Dr. Plante Nemlendirici Onarıcı Cilt Bakım Kremi 100 ml

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dr. Plante Nemlendirici Onarıcı Cilt Bakım Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DrPlante Satıcı Ünvanı: İYOSKİM KİMYA LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483144378900001 Vergi Kimlik Numarası: 4831443789
    Bu ürün DrPlante tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onarıcı,Yenileyici, Nemlendirici. İçeriğindeki Kantaron, Pantenol B5 ve özel bitki özleri sayesinde cildin onarımına ve doğal yenilenme sürecine yardımcı olur. Cildinize ihtiyacı olan nemi verirken, cildinizin serbest radikallere karşı korunmasına , elastikiyetini arttırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca içerisinde bulunan doğal bitki özleri sayesinde hassas ciltlerin ihtiyacı olan bakımı sağlar. Pantenol B5 : Koruyucu cilt bariyeri oluşturarak ciltte buharlaşma ile yaşanacak nem kaybı ve kuruluk riskini azaltır ve düzenli kullanımda doğal su kaybını önler. Serbest radikallerin neden olduğu kaşıntı ve tahrişi azaltarak cilt bariyerini korur. Allantoin : Cildi besler ve nemlendirir. Ayrıca yatıştırıcı etkileri sayesinde cilde sakinlik hissi verir. Aynı zamanda allantoin, kollajen sentezine yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı bu özelliği sayesinde zamanla oluşan kırışıklık, çatlak ve elastikiyet kaybı gibi problemlerin önlenmesinde önemli bir rol oynar. Ayrıca cilt pürüzsüzlüğünü ve yeni hücre oluşumunu artırmaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver

Dr. Plante 100 ml Creme RR Cilt Bakım Kremi

Kadın veya erkek fark etmeksizin her insan ışıltılı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak ister. Fakat bazı genetik faktörler ve dış etkenler sebebiyle ciltte leke, sivilce, kuruluk ve kırışıklık oluşumu gerçekleşebilir. Uzmanlar bu görüntüyü engellemek için cilt bakım kremlerinin kullanılmasını tavsiye eder. Siz de Dr. Plante tarafından üretilen Cream RR cilt bakım kremini tercih ederek daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Dr Plante Cream RR cilt bakım kremi 100 ml’lik şişedesatışa sunulur.
  • Dr. Plante Cream RR cilt bakım kremi 100 ml günde iki defa olmak üzere sabah ve akşam kullanılmalıdır.
  • Dr. Plante cilt bakım kremi tüm cilt tipleri için uygundur.

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kreminin İçeriği Nasıldır?

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kremi

Güneş ışınları, çok soğuk veya sıcak hava, az su tüketimi, sigara ve yanlış kozmetik seçimi gibi faktörler cildi normalde olduğundan daha hassas bir hâle getirebilir. Hassas cilt için bakım kremi seçerken mutlaka ürünün içeriğine dikkat etmek ve ona göre karar vermek gerekir. Dr. Plante cilt bakım kremi içeriğinde doğal bitki özleri bulunmaktadır. Sarı kantaron, allantoin ve Pantenol B5 içeren Cream RR cildinizin doğal işleyişine destek olur. Düzenli kullanım ile kısa süre içinde etkisini göstermeye başlar. Dr. Plante Cream RR cilt bakım kremi kaliteli bir içeriğe sahiptir. Bu sayede ürünün bileşiminde bulunan maddeler cildinizde alerji oluşumuna sebebiyet vermez. Kızarıklık ve kaşınma gibi sorunlara neden olmaz. Hassas ciltlerin bile gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir bakım kremidir.

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kremi Kaliteli midir?

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kremi

Cildiniz için bakım ürünleri satın alırken kaliteden ödün vermek uzun vadede daha büyük problemler ile karşılaşmanıza neden olabilir. Dr. Plante Cream RR cilt bakım kremi özel olarak formüle edilmiş kaliteli bir üründür. Bitkisel ve doğal içeriği sayesinde tüm cilt tipleri üzerinde oldukça etkilidir. Oda sıcaklığında muhafaza ederek çok uzun bir süre boyunca kullanabilirsiniz. Dr. Plante Cream RR cilt bakım kremini sabah ve akşam cildinize uygulayarak kısa süre içerisinde etkisini görebilirsiniz. Düzenli kullanım ile daha elastik bir cilt dokusuna ve genç görünüme sahip olabilirsiniz. Kullanıcıların yapmış olduğu Dr. Plante Cream RR cilt bakım kremi 100 ml yorumları da ürünün kalitesini ve etkisini göstermektedir. Kullananların yüksek memnuniyet elde ettiği bu ürünü hiçbir endişe duymadan satın alabilirsiniz.

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kremi Cilde Nem Verir mi?

Dr. Plante Cream RR Cilt Bakım Kremi

Dr. Plante cilt bakım kremi cildinizin ihtiyaç duyduğunu nemi dışarıdan sağlamak için formüle edilmiştir. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürün uyguladığınız zaman çok hızlı bir şekilde emilerek bakım ve onarım sağlar. Ayrıca cildinizi nemlendirdiği için daha genç ve sağlıklı bir görünüm oluşturur. Dr. Plante cilt bakım kreminden etkili sonuç alabilmek için düzenli olarak kullanmak gerekir. Kremi sabah ve akşam temizlenmiş cildinize uygulayabilirsiniz. Parmak uçlarınız ile ürünü uygulayıp masaj yaparak tüm cildinize yedirebilirsiniz. Dr. Plante cream RR bakım kremini avantajlı fiyatlarla ve sadece birkaç tıkla satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Uçtan uca şifreleme teknolojisi sayesinde ödemenizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ödeme işleminin ardından ürün kısa süre içinde adresinize teslim edilir. Eğer hasarlı bir ürün teslim alırsanız pratik bir şekilde iade edebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklara Trendyol ile sahip olabilirsiniz.