınıza giden akımı kolayca görebilir ve şarj olduğunu anlayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde şarj eden Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu size zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Kullanışlı ve dayanıklı yapısı ile size daima kolaylık sağlayan çoklu şarj istasyonu ile tüm elektronik cihazlarınızı aynı anda ve hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Zaman tasarrufu yanında enerji tasarrufu da sağlayan istasyon sayesinde teknolojik aletlerinizi dilediğiniz yerde şarj edebilirsiniz. Dotech Doolike 8 USB portlu göstergeli şarj doldurma istasyonu tüm cihazlarınızı güçlü bir şekilde şarj eder.

Dotech Doolike 8 Usb Portlu Şarj Doldurma İstasyonu Kullanışlı mıdır?

Dotech Doolike 8 Usb Portlu Şarj Doldurma İstasyonu Kullanışlı mıdır?

Aynı anda 8 cihazı şarj edebilme özelliği bulunan ve hızlı şarj özelliği ile size zamandan tasarruf ettiren Dotech Doolike 8 USB portlu göstergeli şarj doldurma istasyonu oldukça kullanışlıdır. Telefon, tablet, akıllı saat, kulaklık gibi birçok elektronik aletinizi eş zamanlı şarj eden ve size enerji tasarrufu sağlayan şarj istasyonu ile hayatınızı pratikleştirebilirsiniz. Anlaşılabilir ve basit led göstergesi sayesinde cihazlarınızın doluluğunu kolayca takip edebilirsiniz. Dilediğiniz her yerde teknolojik aletlerinizi şarj edebileceğiniz portatif tasarımı ile yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu kullanışlı oluşu ile sizi memnun eder. Dayanıklı yapısı ve 5V güç çıkışı ile uzun yıllar boyunca dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz şarj istasyonu ile elektronik aletlerinizin bataryalarını doldurmak oldukça kolaydır. Almak istediğiniz Dotech Doolike 8 USB portlu şarj doldurma istasyonu göstergeli yorumlarını okuyarak kararınızı kolayca verebilir ve hayatınıza pratiklik katacak bir ürünü satın alabilirsiniz. Hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenizi sağlayan ve yaşamınızı pratikleştiren şarj istasyonunu kullanmaya başlayabilirsiniz.