9
Jelatin kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Dr. Oetker Pasta Jölesi 15 gr

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
54,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Pasta Jölesi 15 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASTAT GIDA Satıcı Ünvanı: NURGÜL NERKİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6310409123
    Bu ürün HASTAT GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Oetker pasta jölesi 15 gr
  • Pasta Jölesi - Kırmızı ile tatlı tariflerinizi daha da tatlı bir renk ile süsleyebilirsiniz
  • Dr. Oetker Pasta Jölesi - Kırmızı, berrak ve dayanıklı yapısı ile tart, kek, cheesecake, pasta, krema, sütlü tatlı ve meyvelerin üzerinde garantili bir şekilde rahatlıkla kullanılmaktadır
  • Rengini pancar kökü kırmızısı ve zerdeçaldan alan Dr. Oetker Pasta Jölesi - Kırmızı
  • sadece 500 ml (2,5 su bardağı) su ve 80 g (8 yemek kaşığı) şeker ile 1 dakika kaynatılarak hazırlanır
  • Arzuya göre, daha az şekerli veya şekersiz de hazırlayabileceğiniz gibi, aroma içermediği için de birçok farklı meyve ile kullanabilirsiniz
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Pasta Jölesi 15 gr

Lezzetli ve meyveli yapıya sahip olan ürünler, sıklıkla tercih edilir. Hemen her yaştan müşteri, tatlı gıdalara ilgi gösterir. Renkli yapıdaki gıdalar, farklı tatları ve kokuları ile büyük beğeni toplar. Jelatin içeren ürünler hazırlaması kolay ve ekonomik gıdalardır. Lezzeti ve görüntüsüyle büyük beğeni toplayan Dr. Oetker pasta jölesi 15 gr, yoğun ilgi görür. Jöle kırmızı renkli berrak bir yapıdadır. Aroması olmadığı için istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz. Ayrıca, ürün rengini pancar kökünden ve zerdeçaldan alır. Böylece, sağlığa zararlı maddeler içermez. Jölenin içerisine arzu ettiğiniz oranda şeker koyarak damak tadınıza göre kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Ürün, görüntüsü ve rengiyle büyük beğeni toplar. Soğuk ve serin yerde sakladığınız sürece ürünü son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Lezzetli içerik
  • Uzun süre tazelik
  • Kırmızı jöle

Kolay Kullanımı ile Dr. Oetker 15 gr Jöle

Kolay Kullanımı ile Dr. Oetker 15 gr Jöle

Kolay ve hızlı hazırlanan ürünler büyük beğeni toplar. Pasta jölesi içerisinde bulunan jelatin sayesinde kıvam alır. Jelatin, amino asit ve proteinden oluşan bir tatlı malzemesidir. Amino asit kas kaybının ve yıkımının yaşanmasını engeller. Bu besin, protein açısından oldukça zengindir. Bu sayede, kemiklerin ve kasların güçlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, ürünün pek çok faydası da vardır. Ürün, vücudunuzun ihtiyacı olan temel besin maddelerini içerir. Ayrıca, jelatin düzenli kullanıldığında kolesterolün dengelenmesine yardımcı olur. Kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı olur. Ürün, içerisinde bulunan kolajen sayesinde yaşlanmayı engelleme konusunda destekleyicidir. Ayrıca, ürün kan şekerinin hızlı bir şekilde artmasına neden olduğu için şeker hastalarının kullanması önerilmez. Besin, sindirim sisteminde meydana gelen problemlerin çözülmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, ürünün çiğnenmesi oldukça kolaydır. Bu sebeple her yaştan müşteri ürünü rahatlıkla tercih edebilir.

Dr. Oetker 15 gr Jöle Fiyatı

Dr. Oetker 15 gr Jöle Fiyatı

Pasta, kurabiye ve tart gibi tatlılar günlük hayatta sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Bu gıdaların üzerine Dr. Oetker pasta jölesi dökülerek görünümleri zenginleştirilebilir. Kırmızı rengiyle iştah açar. Ayrıca, bu ürün yiyeceklerin daha yumuşak ve lezzetli olmasına yardımcı olur. Gıda oldukça kolay hazırlanır. 2,5 su bardağı suyun içerisine 8 yemek kaşığı şekerin içine jöle katılarak hazırlanır. Şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. Hazırlanan ürün 1 dakika kaynatılır ve jöle hazırlanır. Berrak ve dayanıklı bir maddedir. Ayrıca, bir paket ürün 15 gramdan oluşur. Böylece, ürün tek kullanımlık ve oldukça ekonomiktir. Dr. Oetker pasta jölesi 15 gr fiyatı ürünün sahip olduğu madde yapısı, ürün kalitesi ve gramaj gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir. Bu seçeneği kapsamlı biçimde inceleyerek dilerseniz kullanabilirsiniz.

Lezzetli Yapısı ile Dr. Oetker 15 gr Jöle

Lezzetli Yapısı ile Dr. Oetker 15 gr Jöle

Vitamin ve mineraller sağlıklı bir yaşam sürülebilmesi için düzenli olarak tüketilmelidir. Ürün, cilt sağlığına iyi gelir. Vücudun dinç görünümünü destekler. Cilt, saç ve tırnak sağlığı için oldukça besleyicidir. Cildin sıkılaşmasına ve daha parlak gözükmesine yardımcı olur. Ayrıca, düşük kalorili yapısıyla uzun süre tok kalmanızı sağlayarak iştahınızın dengelenmesini sağlar. Böylece, kilo almanızı engeller. Ürünün içinde bulunan jelatin yaraların hızlı iyileşmesini sağlar. Ayrıca, kemik yapısının güçlenmesine yardımcı olarak gelişiminize katkı sağlar. Ürünü son kullanma tarihine kadar kolaylıkla kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan jelatinler hayvansal kaynaklı olabilir. Dr. Oetker jöle metobolizmanızın hızlanmasına yardımcı olur. Böylelikle daha sağlıklı ve dinç bir hayat sürebilirsiniz. Dr. Oetker pasta jölesi 15 gr yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.