Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı

442 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu içeriği : -Dreamstar mini hd uydu alıcısı-Hdmı kablo-Kumanda-Kumanda alıcısı gözü (numaralı)-12volt adaptör-Kullanma kılavuzu garanti belgesi

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dreamstar Drmstr-HD Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı

Evlerin ve ofislerin vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan televizyonlar, uydu alıcı sistemleriyle daha keyifli bir izleme deneyimi sunar. Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD uydu alıcısı, sayısız kanal seçeneğiyle bir adım öne çıkar. Ürün, uydu kanalları ve medya içerikleri arasında dolaşma imkânı verir. Yeni nesil teknolojilerle donatıldığı için kaliteli iç mekanizmasıyla da beğeni toplar. Cihaz, kompakt bir yapıya sahiptir. Mini boyutları sayesinde görüntü kirliliğine engel olur. Modern tasarım, bulunduğu her alana estetik bir görünüm kazandırır. Ürünün HDMI kablo bağlantısı ise farklı cihazlarla entegre olmasını sağlar. Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD uydu alıcısı Wi-Fi özelliğiyle beklentileri karşılar. Youtube gibi sosyal medya uygulamaları da bu cihazla rahatça kullanılabilir.

  • Görüntü Kalitesi: 1080p FHD
  • Giriş Türü: HDMI
  • Renk: Siyah

Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Dreamstar Oneplus uydu alıcısı, gelişmiş özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Pek çok fonksiyon sunan ürün temelde uydu kanallarını yüksek kalitede izlemenizi olanaklı kılar. Çeşitli kanallar arasında dolaşma imkânı sunduğu için beğeni kazanır. Cihazda bulunan bağlantı seçenekleri çok yönlü kullanım avantajı sağlar. HDMI giriş ve çıkış, kesintisiz izleme deneyimi sunar. Ürün, kablo bağlantısı aracılığıyla farklı elektronik cihazlar ile entegre biçimde çalışır. Cihaz, kaliteli donanımları sayesinde keyif dolu bir kullanım süreci yaşatır. Wi-Fi özelliği kablosuz bağlantı ayrıcalığı sunar. Youtube uygulaması ise cihazı işlevsellik sunan fonksiyonların arasında yer alır. Güçlü sinyal özelliği, zorlu çevre koşullarında bile eğlenceyi kesintisiz hâle getirmeyi başarır. Ürün, hızlı kanal geçişi sayesinde takılmaların önüne geçer.

Dreamstar Oneplus Mini Uydu Alıcısının Görüntü Kalitesi Nasıldır?

Dreamstar Oneplus Mini Uydu Alıcısının Görüntü Kalitesi Nasıldır?

Dreamstar Oneplus Mini HD uydu alıcısı, görüntü kalitesiyle kullanıcılardan tam not alır. Cihaz, Full HD görüntü kalitesinde izleme deneyimi sunar. Televizyon yayınlarını daha keyifli hâle getirdiği için eğlenceli anlara katkı sağlar. Ultra HD televizyonlarla uyumlu bir yapıya sahiptir. İçerikleri doğal ve gerçekçi görüntü kalitesinde sunarak 1080p HD yayınlarda fark yaratır. Ekran çözünürlüğü noktasında oldukça üst düzey performans sergilemeyi başarır. 0.450 GHz CPU hızı ise kanalları değiştirirken takılmaların önüne geçer. Hızlı ve akıcı görüntüler sayesinde içeriklerin tüm detaylarını yakalamanız mümkün olur. Yazılım yükseltme imkânı sunan Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD uydu alıcısı 5000 kanal kapasitesiyle beklentileri karşılar. Belgesellerden filmlere, dizilerden haberlere kadar pek çok türde yayını rahatça izlemenizi mümkün kılar.

Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD Uydu Alıcısı Kimler İçindir?

Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD uydu alıcısı, televizyon izlemekten hoşlanan hemen hemen herkese hitap eder. Cihaz, yayınları yüksek kalitede izleme imkânı sunduğu için pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmıştır. Fazla miktarda kanal kapasitesi ev ve ofislerde son derece ayrıcalıklı bir deneyim yaşatır. Ürün, üstün kaliteye sahip olduğundan uzun ömürlü kullanım imkân verir. Kolay kurulum ve kullanım avantajı da alıcının fark yaratan detaylarının arasında yer alır. Basit tasarım cihazın kullanışlı olmasına katkı sağlar. Ürünün altyazı desteği ise yabancı kanalları rahatça izlemenizi olanaklı kılar. Çok dilde yayın alma özelliği 7'den 70'e herkesin dilediği kanalda keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Dreamstar Oneplus Mini 1080p Full HD uydu alıcısı yorumları, cihazı daha önce deneyimleyen kullanıcıların memnuniyetini yansıtır. Yorumları inceleyerek ürünün özellikleri ve kullanım alanları hakkında daha fazla bilgi edinmeniz mümkündür. Dilerseniz siz de bu fonksiyonel cihazı Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.