Ducray Keracnyl Lotion Yağlı Ve Akneli Cilt Arındırıcı Losyon 200ml

212,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324 TL271,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ducray Keracnyl Lotion Yağlı Ve Akneli Cilt Arındırıcı Losyon 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEVİT Satıcı Ünvanı: KOZMEVİT KOZMETİK MEDİKAL GIDA TEKSTİL E-TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093563400001 Vergi Kimlik Numarası: 5820935634
    Bu ürün KOZMEVİT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Yağlı, akne siyah nokta problemi olan citleri temizler, matlaştırır ve gözenekleri sıkılaştırıcı losyon 200ml Ürün Faydası Ducray Keracnyl Arındırıcı Losyon, özellikle yağlı ve karma cilt tipleri için tasarlanmış yenilikçi bir temizleme losyonudur. Glikolik asit, salisilik asit ve laktik asit içeren bu losyon cildi arındırır, matlaştırır ve gözenekleri sıkılaştırır, cilde pürüzsüz, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Alkolsüzdür. Kullanım Şekli Sabah ve/veya akşam pamuklu bir ped yardımı ile uygulayın. Durulama gerektirmez. Uyarılar Göz ile temasından kaçınınız. 3 yaş altı çocuklar için kullanılmamalıdır. Tahriş olmuş cilt üzerine uygulamayınız. Bu ürünü kullanırken güneşe maruziyetinizi sakının ve her zaman güneş koruyucu kullanın. Cildinizde yanma oluşması durumunda ürün kullanımına ara veriniz. Ürün ambalajı açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Ducray Keracnyl Lotion Purifiante Matlaştırıcı ve Arındırıcı Losyon 200 ml

Ducray Keracnyl lotion purifiante matlaştırıcı ve arındırıcı losyon 200 ml güçlü formülü ve gözle görülür etkileri ile ön plana çıkar. Özellikle de yağlı cilt tipine sahip müşteriler için kurtarıcı bir üründür. Siyah nokta, parlama ve leke karşıtı yapısı ile dikkat çeker. Yüzde meydana gelen fazla yağlanma gibi düzensizlik problemleri ile etkili bir şekilde mücadele eder. Cildi anında yatıştırır ve kontrol altına alır. Gözenekleri hem temizler hem de sıkılaştırır. Yüzü mat ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Özel formülü sayesinde cilt yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturur. Yaşlanmaya karşı bakım desteği sağlar. Tüm yaş gruplarında yer alan müşteriler tarafından tercih edilebilir özelliğe sahiptir. Siz de Keracnyl losyon sayesinde cildinizde meydana gelen problemlerle mücadele edebilirsiniz.

  • Güçlü etki
  • Etkili temizlik
  • Çok yönlü bakım desteği

Ducray Keracnyl Lotion Purifiante 3282779368971 Yorumları

Ducray Keracnyl Lotion Purifiante 3282779368971 Yorumları

Yağlı cilt tipinde sebum üretim miktarı normale kıyasla fazladır. Bu durum siyah nokta ve geniş gözenek oluşumuna zemin hazırlar. Sağlıksız bir görünüm istemeyenlerin ise bu doğrultuda ürünler tercih etmeleri gerekir. Ducray Keracnyl arındırıcı losyon yağlı cilt tipine sahip müşterilerin imdadına yetişir. Özel olarak geliştirilen formülü sayesinde bakım rutinlerinin vazgeçilmez ürünleri arasındaki yerini alır. Cildi fazla yağdan arındırır. Uygulamadan sonra tazelik hissi verir. Üretim aşamasında cildin pH değeri göz önünde bulundurulur. Bu nedenle alerjik reaksiyon yaşanma ihtimali azdır. Ürünü kullanan müşteriler tarafından oluşturulan Ducray Keracnyl lotion purifiante matlaştırıcı ve arındırıcı losyon 200 ml yorum bölümüne çoğunlukla bu kaliteli özelliklerinden dolayı memnuniyet hakimdir. Siz de etkili, çok yönlü ve cilde dost bir içerik arıyorsanız tercihinizi bu üründen yana kullanabilirsiniz.

Etkili Ducray Keracnyl Lotion Purifiante Losyon Kullanımı

Etkili Ducray Keracnyl Lotion Purifiante Losyon Kullanımı

Ducray losyon satın alan müşterilerin düzenli kullanım kriterine uymaları önemlidir. Beklenen etkinin alınabilmesi için 6-12 hafta arasında kullanılması tavsiye edilir. Siyah nokta, geniş gözenek görünümü, fazla yağlanma gibi problemlerin kontrol altına alınabilmesi için bir zamana ihtiyaç duyulur. Bu nedenle müşterilerin günlük olarak 3282779368971 kodlu Ducray marka losyonu sorunlu bölgelerine sürmeleri gerekir. Uygulama adımları son derece basittir. Ürün pamuk üzerine bir yeterli miktarda dökülür. Yağlanmanın yoğun olduğu T bölgesi ağırlıklı olmakla birlikte yüzün diğer bölgelerine de sürülür. Uygulama sıklığı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 keredir. Tercihen sadece sabah veya akşam da sürülebilir. Uygulama sonrası durulama yapılmasına gerek yoktur. Ducray Keracnyl lotion purifiante matlaştırıcı ve arındırıcı losyon 200 ml satın alma fırsatlarını değerlendirebilir ve güçlü bir etki gösteren ürüne sahip olabilirsiniz.

Ducray Keracnyl Lotion Purifiante Losyon 200 ml Fiyatları

Ducray Keracnyl Lotion Purifiante Losyon 200 ml Fiyatları

Ducray Keracnyl lotion purifiante matlaştırıcı ve arındırıcı losyon 200 ml kullananlar ürünün sahip olduğu içeriği dikkat çeker. Zenginleştirilen özel formül cildi besler. İçerikte yer alan E vitamini, koruyucu bariyer oluşumuna destek olur. Hücreler arasındaki nem tutma performansını iyileştirir. Cilt sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Antioksidan özelliği sayesinde fazla sebum oluşumu engellenir. Hissedilen etkilerin yanı sıra Ducray Keracnyl lotion purifiante matlaştırıcı ve arındırıcı losyon 200 ml fiyat performansı da tatmin edicidir. Ücret belirlemesi yapılırken de müşteri merkezli hareket edilir. Ürünün 200 ml olması ve az miktarda kullanımda dahi gösterdiği etki önemli özelliklerdir. Bu özellikler sayesinde losyon, uzun süre kullanılır. Müşteriler ise ödedikleri paranın karşılığını tam olarak alır. Siz de Trendyol aracılığıyla mucizevi etkiler gösteren bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.