Dr. Oetker Pizza Un 225 gr

88 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Pizza Un 225 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Xbedi Online Satıcı Ünvanı: XBEDİ ONLİNE ALIŞVERİŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833095440700001 Vergi Kimlik Numarası: 8330954407
    Bu ürün Xbedi Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pizza Un 225 g
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Pizza Un 225 gr

Hamur işleri, lezzetli ancak hamur yapım aşaması uzun süren yiyeceklerdir. Dr. Oetker pizza un 225 gr, müşteri hayatını kolaylaştırmak ve pratik hale getirmek için özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürün ağırlığı, 225 gr değerindedir. Pizza tabanınız beş dakikada kullanıma hazır hale gelir. Kutu içerisinde 1 paket ürün bulunur ve hamurun 30 x 30 cm boyutunda açılması önerilir. Kutu içeriğinde özel baharatlı pizza domates sosu ile birlikte size ulaşır. Pizza sevenlerin hayatını son derece kolaylaştıracak bir ürünüdür. Hamuru az miktarda su ve yağ ekleyerek kolayca hazırlayabilirsiniz. İnce hamuru sayesinde ağızda kolayca dağılan bir yapısı vardır. Üzerine dilediğiniz malzemeleri ekleyerek istediğiniz pizzayı elde edebilirsiniz. Özel domates sosu da içerisine su ilave edilerek hazırlanmalıdır.

  • İlave pizza sosu
  • Pratik ve kolay hazırlama seçeneği
  • Lezzetli hamur tadı

Pratik Kullanımı ile Dr. Oetker Pizza Unu

Pratik Kullanımı ile Dr. Oetker Pizza Unu

Dr. Oetker pizza un, pizzalarınızı daha lezzetli ve kaliteli hale getiren bir formüle sahiptir. Ürünün pişirme süresi yaklaşık 15-20 dakikadır. Önceden ısıtılmış fırında 190-200 derece aralığında kolayca hazırlanarak kullanıma hazır hale gelir. Dilerseniz ambalaj üzerinde belirtilen örnek pizza tariflerine de göz atarak son derece lezzetli pizzalar yapabilirsiniz. Pizza hamurunuz hem doğru bir şekilde kabarır, hem de ince bir hamur elde etmiş olursunuz. Üzerine zevkinize uygun malzemeler ekleyerek pratik bir şekilde evde kendi pizzanızı kolayca yapabilirsiniz. Pratik yapısı ile beş dakikada mükemmel lezzete sahip bir pizza hamuru elde edebilirsiniz. Ağzınızda kolayca dağılarak size tarifsiz bir lezzet deneyimi yaşatır. Ürün ağırlığı, 225 gr değerindedir. İçerisinde ilave olarak özel domates soslu ve baharat çeşnili sosu mevcuttur. Bu özel sos pizzanıza lezzet katar.

Dr. Oetker Pizza Hamuru Hazırlanışı

Dr. Oetker Pizza Hamuru Hazırlanışı

Dr. Oetker pizza unu, mutfakta işinizi son derece kolaylaştıracak kullanışlı bir üründür. Ambalaj üzerinde pişirme talimatı, besin değerleri, hazırlanışı ve ek olarak birbirinden lezzetli pizza tarifleri bulunur. Ürün içerisine su ve yağ eklenerek yoğurulmalı ve kabarması için ise bir süre oda sıcaklığında bekletilmelidir. İçeriğinde bulunan özel baharatlı domates sosu ise su ile karıştırılarak kolayca tüketime hazır hale gelir. Hamur hazır olduktan sonra sosu üzerine ekleyebilirsiniz. Fırın önceden ısıtılarak 190-200 derece aralığında yaklaşık 15-20 dakika pişirilmelidir. Beş dakikada hazırlanma özelliği sayesinde zaman tasarrufu sağlar ve pizza severlerin kısa sürede tercihi haline gelerek beğeni toplar. Yüksek kalite lezzeti ile özenle üretilir. Bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz kendi tariflerinizi, dilerseniz kutu üzerinde bulunan pizza tariflerini uygulayarak eşsiz lezzetlerle kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygun Dr. Oetker Pizza Unu Fiyatı ve Yorumları

Uygun Dr. Oetker Pizza Unu Fiyatı ve Yorumları

Dr. Oetker pizza un 225 gr fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Kutu içerisinde bir paket 225 gr değerinde pizza unu bulunur. Pizza hamurunun 30 x 30 cm ölçülerinde açılması önerilir. İnce hamuru ve ağızda kolay dağılan yapısıyla müşteri beğenisine sunulur. Son derece lezzetli ve kaliteli bir yiyecek haline gelir. Baharat çeşnili özel domates sosu üzerine istediğiniz pizza malzemelerini ekleyerek kolayca tüketebilir ve yalnızca beş dakikada lezzetli bir pizzaya sahip olabilirsiniz. Müşteri hayatını kolay ve pratik bir hale getirerek mükemmel ve uzun süreli bir lezzet deneyimi sunar. Kolay ve hızlı hazırlanışı sayesinde tercih edilir. Siz de ürün hakkında değerlendirme ve yorumlara göz atabilir ve bu pratik ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.