2
Buğday kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Duru Bulgur 3'lü Karabuğday ( Greçka) Paketi X3 Adet 1 Kg

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Bulgur 3'lü Karabuğday ( Greçka) Paketi X3 Adet 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duru Bakliyat Satıcı Ünvanı: DURU BULGUR GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319001155100017 Vergi Kimlik Numarası: 3190011551
    Bu ürün Duru Bakliyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karabuğday kurak ve serin iklimlerde yetişme özelliği olan bir bitkidir. Karabuğday bir buğday türü değildir, bir bakliyat ya da tahıl sınıfına girmemektedir. Kuzukulaklıgil bitki familyasının bir üyesi olan bu bitki ağırlıklı olarak Ukrayna, Rusya, Kazakistan'da yetiştirilir. Mineral bakımından zengindir, eser miktarda glüten içerir. Duru , en taze ve en kaliteli karabuğdayları hasatında özenle seçerek ISO 22000, IFS ve BRC sertifikalarına sahip fabrikalarında uzmanlıkla paketler. Her tanesinde aynı kalite olan Duru Karabuğday (Greçka) ile tadına doyum olmayan tarifler sizleri bekliyor. Ürünün kullanım alanları: Yemekler, Pilavlar ve Salatalar Güneş ışığı almayan serin ve rutubetsiz ortamda saklayınız.
Geri Bildirim Ver

Duru Bulgur 3'lü Karabuğday (Greçka) Paketi x3 Adet 1 kg

Duru Bulgur 3’lü karabuğday (Greçka) paketi x3 adet 1 kg, buğdayın sağlıklı hali olarak satılır. Karabuğday, kuzukulağı familyasından gelen ve hububat türüne ait bir üründür. Ürün; serin, kurak ve kırsal bölgelerde yetişmeye elverişlidir. Aynı zamanda yapısından dolayı sağlık açısından son derece önemlidir. Ürün içeriği; %11 protein ve %2 yağdan oluşur. Genelde protein açısından daha zengin olduğu için sporcular ve düşük kalorili beslenenler için fazlasıyla ideal bir üründür. Unundan tek başına ekmek yapılmaz. Tek başına hamur olmak için yeterli değildir. Ayrıca kabuklu yemişi andıran karabuğday pek çok ülkede yetiştirilip farklı besin gruplarının temel malzemesini oluşturur. Ürünü 3’lü şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve yağ oranı az
  • Protein açısından zengin
  • Uzun süre tok tutan içerik

Etkili Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketi x3 1 kg

Etkili Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketi x3 1 kg

Karabuğday Duru, protein açısından son derece zengin bir buğday çeşididir. Sağlık açısından da müşterilere düşük kalorinin yanı sıra pek çok fayda sağlar. Gluten alerjisi olan bünyeler için oldukça idealdir. Aynı zamanda şeker, kalp ve tansiyon hastalarına da hitap eder. Bu ürün; kolesterolü düşürüp kan şekerini dengede tutar. Yüksek tansiyon düşürmede etkilidir. Ayrıca kanser düşmanı olan ürün, müşterilerin bağışıklık sistemini düzenler. Metabolizmayı düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur. Cildi ve saçı içerdiği vitamin ile mineraller açısından destekler. Duru Bulgur 3’lü karabuğday (Greçka) paketi içerisinde 1 kilogram ağırlığında ürün bulunur. Öğünlerinizde dilediğiniz miktarda kullanarak tüketebilirsiniz. Duru karabuğday aynı zamanda vücutta bulunan karaciğer yağlanmasını da engelleyerek zinde ve sağlıklı bir yaşam için gerekli olan yapı taşlarını sunar. Vücudunuzu desteklemek ve kendinizi zinde hissetmek için Duru Bulgur’un karabuğday çeşidini deneyebilirsiniz.

Şifalı Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketi x3 1 kg

Şifalı Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketi x3 1 kg

Duru karabuğday Greçka, sindirim sistemi hastalıklarına da iyi geldiği için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Protein değeri son derece yüksek olduğu için et yerine de rahatlıkla tüketilebilecek besinler arasında yer alır. Gluten içermeyen ürün, hassasiyeti olan alerjik bünyeler için en ideal sınıfta yer alır. Özellikle çölyak hastalarının vazgeçilmez tahıllarından biridir. Karabuğday, düzenli tüketildiği takdirde hipertansiyon riskini azaltır. Aynı zamanda da şekeri dengeler. Ürün, glisemik indeksi düşük olan grupta yer alır. Bu sebeple vücuttaki şeker dengesini ayarlayarak bir anda şekerin düşmesini engeller. İçerisinde yer alan birçok antioksidan ile sağlıklı bileşenler sayesinde göğüs ve kolon kanserine karşı koruyucu bir görevi vardır. Sağlıklı, mutlu ve hastalıklara karşı minimum riske sahip bir hayat için Duru karabuğday tercih edebilirsiniz. Bu besini çocuklarınıza da yedirebilirsiniz.

Avantajlı Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketix3 1 kg

Avantajlı Duru Bulgur 3’lü Karabuğday (Greçka) Paketix3 1 kg

Karabuğday; potasyum, demir, fosfor ve magnezyum açısından zengin minerallere sahiptir. Bu nedenle de vücutta bulunan kansızlığa karşı iyi gelir. Yüksek lif ve düşük yağ oranına sahip ürün, sporcu yemeği olarak da bilinir. Kalp dostu olan ürün, hem karaciğer hem de kalbin yağlanmasına engel olur. Aynı zamanda diyetisyenlerin tüketimini önerdiği bir üründür. Bu ürün ile çorbalar, salatalar ve yemekler yapabilirsiniz. Hem lezzetli hem de sağlık deposu olan Duru karabuğday sayesinde vücudunuza yatırım yapabilirsiniz. Duru Bulgur 3’lü karabuğday (Greçka) paketi x3 adet 1 kg fiyat olarak farklı müşteri grupları için uygundur. Avantajlı fiyat ve çoklu paket seçeneği ile rahatlıkla ürünü satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Duru Bulgur 3’lü karabuğday (Greçka) paketi x3 adet 1 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sağlıklı, lezzetli ve etkileyici özelliklere sahip olan bu ürüne Trendyol’un cazip fiyat seçeneğiyle ulaşım sağlayabilirsiniz.