DR Doğal Mineralli %50 Su Tasarruflu Arıtmalı Duş Başlığı

39,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DR Doğal Mineralli %50 Su Tasarruflu Arıtmalı Duş Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsi Trend Market Satıcı Ünvanı: RAMAZAN GENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3910114879
    Bu ürün Hepsi Trend Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkese lazım, her eve lazım! Bugün kendinize, sevdiklerinize, çocuklarınıza ve bebeğinize bir iyilik yapın. Banyoların parlayan ve yükselen yıldızı ile tanışın. Farkı hemen Fark edeceksiniz. Ebatları: 22x6cm %50 su tasarrufu demek sıcak su için harcanacak olan elektrik veya doğalgaz tüketimini düşürür. Güneş Enerjisi Kollektörü kış aylarında veya kapalı havalarda daha az ısıtır. Bunun için ilave ısıtıcı kullanılır. ürün bu sorunu da ortadan kaldırıyor. Çünkü %50 daha az su kullanıldığı için kollektör tankındaki sıcak su oranını sürekli dengede tutar. DOĞAL ARITMA Duş başlığının içinde bulunan Zeolid, Seramik ve İllit gibi mineral ve doğal taşlar sayesinde saçlarınıza ve cilt sağlığınıza katkı üstüne katkı sağlıyor... Su
  • micro filtrelerden, seramik kürelerden, mineral taşlardan geçiyor. Böylece size lüks bir duş keyfini ve kalitesini sağlıyor. BİR DUŞ BAŞLIĞINDAN ÇOK ÖTE ! Dönen Tornado tüpünün içindeki seramik taşlar suyu havalandırır, yumuşatır, su baloncuğu oluşturur. İçindeki Doğal Zeolid taşı ile mikro zararlılara karşı yüksek emisyon sağlar, %100 yün keçe ile tam filtrasyon sağlar, Kısaca Sağlınıza, bütçenize, çevremize, doğal su kaynaklarımıza küçük bir katkı sağlar. Sıcak-Soğuk su göstergeli termal renk değişimi. Su 33 - 35 °C'ye ulaştığında anında kırmızıya, 33-35 °C'nin altında ise mor rengine dönüşen uyarı işareti mevcuttur. Ayna Süzgeç plakası 304 paslanmazdan üretilmiştir. Standart duş spirallerine uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
Geri Bildirim Ver