Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,57 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
228,49 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
228,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidyafarm Satıcı Ünvanı: LİDYAFARM İTRİYAT DEPOSU E-TİCARET TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114960400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081149604
    Bu ürün Lidyafarm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duracell alkalin D piller - % 40'a kadar daha uzun ömürlü (* 2015 IEC D boyutlu taşınabilir aydınlatma testinde minimum ortalama süre ile karşılaştırıldığında uzun ömür performansı.(www.iec.ch) Sonuçlar cihaza veya kullanım şekline göre değişebilir. )
  • Duracell D piller, günlük cihazlara güvenilir şekilde güç sağlamak için ideal çok amaçlı alkalin pillerdir.
  • Duralock teknolojisi, normal koşullarda saklandıklarında kullanılmamış Duracell pilleri 10 yıla kadar yeni ve dolu tutar
  • AA, AAA, C, D ve 9V boylarında sunulmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Tip 23 A Pil
Geri Bildirim Ver

Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket

Piller sayesinde birçok pratik ve işlevsel cihazı çalıştırmak mümkündür. El lambasından mouse ve kumandalara kadar birçok cihazın çalışmasını sağlayan bu ürünler oldukça faydalıdır. Duracell alkalin büyük boy pil 2'li paket içeriği ile avantajlı bir alışveriş imkanı sunar. 2 adet büyük boy pil sunan paket ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde cevap verir. 1940 senesinden beri sektörde lider olan marka şarj edilebilir pilleri ile fark yaratır. Duracell kalitesiyle beğeninize sunulan ürün ile ihtiyacınız olan cihazları uzun bir süre daha kullanabilirsiniz. Pil yatağına belirtildiği şekilde parçaları yerleştirerek ürünlerinizden faydalanabilirsiniz. 5000394076716 kodu ile satışa sunulan model AA, AAA, C, D ve 9 V değerlerindedir. Ürün, uzun ömürlü dayanımı ve kaliteli yapısı ile beğeni toplar.

  • D boyut pil yatağıyla uyumlu
  • Standart silindirik yapı
  • Uzun ömürlü enerji

Avantajlı Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Fırsatı

Avantajlı Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Fırsatı

Duracell alkalin pil basic D olarak da adlandırılır. Tek kullanımlık bir ürün olan modeller kaliteli yapıları sayesinde uzun süre kullanım imkanı ile beğeni toplar. AA, AAA, C, D ve 9 V değerleri ile pek çok cihazla birlikte kullanım sağlar. Saat, el feneri gibi farklı cihazları kolay bir şekilde çalıştırır. 1,5 V voltaj gücüyle etkili performans sergiler. Alkalin teknolojisi kullanılarak üretilen bu modeller uzun ve güçlü kullanımlarıyla ön plana çıkar. Silindir şeklindeki parçalar benzer pil yatakları ve boyutuna sahip tüm cihazlara takılabilir. Markanın bu kaliteli ürünü diğer özellikleriyle de göz doldurur. 10 yıla kadar güç muhafazası sağlar. Kullanmadığınız ya da açmadığınız pilleri 10 yıla kadar kullanım imkanı sunar. Bu özelliği ile ekonomik bir seçim olduğunu da kanıtlamış olur.

Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Yorumları

Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Yorumları

Duracell alkalin büyük boy pil 2'li paket yorumları ürünü satın alıp kullanan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Fikirlerini ve yaşadıklarını deneyimleri diğer müşterilerle paylaşan kişiler alışveriş sırasında size yardımcı olur. Duracell kalitesi ile beğeninize sunulan ürün yaklaşık %40’lık bir performans farkı sergiler. Yapılan testlerde uzun ömürlü olduğunu gösterir. Duracell alkalin büyük boy pil 2'li paket kullananlar tarafından yapılan yorumları da inceleyerek ürünlerin hangi cihaz için ne kadar süreli bir performans sergilediğini öğrenebilirsiniz. Alkalin teknolojisine sahip bu silindir modeller kalitesiyle güçlü bir performans sergiler. Oyun konsolu, kumanda, el feneri başta olmak üzere günlük kullanılan cihazlarla uyumludur. Cihazınızı çalıştırmak için ne kadar pil gerekiyorsa kullanabilirsiniz. Bazı cihazlar tek, bazılarıysa 4 adet pille çalışır. Bu durumları göz önünde bulundurarak sipariş oluşturabilirsiniz.

Kampanyalı Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Fiyatı

Kampanyalı Duracell Alkalin Büyük Boy Pil 2'li Paket Fiyatı

Duracell alkalin büyük boy pil 2'li paket fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne bulundurularak belirlenir. Ürün fiyatları alışverişlerde çok fazla dikkat edilen noktalardan biridir. Fiyat açısından sizi memnun edecek bu kaliteli ürünle sürekli evde yeni pil arama derdinden kurtulabilirsiniz. 2 adet ürün içeren paketle günlük hayatta sıklıkla kullandığınız cihazları çalıştırabilirsiniz. İsterseniz yedekleme yaparak sonrasında ihtiyaç anında bu ürünleri çıkarabilirsiniz. 10 yıllık güç muhafaza özelliği sayesinde bir köşede bataryanın bitmesinden endişe etmeniz gerekmez. Bu özelliği siz kullanana kadar ürünü yeni ve dolu tutar. Kalitesi ile beğeni toplayan markanın bu ürünü sizi sürekli pil alışverişi yapmak zorunda bırakmaz. Modelle ilgili yorum, fotoğraf ve puanlara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürün özelliklerini ve değerlendirmelerini inceleyerek Duracell marka 2'li pile uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.