Dragondo Profesyonel Deri Boks Eldiveni Muay Thai Kick Boks Eldiveni Ve Bandaj 2'li Set

700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
10 oz
12 oz
14 OZ
16 OZ
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dragondo Profesyonel Deri Boks Eldiveni Muay Thai Kick Boks Eldiveni Ve Bandaj 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DragonDo Store Satıcı Ünvanı: ALTUNAY AYAKKABI KONFEKSİYON TAŞIMACILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0067010847500019 Vergi Kimlik Numarası: 0670108475
    Bu ürün DragonDo Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dragon Cool Lime Hakiki Profesyonel Deri Boks Eldiveni Seti Boks Eldiven Bandaj 2’li Set Setin içerisinde: 1 Adet Dragon 30278-L COOL LİME Profesyonel Hakiki Deri Boks Eldiveni 1 Adet Dragon 3,5 Metre Bandaj 1.Dragon 30278-L COOL LİME Profesyonel Hakiki Deri Boks Eldiveni *COOL LİME Boks Eldiveni Hakiki 1. Sınıf deriden üretilmiştir. Bilek ve Avuç içi kısmı PU’dan üretilmiştir. *Eldivenin orta kısmı, sporcunun elinin rahat hava alabilmesi için hava delikleri tasarlanmıştır. Eldiven hava delikleri sayesinde koku yapmaz. *Muay Thai, Kick Boks ve Boks Müsabakalarında ve Antrenmanlarında rahatlıkla kullanılabilir. * Ürünlerimizde renk atması olmaz. * Bilek bölgesine konulan destek ve cırtlar sayesinde bileği çok iyi kavrar. Bilek burkulmalarını önler. 2.Dragon 83811 Özel Dokuma Elastik Bandaj ( Çift ) * Atkı pamuk, çözgü polyester ile üretilen, dokuma özelliğinden esneklik kazandırılan spor bandajlarımız: * 5 cm eninde 3,5 m. boyundadır. *Kumaştaki esneklik, kılcal damarlardaki kan hareketlerini zorlaştırmayacak özellikler taşır. *Ucuna takma ve sabitleme özellikleri olan cırtlar monte edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Materyal Deri
Geri Bildirim Ver