DR Ticaret Sucuk Afyon Sucuk 2000 gram Kılınçhan Dana Sucuk %100 Dana Eti

988 TL
(494 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DR Ticaret Sucuk Afyon Sucuk 2000 gram Kılınçhan Dana Sucuk %100 Dana Eti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lightning Store Satıcı Ünvanı: SEFA YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590768225
    Bu ürün Lightning Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • KILINÇHAN ET VE ET ÜRÜNLERİ TEK YETKİLİ SATIŞ NOKTASI 2000 gram SATIŞ FİYATIDIR... Lütfen Dikkat Ürünlerimiz Taşıma Amaçlı Kolilenmiştir. Uzun Süreli Muhafaza İçin Uygun Değildir. Taşıma Esnasında Kargoda Bekleme Suresi Düşünüldüğünde ve Doğal Bağırsaklara Dolum Yapıldığından Terleme Yapabilir. Ürünleri Teslim Aldığınızda Vakumdan Çıkartarak Nemli Bir Bez İle Siliniz ve Serin Bir Yerde 3-4 Saat Dinlendiriniz. Kısa Süreli Tüketimlerde Buzdolabında Saklayınız. Uzun Sureli Muhafazalarda Buzdolabının Dondurucu Kısmında yada Derin Dondurucuda Saklayabilirsiniz. Sucuklarımızı Kendi Yağı İle Pişirmenizi Tavsiye Ediyoruz. Bitkisel Yağ Kullanmanızı Tavsiye Etmiyoruz Gerçek Afyon Sucuk Lezzetini Tatmaya Hazır Mısınız? %100 Dana Sucuğun Her Diliminde O Eski Sucuk Lezzetini Tekrar Hatırlayacaksınız. Veteriner Hekimlerin Kontrolünde İslami Usüllere Uygun Olarak Kesilen Hayvanların En Kaliteli Etlerinden Özel Formül Baharat Karışımı ile hazırlanarak Sizlere Sunulmaktadır. Bu Afyon Sucuğu Yemeye Doyamayacaksınız. Hijyenik Koşullarda Üretilen Sucuklarımızda Gerçek Bağırsaklara Dolum Yapılmaktadır. Firmamız Bütün Kalite Belgelerine Sahiptir. NOT: KANGALLARDA GRAMAJI AYARLAMAK ZOR OLDUĞUNDAN SİPARİŞLERİNİZDE +100 GR / -100 GR FARK OLUŞABİLMEKTEDİR.
Geri Bildirim Ver