Genel Markalar Dijital Göstergeli Alkol Ölçer Model 6387

389 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Göstergeli Alkol Ölçer Model 6387

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mirasis Satıcı Ünvanı: MİRASİS BİLGİ SİSTEMLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621036440900016 Vergi Kimlik Numarası: 6210364409
    Bu ürün Mirasis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital Göstergeli Alkol Ölçer Model 6387 Alkol Testini Nasıl Yapacaksınız? Cihazı çalıştırmak ve alkol testini başlatmak için POWER düğmesine LED ekran görüntüleri ve sesli sinyal gelene kadar (1-2 saniye) basılı tutun. Bundan sonraki tüm işlemler otomatik olarak arka arkaya sıralanacak ve ekranda size bildirilecektir. Ekran açıldığı anda cihazın alkol testine hazır duruma gelebilmesi için 10 saniyelik bir geri sayım süresi başlar ve bu ekranda WARM UP olarak belirtilir. Bu süre bittiği anda tekrar bir sesli uyarı ile bu sefer 10 saniyelik ÜFLEME süresi başlar, ekranda BLOW olarak belirtilir ve cihaza bu 10 saniye içinde nefes vermeniz istenir. Üfleme bölmesinden, nefesinizin içine gittiğine emin olacak şekilde, yaklaşık 5 saniye kadar üfleyin. Üfleme için belirtilen 10 saniyelik süre bitiminde sesli sinyal sonrası test sonucunuzu ekranda okuyabilirsiniz. Sonuç iki ayrı ölçüm birimi ile (üstte g/l ve altta %BAC olarak) ekrana getirilir. Buna göre : Ekrandaki sonuç 0.2 g/l (0.02%BAC) ila 0.5 l/g (0.05%BAC) arasında ise kanınızdaki alkol oranı yasal limitler olan 20-50 promil arasındadır. Ekranda dikkat! (CAUTION) uyarısı çıkar. Ekrandaki sonuç 0.5 l/g (0.05%BAC) ve üzerinde ise kanınızdaki alkol oranı yasal limit olan 50 promil üzerindedir. Cihaz ekranda tehlike ! (DANGER) uyarısı ile birlikte sesli (bip bip) uyarı verir. Sonuç ekranda 15 saniye kadar kaldıktan sonra ekranda OFF (kapanıyor) uyarısı çıkar ve cihaz otomatik olarak kapanır. 0.2 g/l (0.02%BAC) ila 0.5 l/g (0.05%BAC) 20-50 promil arası dikkat! (CAUTION) 0.5 l/g (0.05%BAC) ve üzeri 50 promil üzeri tehlike! (DANGER)

Ürün Özellikleri

  • Tip Dijital Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver