Durex Love Sex Aloveralı Masaj Ve Kayganlaştırıcılı + Sprey

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Durex Love Sex Aloveralı Masaj Ve Kayganlaştırıcılı + Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Durex aloveralı formuluyle hassas ciltler için özel formül kayganlaştırıcı + masaj jeli black berry sprey ürünleri! Black berry sprey, birçok erkeğin ortak sorunudur, çocuk planlayan çiftlerde bu önemli bir problemdir, nedir, erkeğin partneri orgazma ulaşmadan çok önce boşalmasına denir, erkeklerin yüzde 33' ü sorunu ile karşı karşıyadır, erkeklerin yüzde 88' i bugüne kadar sorunu yaşamıştır, erkeklerin sadece %1' i sorunu olduğunu kabul etmektedir, boşanmaların yüzde 36' sı sorunu yüzünden olmaktadır, peki bu duyguları sizde yaşıyor musunuz? Bir iki dakika içerisinde boşalacağınız korkusunu yaşıyor musunuz? konusunda utangaçlık yaşıyor musunuz? Partnerinizin erken boşalmanızdan rahatsız olduğunu düşünüyor musunuz? Güzel kadınlarla erken boşalırsınız diye korktuğunuz için uzak durduğunuz oluyor mu? Hiç orgazmı istediğiniz kadar çok uzatmanın ne kadar güzel olacağını hayal ettiniz mi? Black berry sprey sorununuzdan sizi kurtarır. Daha sağlıklı cinsel yaşam için .... black berry sprey ile daha uzun ve devamlı cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Black berry sprey en büyük farkı yasal olarak satılan sağlık bakanlığı bildirimli ilk ve tek sprey olmasıdır. Farklı spreylerde peniste şişmeler, cinsel ilişkiden alınan zevki azaltma gibi birçok yan etkiler yaşanmaktadır. Black berry sprey içeriği su, ethil alkol, karanfil yağı, nipajin m sodyum, leylak yağı blackberry sprey kullanımı black berry sprey ilişkiden 20-25 dk önce sünnet olan bölüme 3-4 fıs olmak üzere kullanınız ve masaj yaparak deriye emdiriniz. 10 dk içerisinde sprey etkisini göstericektir.45 dakikaya kadar geç boşalmanızı sağlar. Black berry sprey sprey 15 ml dir. Black berry sprey sprey 20-25 kullanımlıktır. Black berry sprey spreyi 18 yaşından büyükler kullanabilir. Yasal olarak satılan black berry spreyin etkisi kullananlar tarafından kanıtlanmıştır, spreyin hiçbir yan etkisi olmadığı görülmüştür, sprey halindedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenilebilir
  • Aroma Aloe Vera
Geri Bildirim Ver