Dr. EA Laboratories Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı 75ml

247,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
247,90 TL

Ürün Bilgileri

Dr. EA Laboratories Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEAS AŞ Satıcı Ünvanı: NEAS KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630109015800001 Vergi Kimlik Numarası: 6301090158
    Bu ürün NEAS AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı 75ML Dr. EA (75 ml) Siyah Maske içerdiği zengin mineraller ile cildi besleyerek sağlıklı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Peeling etkisiyle cildi tazeler. İçerdiği aleo vera, provitamin b5 ile cildi sakinleştirir. Cildi aşırı yağdan temizler ve yağlı cilt görünümünü azaltmaya yardımcı olur, yüzdeki parlaklığı minimize eder. İçerdiği sinirli otu sayesinde cildinizi temizleyerek oluşan siyah nokta ve aknenin giderilmesine yardımcı olur.
  • Ciltteki biriken yağı temizler cildin daha genç ve parlak görünmesine yardımcı olur. Soyulabilir yüz maskesi cildin sıkılaşmasına ve cilt gözeneklerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur. Cildin ihtiyacı olan nem dengesini sağlar. Cildi derinlemesine temizler.
  • Dr. EA Siyah Maskenin Faydaları Nelerdir?
  • İlk uygulamada ciltteki tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlayarak siyah noktaları ortaya çıkararak temizler,
  • Cildin yağ yoğunluğunu giderilmesine yardımcı olur , parlak ve yağlı görünümünü azaltır.
  • Ciltte bulunan kızarıklıkların azalmasına yardımcı olur,
  • Cildi derinlemesine temizleyerek siyah nokta, akne ve sivilce gibi cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olur,
  • Ciltteki ölü derilerin ciltten atılmasına yardımcı olur,
  • Kan dolaşımını hızlandırır, cildin sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
  • Uygulama sonrasında ciltte kadifemsi ve fark edilir bir canlılık görülür.
  • Dr. EA Siyah Maske Nasıl Uygulanır? Soyulabilir yüz maskesi uygulayacağınız yerleri (yüz, boyun, gerdan) ılık suyla yıkayın ve kurulayın, Saçlarınızı boynunuza ve alnınızın önüne dökülmeyecek şekilde toplayın ya da bir bone ile kapatın, Gözlerinize gelmeyecek şekilde, siyah maskeyi uygulamak istediğiniz alanlara homojen bir şekilde yayın, İşlemi ellerinizle yapmak istemiyorsanız küçük bir fırça yardımı ile de yapabilirsiniz, İşlemi yaptıktan sonra 30 dakika Dr. EA Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Siyah Maske’yi yüzünüzden soymaya başlayın, Bulunduğunuz ortamın sıcaklığına göre bekleme süresini artırın, Soyulabilir Siyah maskenin yüzünüzde kuruduğundan emin olduktan sonra, yüzünüzü gerginleştirdikten sonra soymaya başlayabilirsiniz, Haftada iki kez uygulaması önerilir, Soyulabilir Siyah maskeyi soyduktan sonra kadifemsi parlak bir cilde sahip olacak, kullanım sıklığına göre yüzünüzdeki yağlanmayı, akne ve siyah noktaları yok edecek, canlı bir yüzünüz olacak. Dr.EA GMP sertifikasına sahiptir. GMP Sertifikası kozmetik ürünleri üretiminde dünyada kabul edilen en yüksek kalite üretim uygulamaları sistemidir..

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Krem
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Soyulabilir Siyah Maske - Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı 150 ml

Siyah maske çeşitlerine siyah nokta, sivilce ve yağlı cilt sorunu yaşayan kişiler tarafından günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Bu maske, bahsedilen sorunlara karşı etkili koruma sağlar. Sahip olduğu özellikleri ve gösterdiği etkisi sayesinde müşterilerini her anlamda memnun etmeyi başarır. Dr. EA Laboratories soyulabilir siyah maske bakım ürünü, yüzünüze pratik bir şekilde sürülüp soyulabilir. Herhangi bir yan etkisi bulunmadığından dolayı her cilt tipi için uygundur. Sağladığı bu kullanım kolaylıkları sayesinde büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sağlıklı ve canlı ciltlere kavuşmak isteyenler tarafından sık sık tercih edilir. Korunaklı ve kaliteli bu ürünü yıllar sonra da kullanmaya devam edebilirsiniz. Siz de kadifemsi ve canlı bir cilt elde etmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Antialerjik ve yan etkisiz
  • Kadifemsi ve canlı cilt imkanı
  • Geniş ölçü

Hijyenik Soyulabilir Siyah Maske 150 ml Özellikleri

Hijyenik Soyulabilir Siyah Maske 150 ml Özellikleri

Cilt sorunlarına karşı etkili olan pratik bakım ürünleri her zaman ön plana çıkar. Dr. EA Laboratories kalitesi ile satışa sunulan bu ürün; siyah noktalara, sivilcelere, kurumuş ve yağlı ciltlere karşı üstün etki gösterir. İçinde son derece zengin mineraller bulunur. Bu sayede cildi besleyerek kadifemsi, canlı ve parlak görünmesini sağlar. Tıkanan gözenekleri açarak siyah noktaları ortaya çıkarıp temizler. Ölü deriden kurtulmanızı, kızarıkların ve sivilce izlerinin geçmesini sağlar. Hijyenik ve hayvan dostu bir üründür. Antialerjik özelliği bulunur. Her cilt tipi için yan etkisiz ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. 150 ml hacme sahiptir. Bu ürün ile genç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Merak ettiğiniz şeyler için soyulabilir siyah maske - siyah nokta ve sivilce karşıtı 150 ml yorumlarına bakarak ürünün müşterilerinden gelen geri dönüşleri görebilirsiniz.

Kullanışlı Soyulabilir Siyah Maske 150 ml

Kullanışlı Soyulabilir Siyah Maske 150 ml

Eğer siz de yağlı bir cilde sahip olmaktan, sivilcelerinizden ve siyah noktalarınızdan bıktıysanız bu ürün, tam size göredir. İnsan sağlığı için uygun olan bu ürün ile bahsedilen problemleri kolayca çözebilirsiniz. Parlak, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz. Özellikle ergenlik dönemindeki cilt sorunları yaşayan çocuklarınız için idealdir. Sivilce oluşumunu önler. Ayrıca sivilce izlerine karşı da fazlasıyla etkilidir. Soyulabilir siyah maske - siyah nokta ve sivilce karşıtı 150 ml ölçüsü ile size uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Bu ürünü yüzünüze kolay ve hızlı bir şekilde sürebilirsiniz. Aynı şekilde de soyabilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf edip diğer işlerinize de vakit ayırabilirsiniz. Siz de tüm cilt sorunlarınıza karşı önlem alıp yumuşak, canlı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Uygun Soyulabilir Siyah Maske 150 ml Fiyatları

Uygun Soyulabilir Siyah Maske 150 ml Fiyatları

Soyulabilir siyah maske - siyah nokta ve sivilce karşıtı 150 ml fiyatının belirlenmesinde ürünün içerisinde yer alan tüm mineraller ve ürünün sahip olduğu tüm özellikler önemli bir rol oynar. Üzerinde hayvan dostu ibaresi yer alır. Bu sayede hayvanseverlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürünüdür. Akne, siyah nokta, kuru ve yağlı cilt düşmanıdır. Yüzünüzün gençleşmesini, canlı ve yumuşak görünmesini sağlar. Tavsiye edilen kullanım sıklığı haftada 1 ya da 2 gündür. Korunaklı kabı sayesinde düzgün kapatıldığında aradan geçen birkaç yıl sonra da kullanılabilir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygundur. Ergenlik dönemindeki çocukların cilt sorunları için birebirdir. Yüzünüzde kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Sağlıklı bir cilde kavuşmanız için yardımcı olur. Cildiniz için faydalı ve sağlığınız için uygun yapıdaki bu maskeye Trendyol’un uygun fiyat imkanlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.