Drunk Elephant Nemlendirici Ve Dolgunlaştırıcı Dudak Kremi 3,7g

1.365 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.455 TL

Ürün Bilgileri

Drunk Elephant Nemlendirici Ve Dolgunlaştırıcı Dudak Kremi 3,7g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pinkest Cosmetics Satıcı Ünvanı: ERAY KAYATÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3312782572000011 Vergi Kimlik Numarası: 5370026206
    Bu ürün Pinkest Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu nemlendirici ve hacim verici dudak balmı,hassas dudakların canlanmasına ve beslenmesine yardımcı olur. Ne için formüle edildi: Egzotik antioksidan bakımından zengin avokado ve mongongo fıstığı yağları karışımı, ayrıca tripeptit ve deniz eğrelti otu yosunu katılan Lippe, dudaklara dolgun bir görünüm ve daha belirgin bir dudak çizgisi verir. Bu kremsi lüks balm, sert ve çatlamış dudakların görünümünü yumuşatıp dolgunlaştırarak nemli kalmasını sağlar. Bilmeniz gereken başka neler var: Antioksidan bakımından yeşil çay yaprağı ve C Vitamini ile dolu olan Lippe Balm,erken yaşlanma işaretlerine neden olan serbest radikallerin ve çevresel yıpratıcı faktörlerin nötrleştirilmesine yardımcı olur. Temel İçerikler: Avokado yağı,çatlak deriyi derinlemesine nemlendirir ve yumuşatır. Ayrıca, omega 3 yağlı asitlerden, antioksidanlardan ve A, D,E vitaminlerinden oluşan mükemmel bir kaynaktır. Turna yemişi çekirdeği yağı, cilt sağlığının sürdürülmesinde önemli bir rol oynadığı görülen esansiyel yağ asitleri ve E vitamini bakımından zengindir. Saf marula yağı kritik antioksidanlar, Omega 6 ve 9 bakımından zengin süper emilebilir yağdır. Canlı bir ışıltı için cildin nemlendirilmesine, beslenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Önerilen kullanım: İhtiyaç halinde dudaklara uygulayın. İpeksi pürüzsüzlükte bir uygulama için tek başına şeffaf bir dudak balmı olarak veya herhangi bir rujun altında kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver