Dreamstar Rebera Hd Uydu Kumandası Orjinal

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
120 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
113,86 TL
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dreamstar Rebera Hd Uydu Kumandası Orjinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LÜTFEN ALACAĞINIZ KUMANDANIN TUŞLARINDAKİ YAZILARA DİKKAT EDİNİZ. Kumanda siparişi verirken kumandanızla görseldeki ürünün tuşlarının birebir uymasına dikkat ediniz. Ürünlerimiz kontrol edilerek gönderilir. İade ve değişim durumlarında kargo ücreti alıcıya aittir.
Geri Bildirim Ver

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Orijinal

Uydu alıcılarının tamamlayıcısı uydu kumandalarıdır. Dreamstar DS-3000G HD Uydu kumandası orijinal, kaliteli malzeme yapısıyla uzun yıllar deforme olmadan kullanım imkanı sağlar. Boyutu, kullanımını kolay hale getirir. Bu sayede kanallar arasında geçiş yaparken tuşlara pratik bir biçimde basabilirsiniz. Siyah rengin kir tutmama özelliğinden dolayı temiz görünümüyle uzun süre kullanabilirsiniz. Son derece kolay şekilde uydu kurulumunu ve kanal aramalarını yapabilirsiniz. USB üzerinden kanal grupları oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz film ve müziği dinleyip kaydedebilirsiniz. Farklı dillerde altyazı oluşturabilirsiniz. Kullanışlı menü özelliği tuşlamada ve kanal aramada kolaylık sağlar. Kanal geçiş hızının mükemmelliği sayesinde saniyeler içerisinde istediğiniz kanalı rahat biçimde bulabilirsiniz. Üstün teknoloji ile donatılmış işlemcisi sayesinde harika bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • 5.000 Kanal Hafızası
  • TKGS ile uyumluluk
  • Kullanışlı yapı

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Orijinal Özellikleri

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Orijinal Özellikleri

Orijinal uydu kumandasının özellikleri her zaman ilgi odağı halindedir. TKGS ile uyumlu olması, kullanım sırasında büyük kolaylık sağlar. 5.000 kanal hafızası ise size eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürünün USB belleğinde kayıtlı video, resim ve müzik dosyalarını cihaz üzerinde oynatma şansınız vardır. Ayrıca film ve favori listesi düzenleme özelliğiyle de konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Time Shift özelliği ile de kolaylık elde edebilirsiniz. Ürünün JPEG/MP3/AVI desteği, altyazılı filmleri açabilme, çoklu dil desteği sunma özellikleri ile istediğiniz konforu elde edebilirsiniz. Kolayca uydu kurulumu yapabilirsiniz. Kolay ve kullanışlı menüsü sayesinde zorluk yaşamazsınız. Altyazı ve ses dili desteği ile özgün bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kanal ve favori listesini de rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. 8 farklı favori kanal grubu oluşturma şansınız vardır. Dreamstar DS 3000G seçeneğini avantajlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Orijinal Avantajları

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Orijinal Avantajları

Uydu kumandalarının tercih edilme sebeplerinden biri de müşteriye sağladığı avantajlardır. Dreamstar HD uydu kumandası, pek çok açıdan avantaj sunar. Ergonomik tasarımı ile elinizle kolayca kavrama şansına sahip olabilirsiniz. Uydu kumandasının film, müzik ve resim oynatma özelliği size büyük kolaylık sağlar. Menüsü de oldukça kullanışlıdır. Görüntü kalitesi tatmin edicidir. Harici Wi-Fi adaptörü aldığınızda arkadaki USB girişinden de bağlanıp kullanabilirsiniz. Eski tip tüplü televizyonlar ile de kullanma olanağı sunar. Bütün uydu türleriyle kullanılabilir. USB üzerinden istediğiniz film ve müziği dinleme olanağı sağlar. Kanal geçişi hızlıdır. Aynı zamanda menüsü de oldukça kullanışlıdır. Kumanda, 8 farklı favori kanal grubu oluşturur. VDF ekranda çalışır. Dreamstar DS-3000G HD uydu kumandası orijinal yorumları ürünün avantajlarını ve müşterilerin memnuniyetini gösterir. Siz de kullanım açısından müşterilere büyük kolaylık tanıyan ürünü tercih edebilirsiniz.

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Fiyatı

Dreamstar DS-3000G HD Uydu Kumandası Fiyatı

Televizyon izlerken kullanılan uydu kumandasının kişilerin istediği stile uygunluğu, hesaplı olması ve istenilen hizmeti sunması beklenir. Son dönem uydu kumandaları, uydu alıcılarının kullanımı için bir yardımcı görevi görür. Dreamstar Ds-3000G HD uydu kumandası orijinal kullananların memnuniyeti diğer müşterilerin de dikkatini çeker. Bu model, ergonomik tasarımı ve kaliteli malzeme yapısı ile ön plana çıkar. Güçlü pili uzun süre dayanır. Bu da eşsiz bir deneyim yaşatır. Dreamstar DS-3000G HD uydu kumandası orijinal fiyatı, kumandanın kalitesi ve özelliklerine göre belirlenir. İzlediğinizden zevk aldırıp sizi benzersiz bir yolculuğa çıkaran orijinal uydu kumandasının fiyatının da cazip olması büyük beğeni kazanır. Teknolojik içerikli bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.