dreamtify Unisex Siyah Şeffaf Su Geçirmez Yağmurluk

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

dreamtify Unisex Siyah Şeffaf Su Geçirmez Yağmurluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dreamtify Satıcı Ünvanı: ERVA ALEYNA SAFRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1784992437400001 Vergi Kimlik Numarası: 7370583718
    Bu ürün Dreamtify tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağmur sezonu da başlamışken kimse ıslanmak istemez. Işte bu yağmurluk tam da ihtiyacınız olan şey. Kapüşonu sayesinde başınız da vücudunuz da yağmurdan korunacak. Sizi yağmurdan en iyi şekilde koruyabilecek şekilde üretilmiştir. Kalın malzeme kullanılmıştır. Malzeme: Eva uzunluk: 115cm (ölçüde ufak hata payı olabilir) kol: 79cm (ölçüde ufak hata payı olabilir) göğüs çevresi: 128cm (ölçüde ufak hata payı olabilir) renk: Sarı / şeffaf / mavi / gri / siyah / mor / pembe paket içeriği: 1 adet seçilen renkte yağmurluk not : Standarttır boydadır, yetişkin kadın/erkek içindir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ek Özellik Su Geçirmez
Geri Bildirim Ver

Dreamfity Unisex Siyah Şeffaf Yağmurluk

Dreamti̇fy Unisex siyah kapüşonlu şeffaf yağmurluk tasarımı, istenen her an kolaylıkla kullanılabilir özelliktedir. Yağmurlu havalarda ya da ıslanma riski bulunan çalışma ortamlarında kullanım için etkili bir tasarıma sahiptir. Dreamti̇fy Unisex siyah şeffaf yağmurluğun ergonomik tasarımı, kadın ve erkeklerin rahatlıkla giyip çıkarması için idealdir. Çalışma ortamlarında ya da yağışlı havalarda rahatlıkla giyilerek sudan etkilenme riskini minimuma düşürmek mümkündür. Her mevsim giyilebilen ve yıpranmaya karşı dayanıklı olan Dreamtify şeffaf yağmurluk tasarımı, tüm beden tipleri için ideal ölçülere sahiptir. Rahat kalıbı ve şık görünümü sayesinde, farklı ortamlarda yağmurdan korunmak için kullanıma uygundur.

  • Marka: Dreamtify
  • Renk: Siyah
  • Malzeme: Eva

Dreamti̇fy Unisex Kapüşonlu Şeffaf Yağmurluğun Özellikleri

Dreamti̇fy Unisex Kapüşonlu Şeffaf Yağmurluğun Özellikleri Nelerdir?

Karlı ve yağışlı havalarda sudan etkilenmemek için giyilen Dreamti̇fy Unisex siyah şeffaf yağmurluk tasarımı, tekrar tekrar kullanılabilir özelliktedir. Kullanım süresince suyun içeri geçmesini engelleyerek kıyafetlerin ıslanma riskini düşüren yağmurluk modeli, unisex tasarımıyla hem kadın hem de erkekler tarafından kullanılır. Su geçirmeyi engellemek için eva malzemeden üretilen Dreamti̇fy Unisex siyah kapüşonlu şeffaf yağmurluk, 115 cm uzunluğa sahiptir. Omuz ve kolları geniş kalıp olan yağmurluk, içten giyilen kıyafetlerle rahatlıkla hareket etmeyi sağlar. Göğüs çevresinin çapı 128 cm ve kol uzunluğu 79 cm olan yağmurluk modeli, kapüşon detayına sahiptir. Kapüşon bölümünün başı tamamen kavraması için ip bölümü istenen miktarda sıkılabilir. Dreamti̇fy şeffaf yağmurluk tasarımının ön bölümde çıtçıtların yer alması, suyun içeri girme oranını minimuma düşürür.

Dreamti̇fy Unisex Kapüşonlu Şeffaf Yağmurluk Kimlere Hitap Eder?

Kadın ve erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilen Dreamti̇fy Unisex siyah kapüşonlu şeffaf yağmurluk tasarımı, orta boylardaki tüm kişilere hitap eder. Diz altına kadar inen ve tüm vücudu saran tasarımı, yağmur ya da su bulunan alanlarda ıslanma oranını düşürür. Siyah renkli şeffaf eva malzemeden hazırlanan yağmurluk, suyun içeri girmesini engelleyen sağlam dokuya sahiptir. Yağışlı havalarda dışarı çıkarken kullanıma uygun olan tasarım, katlanabilir özelliği sayesinde çantalarda rahatlıkla taşınır. Dreamti̇fy Unisex siyah şeffaf yağmurluk modelinin ortalama ölçüleri, kişilerin beden sorunu yaşamasını engellerken uzun gelen kollar istenen miktarda katlanabilir. Kalın ve dayanıklı eva malzeme sayesinde, kar ve yağmurun etkisinin kıyafetlere geçmesini engellerken rüzgara karşı koruma sağlar.

Dreamti̇fy Unisex Kapüşonlu Şeffaf Yağmurluk Şık mıdır?

Dreamti̇fy Unisex siyah kapüşonlu şeffaf yağmurluk tasarımı, şeffaf siyah tasarımıyla oldukça şık bir parçadır. Günlük kullanımda tüm kıyafetlerle uyum sağlayabilen yağmurluk modeli, pardesü giymiş gibi bir görünüm oluşturur. Düğme ve kapüşon iplerinde beyaz rengin tercih edilmesi, yağmurluğun daha özgün ve modern görünmesini sağlar. Düğmeleri sayesinde kıyafetlerin tamamen korunmasını sağlayan tasarım, günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilir. Siyah rengi sayesinde çok fazla dikkat çekmeyen Dreamti̇fy siyah şeffaf yağmurluk, acil durumlarda kurtarıcı ve ergonomik bir üründür. Özellikle sonbahar ve kış dönemlerinde aniden bastıran yağışlardan korunmak için Dreamti̇fy Unisex şeffaf yağmurluktan destek alınabilir. Günlük kullanıma uygun olan ve hafif yapısıyla kolayca taşınan şeffaf yağmurluk, kısa sürede tüm ıslaklıktan arınarak kuru hâle gelir. Dreamti̇fy Unisex siyah kapüşonlu şeffaf yağmurluk yorumlarını inceleyerek ürün hakkında yapılan kullanıcı değerlendirmelerinden haberdar olabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz tüm yorumların şeffaf şekilde sıralanması, kullanıcı deneyimlerini daha yakından inceleme fırsatı oluşturur. Trendyol üzerinden sepetinize eklediğiniz onisex yağmurluk tasarımını, hızlı ödeme teknikleriyle satın alabilirsiniz.