Dr. Oetker Dr.oetker Meyveli Sos 80 G

39,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
65,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Dr.oetker Meyveli Sos 80 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sevtem Satıcı Ünvanı: ABDULVAHAP ALPERTONGA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570026203
    Bu ürün Sevtem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir. DR.OETKER MEYVELİ SOS 80 g*(12x1)
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Meyveli Sos 80 gr

Dr. Oetker meyveli sos 80 gr çilek ve ahududu aramasıyla zevk verir. Kolay bir şekilde hazırlanır. Her türlü tatlıda değerlendirilebilecek bir sostur. Yapımı oldukça kolay olan bu sos, birçok lezzetin yanına yakışan bir üründür. Pratik hazırlama süreciyle beğeni toplayan bir lezzettir. Aynı zamanda farklı ve meyveli aroması ile dikkat çeker. Yapılan birçok tarife eşik edebilecek lezzette bir üründür. Dondurmanın üzerine serpiştirilen, yulaf ezmesinin üzerine kaşıkla dökülebilen bir malzemedir. Ayrıca yoğurda karıştırılabilir, krep veya gofretlerin üzerine ilave edilebilir. Dakikalar içinde yapılarak kahvaltılarınızı ve tatlılarınızı olağanüstü noktalara taşır. Taze toplanmış meyvelerin tadını veren bir üründür. Bu sayede meyveli tatlardan hoşlanan kişiler için ideal tercihtir. Dr. Oetker’in meyveli sosuyla sofralarınıza yenilik getirebilir ve harika tatlara kavuşabilirsiniz.

  • Lezzetli karışım
  • Sıra dışı aroma
  • Pratik kullanım

Zengin İçeriklere Sahip Dr. Oetker Meyveli Sos Özellikleri

Zengin İçeriklere Sahip Dr. Oetker Meyveli Sos Özellikleri

Dr. Oetker meyveli sos meyvelerden oluştuğu için sağlıklıdır. Yüksek lif içeriği ve antioksidanlara sahiptir. Bu nedenle günlük diyetinizin bir parçası yapmak isteyebileceğiniz bir gıda ürünüdür. Hafta sonu tüm sevdiklerinizle yiyebileceğiniz krepleriniz veya waffle'larınız için keyifli bir alternatiftir. Ayrıca cheesecake için lezzetli bir meyve kompostosu sunar. Ev yapımı vanilyalı dondurmaların üzerine ilave edilerek tüketilebilir. Vegan yoğurtlarında kullanılabilmesi ile beğeni toplar. Günlük tariflerinizi farklı bir lezzete dönüştürebilir. Dakikalar içinde hazırlanabilir ve çok az malzeme gerektirir. Zarif tatlılardan sabah kreplerine kadar her tarif için ideal üründür. Bütün sosu keklerin üzerine serpebileceğinizden ötürü lezzetli sonuçlar çıkarır. Sabah tostunuz için hazırladığınız tereyağlı veya fıstık ezmeli-muzlu sandviçinize ekstra tatlılık getirebilir. Dr. Oetker’in meyveli sosu sayesinde pişirdiğiniz tarifleri etkili bir biçimde sunabilirsiniz.

Lezzet Değeri Yüksek Dr. Oetker Meyveli Sos 80 G Avantajları

Lezzet Değeri Yüksek Dr. Oetker Meyveli Sos 80 G Avantajları

Dr. Oetker’in meyveli sosu, sevdiğiniz şekerlemelerle uyumludur. Mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz lezzetli bir karışımdır. Canlı bir meyve aromasına sahiptir. Çok yönlü bir içeriğe sahiptir. Krep veya gofretlerin üzerine gezdirilebilir. Dondurmanın üzerine koyulabilir. Sade kekler için krema yerine kullanılabilir. Sadece kaşıkla tek başına tüketilebildiği gibi, pek çok unlu mamulde de etkili işler çıkarır. Lezzetleri öne çıkarmanın farklı bir yoludur. Sadece rengi ve tadıyla değil, tüm bileşenleriyle sunum tabağınızda etki oluşturur. Fazla zaman almadığından hızlıca hazırlanabilir. Paylaşması kadar pişirmesi de zevkli tarifleri keşfetmenize yardımcı olur. Beklenmedik misafirler kapınızı çaldığında buzdolabınızda bulundurmanız için ideal bir yardımcıdır. Yapımı kolay tatlılar sunar. Damak zevklerinize hitap edecek çok çeşitli yiyeceklere sizi ulaştırabilir. Dr. Dr. Oetker meyveli sos 80 gr yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

Tadıyla Fark Yaratan Dr. Oetker Meyveli Sos 80 gr Fiyatı

Tadıyla Fark Yaratan Dr. Oetker Meyveli Sos 80 gr Fiyatı

Dr. Oetker meyveli sos 80 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Sofralarınıza eşlik ederek enfes bir tatlandırıcıdır. Pişirme işlemlerinizin ardından birçok tarife ilave edilerek yararlanılabilir. Aroması bakımından çeşnilik kazandırır. Bu yolla zengin içerikler çıkarmanıza vesile olur. Genellikle soğuk halde servis edilen bir lezzettir. Hazırlanması uzun sürmediğinden pratiktir. Tüm öğünlerde size eşlik edebilecek bir araçtır. Sabah kahvaltılarında çörek ve tostlara eklenebilir. Güzel birliktelikler sağlayarak tamamlayıcı görevi görebilir. Ev yapımı veya hazır olarak elde ettiğiniz dondurmalarınıza uygun miktarda ilave edilmesiyle tatları zenginleştirir. Pastalarda kullanabileceğiniz, özel günleriniz için şık sunumlar hazırlayabileceğiniz bir üründür. Oetker’in meyveli sosunun desteğiyle lezzetli servisler yapabilir ve ailenizle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Lezzeti kadar dış görünüşüyle de yiyeceklerinizi çeşitlendirir. Dr. Oetker’in meyveli sosunu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.