Dr.Brown's Dr Brown's Cam Dar Ağız Biberon Antikolik 250ml

424 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
413,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,50 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dr.Brown's Dr Brown's Cam Dar Ağız Biberon Antikolik 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMİRELAVM Satıcı Ünvanı: ÖMER DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2850302491
    Bu ürün DEMİRELAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr Brown's Cam Dar Ağız Biberon Antikolik 250ml Özellikleri
  • - Tüm biberonlarımız (0-3 ay) biberon emziğiyle yenidoğana uygun olarak satılır. - Borosilikat camdan üretilmiş olup, ısıya ve termal şoka dayanıklıdır
  • sıcak,soğuk ve kademeli sıcaklık değişikliklerine dayanır. - BPA içermeyen, patentli Dr. Brown's Options Serisi biberonlar
  • gaz sancıları, tükürük ve geğirmeyi azalttığı ve besindeki C, A ve E vitaminlerini koruduğu klinik çalışmalar ile doğrulanmıştır. Göğüs benzeri şekli, yüksek kaliteli, yumuşak silikon emziği ile daha doğal bir beslenme sağlar. Akışı anne sütü ile beslenmeyi destekler. Anne göğüsünden biberona biberondan anne göğsüne geçmeyi kolaylaştırır. - Bebeğinizin gaz sancıları bittiğinde hava akış kanalı çıkartılarak sızdırma ve akma yaşanmadan kullanılmaya devam edilen Dr. Brown's Options biberonlar bu özelliğiyle fark yaratıyor. Kaynatılabilir, bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilir, sterlizatör makinesine girebilir.
Geri Bildirim Ver

Dr. Brown's Gaz Yapmayan Cam Biberon 250 Ml

Bebeklerin beslenmesi kadar ihtiyacı olan besinleri doğru ürünlerle alması da oldukça önemlidir. Henüz gelişmemiş sindirim sistemleri ve beslenirken yutulan hava bebeklerde gaz sancısına sebep olan faktörler arasında yer alır. Bebeğinizi beslerken hava yutmasını önlemek ve sağlık sorunlarının önüne geçmek için antikolik biberon kullanabilirsiniz. Çeşitli markalar tarafından farklı özelliklerde gaz yapmayan biberon modelleri tasarlanır. Özenle tasarlanan Dr. Brown's gaz yapmayan cam biberon modeli bebeğinizin hava yutmadan beslenmesine olanak tanır. Biberonda özel hava dolaşım kanalları bulunur. Havanın biberonun alt kısmında toplanması sağlanır. Böylece hava kabarcıklarının mamaya veya süte karışması önlenir. Amerikalı pediatristlerin de tavsiye ettiği bu ürün gaz sancısını minimum seviyeye indirir. Ürünün diğer özelliklerini de inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.

  • Isıya ve darbelere dayanıklı
  • Sindirime yardımcı hava kanalları
  • Yumuşak nipel kolay kavrama

Kullanışlı Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Kullanışlı Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Sağlık sorunları, anne sütü yetersizliği ve bazı özel sebeplerden dolayı bebeğinizi biberonla beslemeniz gerekir. Bu dönemde bebeğin mamayı rahat içebilmesi ve hava yutmaması için doğru biberonu seçmeniz gerekir. Dr Browns biberon gaz yapmayan özelliğiyle ve kullanışlı tasarımıyla ön plana çıkar. Markanın bu ürünü süt ve mama gibi besinlerin hava ile temasını önler. Bu sayede mamanın formülündeki besin maddeleri ve sütteki protein iyi korunur. Bunun yanı sıra reflüye bağlı aşırı salya akışı, kusma, tükürme, geğirme ve kolik problemlerin de önüne geçmeniz mümkün hale gelir. Emzirme esnasında memeyi tam kavrayamayan bebek yoğun bir şekilde hava yutabilir. Dilerseniz sütünüzü sağdıktan sonra bu sütü biberon ile bebeğinize verebilirsiniz. Böylece sağlıklı ve güvenli bir yoldan bebeğinizi besleme şansına sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Kaliteli Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Markanın bu ürünü kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Bu ürün ani ısı değişimine ve darbelere dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Böylece termal şoklara karşı çatlama gibi problemler oluşturmadığı gibi darbelere karşı da sağlamlığını korur. Kaynatarak sterilize edebileceğiniz bu ürünü uzun bir süre kullanabilirsiniz. Bebeklerin ağız yapısına uygun şekilde tasarlanan biberon son derece yumuşak ve esnektir. Biberonun bu bölümü hava girişini önlediği gibi ideal bir akış hızı sunar. Böylece bebeğin boğulması önlenir. Dr. Brown's gaz yapmayan cam biberon 250 ml boyutuyla yenidoğan bebekler için idealdir. Bu ürünü 6 aya kadar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu ürünün kalitesi hakkında kafanızda soru işaretleri varsa Dr. Brown's gaz yapmayan cam biberon 250 ml kullananlar tarafından yazılan değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Böylece ürün hakkında detaylı fikir sahibi olabilir, satın alma işlemini de katkı sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Uygun Fiyatlı Dr. Brown's Gaz Yapmayan Biberon 250 Ml

Dr. Brown's gaz yapmayan cam biberon 250 ml fiyatı ürünün tasarımı, kalitesi ve diğer tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Cazip fiyatlarla sunulan bu biberon modeli her bütçeye hitap eder. Siz de bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Böylece ekonomik açıdan bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Bu ürün aşırı emme gücü gerektirmez. Bu sayede bebeklerin kulaklarındaki aşırı vakumlamaya bağlı sıvı birikmesi önlenmiş olur. Markanın bu ürünü BPA içermediği için son derece güvenilirdir. Siz de bebeğiniz için bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dr. Brown's gaz yapmayan cam biberon 250 ml yorumları ürünü satın alan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ışığında ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Bu güvenilir ürünü online alışverişin adresi Trendyol’dan cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.