DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti 7 Renk

650 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti 7 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖZDE ENDÜSTRİYEL Satıcı Ünvanı: ÖNER TOPUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8550331381
    Bu ürün GÖZDE ENDÜSTRİYEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -------------------------------------------------------------------- GÖNDERİLECEK ÜRÜN PAKET İÇERİĞİ 100 GR OKSİT KIRMIZI (KİREMİT RENGİ) 100 GR OKSİT SARI 100 GR CİVCİV SARI 100 GR BONCUK MAVİ 100 GR SİYAH 100 GR PEMBE 100 GR JADE YEŞİL (AÇIK YEŞİL) KİREÇ İÇERİSİNE DE KATILABİLMEKTEDİR. NOT Ürün I. Kalite olup, İspito ve Alkol içerisinde de çözünmektedir. Ürün Gıda da kullanıma uygun değildir. -------------------------------------------------------------------- SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE GÜN İÇERİSİNDE 15,00 e KADAR ALINAN TÜM KARGOLAR AYNI GÜN İÇERİSİNDE TOPLU OLARAK KARGOYA TESLİM EDİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR. SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNE ACİL İHTİYACINIZIN OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ. LÜTFEN UNUTMAYINIZ Kİ HER ÜRÜNÜN PAKETLENMESİNDEN MUHASEBE SÜRECİNE VE KARGO TESLİMATINA KADAR BİR SÜREÇ İŞLEMEKTEDİR. ELİMİZDEN GELENİ DEĞİL, ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ SİZLER İÇİN YAPIYORUZ YORUM VE PUAN VERİRKEN
  • KARGO FİRMASINA DEĞİL, BİZE YORUM VE PUAN VERDİĞİNİZİ LÜTFEN UNUTMAYINIZ. EĞER KARGO İLE İLGİLİ BİR PROBLEM YAŞARSANIZ ÖNCE BİZE BİLGİ VERİNİZ Kİ ,SİZDEN ÖNCE BİZ GÖNDERİCİ OLDUĞUMUZ İÇİN ŞUBEDEN DEĞİL, MERKEZDEN PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ZARAR GÖRMEYECEK ŞEKİLDE VE ÖZENLE AMBALAJLANIP GÖNDERİLMEKTEDİR. LÜTFEN ÜRÜNLERİNİZİ KARGO ELEMANI KAPIDA İKEN KONTROL EDİNİZ. HER HANGİ BİR OLUMSUZLUK VAR İSE TUTANAK TUTTURUP KARGOYU KABUL ETMEYİNİZ VE İADE EDİNİZ. KARGO ÇALIŞMA BİLGİLERİ KARGO FİRMASININ ÜRÜNÜ TESLİM EDERKEN SİZE ATTIRDIĞI İMZA , ÜRÜNÜ EKSİKSİZ VE SAĞLAM BİR ŞEKİLDE TESLİM ETTİĞİNİN KANITIDIR. ÜRÜNÜ İMZALAYIP TESLİM ALDIKTAN SONRA , NE SİZ NEDE BİZ BİR HAK TALEP EDEMİYORUZ. KARGO , ADRESİNİZE GELİR VE SİZİ ADRESİNİZDE BULAMAZSA, SİPARİŞTE BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ TELEFON NUMARANIZA E-İHBAR MESAJI GÖNDERİR, 3 GÜN BOYUNCA KARGODAN ALMAZSANIZ ÜRÜN KARGODAN BİZE GERİ YOLLANIR. LÜTFEN KARGO TAKİBİNİZİ YAPINIZ AT DIŞI (ARAÇLA TESLİMAT YAPILMAYAN ŞEHİRDEN UZAK BÖLGELER) VE ASKERİ ÜS - ASKERİ LOJMANLARA GÜVENLİK NEDENİYLE ÜRÜN TESLİMATI YAPILAMAYABİLİYOR. EĞER BU ADRESE İSTENİYORSA LÜTFEN ALTERNATİF ADRES YAZINIZ. KARGO DAHİL --------------------------------------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Tip Boya Renklendiriciler
  • Ağırlık 700 gr ve üstü
Geri Bildirim Ver

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti 7 Renk

DRL Hırdavat toz boya renk seti 7 renk seçeneğiyle çeşitli hobilerinizi keyifle yerine getirebilmeniz adına sizinle paylaşılır. Renklerin canlılığı, kalitesi ve kokusundan faydalanarak aksesuarlar tasarlayabilirsiniz. Markanın ürünlerinde 1. sınıf tozlar kullanılır. Bu kalite sayesinde renkler kireçle karıştığında kendilerini bırakır. Böylece canlı, parlak ve pürüzsüz eşyalar yaratabilirsiniz. Materyaller kireçle ve ideal miktarda su ile karıştırılarak, katı cisimler oluşturmak için üretilir. Evinizde kullanmak veya işletmenizde satışa sunmak için ürettiğiniz eşyaların yapımında bu toz boyalarını kullanabilirsiniz. Ürünlerinizde renkli boyalara yer vermek eşyaların enerjik, kaliteli ve dikkat çekici görünmesine destek olabilir. Bu sayede hem kendiniz hem de arkadaşlarınıza hediye etmek için farklı tasarımlar yapabilirsiniz. İşlerinizi pratik bir şekilde halletmenize destek olan kaliteli materyallere 7 farklı tonda sahip olabilirsiniz.

  • 1.sınıf materyal
  • Farklı kullanım amaçları
  • Pastel tonlar

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Özellikleri

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Özellikleri

Gün içerisinde stresinizi atmak veya para kazanmak için çeşitli hobilere sahip olabilirsiniz. Bu hobilerin nitelikleri ise becerilerinize, olanaklarınıza veya zamanına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Evinizde, atölyenizde veya işletmenizde renkli, kullanışlı aksesuarlar tasarlamak için DRL hırdavat toz boya çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Mavi, kırmızı, açık yeşil, pembe, siyah, oksit ve civciv sarı olarak 7 ayrı tonu sıvı kireç harcın içerisine dökebilirsiniz. Ürünler 100 gr şeklinde ayrı ayrı paketlenir. Bu sayede kullanımı sırasında etrafa zarar vermez ve dağılma yapmaz. Böylece düzenli bir şekilde hobilerinizi yapma imkanı bulabilirsiniz. DRL hırdavat toz boya renk seti 7 renk kullananlar renklerin kireçle bir bütünlük oluşturmasından, pastel görünümünden ve kireç donduktan sonra boyanın oluşturduğu şık duruştan oldukça etkilenir. Etkisini uzun yıllar koruyabilen boyalar sayesinde mekanın dekorasyonunu kendi el emeğinizle yapma fırsatına erişebilirsiniz.

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Fiyatları

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Fiyatları

Hobilerinizi ve işlerinizi gerçekleştirmek için ayırdığınız bütçe farklılık gösterebilir. Olanaklarınızı zorlamadan, evinizin konforunda çeşitli aksesuarlar tasarlamak için yüksek meblağlar ayırmanız gerekmeyebilir. Bunun yerine nitelikli, etkilerini uzun süre koruyan, kullanışlı materyallerden destek alabilirsiniz. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetine önem veren, DRL hırdavat toz boya renk seti 7 renk fiyatı ile bütçenize katkı sağlayabilir. Canlı renkleriyle ve kullanım kolaylığıyla beğenileri üzerine toplayan markanın seti, 7 farklı tonda size sunulur. Dilerseniz renkleri karıştırabilir, dilerseniz de aksesuarın niteliklerine uygun bir renk tercih edebilirsiniz. DRL hırdavat toz boya renk seti 7 renk satın al seçeneğini değerlendirirken, belirli dönemlerde gerçekleştirilen indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Böylece birden fazla ürün satın alabilir, hobilerini gerçekleştirmek üzere arkadaşlarınıza markanın eşyalarını hediye olarak sunabilirsiniz. Toplam 700 gr’lık ürünleri, kapalı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Yorumları

DRL HIRDAVAT Toz Boya Renk Seti Yorumları

Hobilerinizi gerçekleştirmek, yaşam alanlarında kullanabileceğiniz eşyalar üretmek için DRL Hırdavat markası tarafından sunulan materyallerden destek alabilirsiniz. Çeşitli alternatifler arasından karar vermenizi kolaylaştırmak için araştırma yapmanız gerekebilir. Bu araştırmalar doğrultusunda size hitap eden, bütçenize uygun ve kullanışlı eşyalar satın alabilirsiniz. Destek alabilmeniz için DRL hırdavat toz boya renk seti 7 renk yorumları sizinle paylaşılır. Markanın ürünlerini öncesinde satın alan bireyler olumlu ve olumsuz görüşlerini aktarır. Eşyaların muhafazası, kullanımı sırasında sağladığı kolaylıklar, ürün kalitesi gibi konuları değerlendirmelerde bulabilirsiniz. Bu yorumlar üründen yüksek verim almanızı, bütçenizi korumanızı ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Aynı zamanda markanın dönemsel olarak gerçekleştirdiği indirim fırsatlarını da yakalayabilirsiniz. Çeşitli ihtiyaçlara cevap veren seti uygun bir fiyata almayı düşünebilirsiniz. Yorumlar alanından farklı bakış açılarını değerlendirdikten sonra alışverişinizi Trendyol üzerinden güvenle yapabilirsiniz.