Dr.Sammy's Dr. Sammy's Quarine Dökülmelere Karşı Bitkisel Kök Hücre Ekstratları Içeren Onarıcı Saç Serumu 30ml

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dr.Sammy's Dr. Sammy's Quarine Dökülmelere Karşı Bitkisel Kök Hücre Ekstratları Içeren Onarıcı Saç Serumu 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.Sammys Satıcı Ünvanı: TOZSOFT YAZILIM ELEKTRONİK TASARIM DANIŞMANLIK MATBAA İMALAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859063988100018 Vergi Kimlik Numarası: 8590639881
    Bu ürün Dr.Sammys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quarine Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kök Hücre Ekstratları İçeren Onarıcı Serum - 30ml BAŞLICA FAYDALARI -DHT hormonunu baskılar ve saç dökülmesini durdurmada etkilidir. -Yıpranmış saç ve saç köklerini onarır ve güçlendirir. -Saç derisini iyileştirir ve kan dolaşımını arttırır. -Saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olur. Saçları kalınlaştırır ve kırılmaları azaltır. İÇİNDEKİLER Procapil: Yapılan klinik çalışmalarda 3 ayda saç büyümesinde %68’lik artış sağladığı gözlemlenmiştir. Saç foliküllerinin uyarılmasına ve hücre canlılıgının arttırılmasına yardımcıdır. DHT hormonunu baskılayarak saç dökülmesini azaltır. Ayrıca kan dolaşımının hızlandırılmasında ve saçların çok daha hızlı uzamasında önemli rol oynar. AnaGain™ : Saçların yaşam döngüsünü uzatır ve canlılıgını geri kazanmasına yardım eder. Klinik çalışmalar 3 ayda saç büyüme faktörlerinin %85’ini harakete geçirdigi, saç oluşumunda ve büyümesinde % 78’e varan artış sağladığı gözlemlenmiştir. Ayrıca güçlü ve kalın telli saç oluşumuna yardım eder. Vitamin B7 (Biotin): Saçın anagen süresini uzatarak saç kalitesinin yükseltilmesine ve kırılma, kopma problemlerinin azaltılmasına yardımcı olur. Ayrıca Saç telinin kalınlıgını artırarak dolgun bir görünüm verir. Saç ekimi sonrası dökülmeyi azaltır ve saçların daha hızlı çıkmasında etkilidir. Hiyaluronik Asit: Saç köklerinin ihtiyacı olan nemin kazandırılmasına, Saç kalitesinin ve elastikiyetinin artırılmasına, kırılma, kopma gibi problemlerinin azaltılmasına ve onarım sürecinin hızlandırılmasında etkilidir. PhytoCellTec™ Malus Domestica : Yeni hücrelerin oluşmasına, hücre canlılıgının artmasına, hücrelerin uzun süre korunmasına, hücre yaşlanmasının geciktirilmesine ve onarım sürecinin hızlandırılmasına yardımcı olan plant kök hücredir. MossCellTec™ Yaşlanma sürecinde kapanan hücre duvarlarının tekrar açılmasında ve saç için gerekli aktiflerin daha hızlı ulaşmasında önemli rol oynar. Sodyum DNA : Saç foliküllerinin uyarılmasına ve hücre canlılığının arttırılmasına yardımcı olur. DHT hormonunu baskılayarak saç dökülmesini azaltır ve kan dolaşımını hızlandırarak saç derisini güçlendirir. Saw Palmetto : DHT hormonunu baskılayarak saç dökülmesinin azaltılmasında etkilidir. Aşırı sebum salgısını azaltarak normale dönmesinde önemli rol oynar. ÜRÜN AÇIKLAMASI İçeriğindeki PhytoCellTec™, AnaGain™, MossCellTec™, Saw Palmetto gibi bitkisel kök hücre ekstrartlarıyla özel olarak formülize edilmiş olan Quarine Serum, özellikle genetik ve yaşlanma bazlı saç dökülmesinin en temel sebebi olarak gösterilen DHT hormonunun salgılanmasını baskılamada çok etkilidir. Sodyum DNA, biotin ve hiyaluronik asit gibi önemli aktifleri de içeren Quarine Serum saç derisini besler ve sağlıklı saç üretimini destekler. KULLANIM ŞEKLİ: Her sabah ve akşam birkaç damla saç derisine damlatılır ve parmak uçlarıyla nazikçe masaj yapılarak uygulanır. Haftada bir gün bir defa derma roller veya dermapen ile uygulanması serumun etkisini güçlendirir. Tüm saç tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Kokusuz
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Boy 30 ML
  • Form Losyon
  • Görünüm Parlak
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver