Dr N Gold Kolloidal Altın Suyu (500ml-40ppm)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dr N Gold Kolloidal Altın Suyu (500ml-40ppm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün KOZTEKS KİMYA KOZMETİK TEKSTİL SANAYİ VE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 0Dr N Gold Kolloidal Altın kısaca Altınsuyu
  • 24k ssaf altın ve saf sudan yüksek teknoloji ile 0.07 mikron parçalara ayırarak üretilmiştir. Bu işleme bir çeşit mikro rendeleme de diyebiliriz. Elde edilen altınsuyu hiç bir kinyasalla karışmadan ve elektrik verilmeden üretildiği için oldukça etkilidir. Cilde derinlemesine nüfuz ederek cildi canlandırır. Sağlıklı parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Cilde tonik şeklinde direk altınsuyu uygulandığı gibi kozmetiklerin içine katılarak etkisi daha artırılmış olur. İlaç firmaları tarafından da kullanılmaktadır. Kullanımı: Ağız ve diş bakımı için ağız içine aldığınız suyu ağzınız içinde bekleterek kullanınız. Kullanım sonrasında ağzınızı yıkamayınız.Cildinizde kullanmak için
  • Cildinizi temizledikten sonra, pamuk yardımı ile sürünüz. Gece kullanılmalıdır. Düzenli kullanımda cildinizin daha sağlıklı, daha pürüzsüz olduğunu ve bazı lekelerden arındığını görebilirsiniz. For oral and dental care, take a sip of the product and keep it in the mouth for some time, do this 2-3 times a day. Do not was your mouth after use After cleaning your skin, Apply with the help of cotton. With regular use, you can see that your skin is healthier, smoother and free from some stains .??? ????????? ???? ???????? ?????? ????? ??? ????? ?? ???? ????????? ???????? ????. ????? ??? ???? ??? ????????? ??? ????? ????????? ???????? ?????????? ???????? ????????? ?????? ???? ?????? ???? ???? ???? ?? ???? ??? ??????? ?????????? Uyarılar:İlaç değildir. Isı ve ışık kaynaklarından uzak tutunuz. Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. İçerdiği bileşenlere karşı bilinen alerjiniz var ise kullanmayınız. Göz ile temasında gözünüzü bol su ile durulayınız. Warnings: Drug is not. For external use only, don’t contact with eyes. Keep out of reach of children. Keep away from heat and light sources. ??? ??????.. ?????????: ?????? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ????? ????? ?? ???? ????? ?? ?????? ??????? ?????? ?? ???? ??????? ?????? SAKLAMA KOŞULLARI: Her türlü ısı ve ışık kaynağından muhafaza ediniz. Kutusu içinde saklayınız. Oda sıcaklığında saklayınız. Buzdolabına koymayınız. Manyetik ve elektrikli cihazlardan uzak tutunuz. Şişenin içine hiçbir şekilde yabancı cisim, kaşık, özellikle herhangi bir metal sokmayınız. (İçine yabancı cisim girmesi halinde içine karışacak olan yabancı partiküller suyun içindeki gümüş partikülleri ile birbirine yapışıp çökmesine sebep olacaktır. Bu şekilde sıvının etkisi azalır.) İçine hiçbir sıvı (su dahil) karıştırmayınız. Kullanım esnasında su veya başka bir sıvı ile karıştırabilirsiniz. Storage: Keep away from heat and light sources Store in room temperature, store in box, do not put it in fridge Do not insert any foreign body, spoon, especially any kind of metal into the bottle. Do not mix any liquid (water, etc) into the product. ??? ??????? : ???????? ????? ?? ?? ???? ??????? ?? ???????????? ????? ????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????????? ??? ??? ????? ????? ?? ????? ??????? ??? ???? ???? ???????

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver