Dove Marka: Men Deodorant Sprey Clean Comfort 150 Ml Kategori: Deodorant

349 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
516,06 TL

Ürün Bilgileri

Dove Marka: Men Deodorant Sprey Clean Comfort 150 Ml Kategori: Deodorant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENES STORES Satıcı Ünvanı: BAREMSA YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142129119700001 Vergi Kimlik Numarası: 1421291197
    Bu ürün ENES STORES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ter kokusuna karşı güçlü bakım ve koruma dove men+care clean comfort antiperspirant sprey deodorant, tere ve kokuya karşı 48 saate kadar savaşılmasına yardımcı olur. Ter kokusuna karşı koruma sağlarken, içeriğinde bulunan dove nemlendirici krem ile koltukaltınıza bakım yapar. Erkeklere özel antiperspirant deodoranttır. Yumuşacık ve pürüzsüz koltukaltları için 1/4 nemlendirici krem içerir. %0 alkol oranı ile cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olur. Tıraştan sonra koltuk altında oluşan tahrişi azaltmaya yardımcı olur. 48 saate kadar terlemeye karşı korur. Hafif parfümü kendinizi temiz hissetmenizi sağlar. Nasıl kullanmalısınız? Her kullanım öncesi çalkalayın. Her duştan sonra, 15 cm uzaktan koltukaltınıza sıkın. Tere karşı etkili, cilde karşı nazik bir deodorant mı arıyorsunuz? Dove deodorantlarla tanışın. Dove deodorantlar tere karşı koruma sunarken, cildinize ihtiyacı olan bakımı da sağlar. Hangisini tercih ederseniz edin, dove deodorantlar ter önleyici içeriğinin yanında gelişmiş 1/4 nemlendirme teknolojisi ile cildinizi nemlendirir ve sizi tüm gün tere karşı tazeler. Dove bakım sırları ter nedeniyle koltuk altında oluşan tahriş ve kızarıklıklar nasıl önlenebilir? Ter nedeniyle oluşan kızarıklıklar yaygın bir durumdur. Cildinizdeki kandida adlı doğal bir maya, cildinizin doğal dengesi değiştiğinde tahrişe neden olabilir. Cildiniz, kızarıklık, yanma hissi veya çatlamış cilt nedeniyle kaşınabilir ve tahriş olabilir. Aşırı sıcaklar, egzersizler, aşırı terleme, cilt veya vücut bakımı ürünlerinde yapılan değişiklikler, sentetik kumaşlar ve dar giysiler terden kaynaklanan kızarıklığı artırabilir. Bu duruma engel olmak için
  • giysilerinizde pamuklu ve keten gibi teri cildinizden uzaklaştıran kumaşları tercih edin. Sıcak havalarda susuz kalmayın ve daha düşük ısıda duş veya banyo yapın. Cildinize hassas bakım uygulayan deodorantları tercih edin. Dove antiperspirant deodorantlar 1/4 nemlendirici krem içerir ve tere karşı cildinizin ihtiyacı olan koltukaltı bakımını yapar. Fazla kızarıklık ve tahriş söz konusuysa doktorunuza veya sağlık uzmanınıza danışın. Ter kokusuna karşı mükemmel koruma ve bakım anti-Perspirant deodorant ter ve vücut kokusuna karşı 48 saate kadar koruma ¼ oranında nemlendirici krem içerir ter kokusuna karşı koruma sağlarken içeriğinde bulunan dove nemlendirici krem ile koltuk altınıza bakım yapar. Her kullanım öncesi çalkalayın. Her duştan sonra, 15cm uzaktan koltukaltınıza sıkın.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver