Dragondo Carbon 5 Siyah-altın Renk Boks Eldiveni 10 Oz, Bandaj Siyah Renk Ve Dişlik 3’lü Set

1.212 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 10 oz
10 oz
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
950 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.225 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.343 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.340 TL

Ürün Bilgileri

Dragondo Carbon 5 Siyah-altın Renk Boks Eldiveni 10 Oz, Bandaj Siyah Renk Ve Dişlik 3’lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FightGear Satıcı Ünvanı: SERHAT KAYRA ÖZYURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7180662211
    Bu ürün FightGear tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dragon CARBON 5 Boks Eldiveni, Bandaj Siyah Renk ve Dişlik 3’lü Set Setin içerisinde: 1 Adet Dragon 30025-P CARBON 5 Boks Eldiveni 1 Adet Dragon 3,5 Metre Bandaj 1 Adet Dragon Silikon Dişlik 1 Adet Dragon 30025-P CARBON 5 Boks Eldiveni *CARBON 5 Boks Eldiveni, tasarımı ve kullanılan malzemeler ile ön plana çıkan bir seridir. *Eldivenin orta kısmı, sporcunun elinin rahat hava alabilmesi için hava delikleri tasarlanmıştır. Eldiven hava delikleri sayesinde koku yapmaz. *Eldivenin bilek kısmı cırtlıdır bu sayede bilekler sıkı kavrandığı için burkulma ve zedelenmeleri önler. *Muay Thai, Kick Boks ve Boks Müsabakalarında ve Antrenmanlarında rahatlıkla kullanılabilir. 2.Dragon 83811 Özel Dokuma Elastik Bandaj ( Çift ) * Atkı pamuk, çözgü polyester ile üretilen, dokuma özelliğinden esneklik kazandırılan spor bandajlarımız: * 5 cm eninde 3,5 m.boyundadır. *Kumaştaki esneklik, kılcal damarlardaki kan hareketlerini zorlaştırmayacak özellikler taşır. *Ucuna takma ve sabitleme özellikleri olan cırtlar monte edilmiştir. 3.Dragon Dişlik * Dragon Dişlik dişlerin korunması için tasarlanmıştır. *Dragon Dişlik Özel Kutusu içerinde verilen steril bir şekilde kutusunda saklayabilirsiniz. *Diş koruyucusu Kullanımı son derece kolaydır. * Sıcak su dolu bir bardağa 1-2 saniyeliğine batırılması ve hemen sonrasında ağıza alınıp sıkı bir şekilde ağız kapatılırsa, Dragon Dişlik ağız yapısını alarak şekillenir. * Bir ısı daha görmediği takdirde şeklini koruyacaktır. NOT : Siyah Bandajımız tükendiğinde stok durumuna göre Beyaz, Kırmızı, Mavi renklerden birisi gönderilecektir. Beyaz, Kırmızı, Mavi renk bandaj seçmek için ayrıca soru sor bölümünden talepte bulunabilirsiniz..

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Materyal Suni Deri
Geri Bildirim Ver