Dunlop Erkek Klasik Mavi Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Parfüm Seti 8690587202908

1.990 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Dunlop Erkek Klasik Mavi Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Parfüm Seti 8690587202908

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KABAŞ-E-TİCARET Satıcı Ünvanı: FATMA GÜL KABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4850799440
    Bu ürün KABAŞ-E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gül Ve Lavanta Çiçekleri Odunsu Ve Misk Notlarla İç İçe Girip Dunlop Chic Sport’U Ortaya Çıkardı
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 60 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Erkek Parfüm Deodorant Çeşitleri ile Çekici Kokular

Parfüm ve deodorantlar kendinizi dışarıdan ifade etmenin en zarif yoludur. Vücut bakımının vazgeçilmezi olan dunlop erkek parfüm hoş bir kokuya sahiptir ve her zevke hitap etme potansiyeline sahiptir. Cilt tonunuza, yaşınıza ve kişisel zevkinize göre seçebileceğiniz onlarca parfüm ve deodorant ve destek üründen oluşan özel set ile ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada satın alabilirsiniz. Erkek klasik mavi edt 100 ml + 150 ml deodorant parfüm seti 8690587202908 içeriği kozmetik yardımcıların olup olmamasına göre değişiklik göstermekle birlikte parfüm ve deodorantlar vazgeçilmez bileşenler olarak öne çıkar. Parfüm seçimi kişisel tercihe göre yapılır ancak mevsimler, cilt tonları ve birçok farklı kriter daha iyi bir parfüm bulmanıza yardımcı olabilir.

  • Favori Kokunuz
  • Kişisel Tercihe Göre Şekillenir
  • Benzersiz Tarza Dayanır

Büyüleyen Kokusu ile Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Parfüm Seti

Büyüleyen Kokusu ile Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Parfüm Seti

Çeşitli alternatif koku setlerine göz atarak, ihtiyaçlarınıza uygun bir parfüm setini kolayca oluşturabilir ve etkinliğine iz bırakabilirsiniz. Fiyatlandırma seçenekleri ile bütçenize uygun erkek parfüm setinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Deodorant, parfüm, krem, duş jeli gibi ürünlerin yer aldığı bir set de tercih edebilirsiniz. Kullandığınız kokunun kalıcılığını da yaşayabilirsiniz. Erkek parfüm setinden seçeceğiniz Dunlop mavi parfüm ile kendinizi rahat ve karizmatik hissedebilirsiniz. Yazın hafif ve ferah, kışın baharatlı ve odunsu kokusuyla mevsiminize uygun parfümü seçebilirsiniz. Yaz aylarında güçlü bir koku rahatsız edici olabilir, ancak kış aylarında burun yorulduğu için odunsu bir defter daha iyi bir alternatif olabilir. Bu açıdan erkek klasik mavi edt 100 ml + 150 ml deodorant parfüm seti seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Gün Boyu Kalıcı Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Seti

Gün Boyu Kalıcı Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Seti

Özenle hazırlanmış bir günün başlangıcında parfümler bu hazırlıkların son aşamasıdır. Bu açıdan Dunlop, benzersiz bir tarza dayalı olarak erkekler için parfüm setleri ve özel parfüm koleksiyonları sunar. Bu aşamada erkek klasik mavi edt 100 ml + 150 ml deodorant parfüm seti 8690587202908 ürününü inceleyebilirsiniz. Parfüm ve deodorant gibi aynı notadan ürünler içeren bir parfüm seti ile desteklemek, stil ve duruşun en önemli detaylarından biri olan parfümün etkisini artırabilir. Eşsiz kombinasyonları ve şık tasarımlarıyla en iyi parfüm seti koleksiyonu ile siz de gün boyu kalıcı bir kokuya sahip olabilirsiniz. Bu açıdan erkek klasik mavi edt 100 ml + 150 ml deodorant parfüm seti 8690587202908 kullananlar tarafından tam puan almıştır.

Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Parfüm Seti Özellikleri

Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Parfüm Seti Özellikleri

Daha kalıcı bir etki için tarzınıza uygun bir parfümü deodorant gibi tamamlayıcı ürünlerle kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlı erkek parfüm seti, deodorantınızı yanınızda taşımanızı ve günün her saatinde kullanmanızı kolaylaştırır. Şık ve zarif tasarımıyla öne çıkan bir parfüm seti de güzel bir hediye seçeneği olarak değerlendirilebilir. Eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza veya babanıza hediye edebileceğiniz bir parfüm seti ile büyük gününüzü anlamlı kılmanın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin heyecanını yaşayabilirsiniz. Etkileyici, özel, kalıcı ve güçlü koku seti, girdiğiniz her ortamda olağanüstü, temiz ve yatıştırıcı etkilerin tadını çıkarabilirsiniz. Bu aşamada ise Trendyol'u inceleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu sayede erkek klasik mavi edt 100 ml + 150 ml deodorant parfüm seti 8690587202908 yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.