1
Kahvaltılık Gevrek kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Dr Pan Rice Cream Çikolatalı 400 gr

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr Pan Rice Cream Çikolatalı 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: organiksatinal Satıcı Ünvanı: ORGANIK SATINAL GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0645075631300001 Vergi Kimlik Numarası: 6450756313
    Bu ürün organiksatinal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Pan Rice Cream pirincin hızlı emilimini sağlayan mükemmel bir besin kaynağıdır. Kaliteli karbonhidrat ve vitamin mineral dengesiyle ara ve ana öğünlerde tercih edilebilir.
  • İçindekiler : Mikronize Pirinç, Alkalize ve Doğal Kakao , Çikolata ve vanilya aroması, Çikolata tozu(%0.2) Tatlandırıcılar: Aspartam ve Asesülfam K
  • Tatlandırıcı içerir, Fenilalanin içerir

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Ek Özellik Light Ürün
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı 400 gr

Kahvaltı, oldukça önemli olan bir öğündür. Kahvaltıda kullanılan pek çok besin vardır. Bu besinlerden olan Dr. Pan rice cream çikolatalı - 400 gr, oldukça beğenilen bir kahvaltılık gevrektir. Bu gevrek çeşidi vücuda sağladığı pek çok yarar ile bilinir. Tüketimi giderek artan gevreği hem tek başına hem de başka malzemeler ile harmanlayarak tüketebilirsiniz. Bu gevrek, lezzetli tadı ve pratik kullanımı ile sıklıkla tercih edilir. Zengin içeriği sayesinde vücuda pek çok fayda sağlar. Çikolatalı olması ile müşteriler tarafından beğenilir. Katkısız ve koruyucusuz olarak hazırlanır ve sizlere sunulur. Düşük kalorili bir besin olan gevrek, lif bakımından da zengin bir tahıldır. Çoğunlukla diyet yapan müşteriler tarafından tercih edilen bu ürün, zengin bir besin değerine sahiptir.

  • Uzun süreli kullanım
  • Sağlıklı besin değeri
  • Kaliteli ambalaj

Pratikliği ile Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı - 400 gr

Pratikliği ile Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı-400 gr

Açlık krizleri için oldukça pratik bir ürün olan Dr. Pan rice cream, leziz tadı ve doyuruculuğu sayesinde tercih edilir. Pek çok açıdan fayda sağlar. İçeriğinde vitamin ve mineral bulundurur. Bu sayede uzun süre tok tutar. Lezzetli bir atıştırmalık olan çikolatalı gevrek, pratik ve alternatif bir besindir. Düşük kalorili bir içeriğe sahip olması ile bilinen gevrek, oldukça dengeli bir beslenme öğünü olarak tercih edilebilir. Bu gevrek, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Süt gibi besinlerle destekleyerek tüketebilirsiniz. Kahvaltı öğünü başta olmak üzere tüm öğünler için tüketilmeye müsaittir. Oldukça sağlıklı olan bu besini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Doyurucu olması ile sizi uzun süre tok tutar. Lezzetli çikolata aroması ile müşteriler tarafından beğenilir. Çikolata, vücut için mutluluk ve enerji sağlaması ile bilinir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Sağlıklı İçeriği ile Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı - 400 gr

Sağlıklı İçeriği ile Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı-400 gr

Gevreğin içinde bulunan vitaminler, enerji vermesi ile bilinir. Kahvaltı öğününde tüketerek güne canlı ve dinç başlamanızı sağlar. Oldukça faydalı ve pratik bir besindir. İsteğe bağlı olarak süt gibi ürünler ilave ederek tüketebilirsiniz. Sık bir şekilde tüketilir ve eşsiz lezzeti ile damak tadınıza hitap eder. Lezzetli çikolata aroması ile hem lezzet standardı hem de kalitesi ile müşterilerin memnuniyetini alır. Güne enerjik başlamak için bu gevreği gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Pek çok faydası olan bu besin kaynağı, oldukça lezzetlidir. Kısa bir sürede hazır hale getirerek kolay bir şekilde tüketebilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf edersiniz. Dr. Pan rice cream çikolatalı - 400 gr yorumları bölümünde ürünü önceden kullanmış olan müşterilerin yorum ve görüşleri bulunur. Bu bölümü inceleyerek merak ettiğiniz görüşlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı - 400 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Dr. Pan Rice Cream Çikolatalı-400 gr Fiyatı

Tatlıseverlerin tercih ettiği bir kahvaltı atıştırmalığı olan Dr. Pan rice cream çikolatalı gevreğin içeriğinde sağlıklı malzemeler bulunur. Damağınızda enfes bir çikolata aroması bırakır. Bu ürünü kullananlar, doyurucu ve lezzetli bulması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirirler. Lezzetli ve sağlıklı olan bu gevreği gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Gerçek kakao ile hazırlanan bu gevrek sayesinde lezzetli bir atıştırmalık deneyimi yaşayabilirsiniz. Gevrek kalori açısından düşük olduğu için de müşterilerin beğenisini ve memnuniyetini alır. Damak tadınıza uygun olan bir gevrek almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada, Dr. Pan rice cream çikolatalı - 400 gr fiyatı müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu besin uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Ürünü inceleyebilir ve Trendyol üzerinden güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.