Duru Bulgur Duru Köftelik İnce Bulgur (Çiğköftelik) 1 Kg

88 TL
(88 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Bulgur Duru Köftelik İnce Bulgur (Çiğköftelik) 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucuzsanalmarket Satıcı Ünvanı: ALİ AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440204744
    Bu ürün ucuzsanalmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duru Köftelik İnce Bulgurun menşei Türkiye'dir. Anadolu'nun topraklarında yetişen altın sarısı buğdayların özenle öğütülüp bulgur haline getirilmesi ile ortaya çıkan bu doyurucu ve leziz besin, Duru ile sofralarınıza geliyor. Köftelik bulgurun bir boy küçüğü olan ince bulgur, sarı bulgur çeşitlerinin en küçük boylu olanıdır. Daha az suyla yumuşayıp daha kolay yoğrulduğu için genelde çiğköfte yapımında tercih edilir. Çiğköftenin yanı sıra köfte ve kısır yapımında da köftelik bulgurla birlikte kullanılabilir. Duru köftelik ince bulguru kullanmadan önce ıslatmanıza ya da yıkamanıza gerek yoktur. Oldukça pratik bir şekilde hazırlanan bulguru pişirmek için yalnızca pişirme sırasında ölçek olarak 1 su bardağı bulgura, 2 su bardağı kaynar su kullanmanız yeterli olacaktır.
Geri Bildirim Ver

Duru Bulgur Duru Köftelik İnce Bulgur (Çiğ köftelik) 1 kg

Yemek çeşitlerinin olmazsa olmaz malzemesi olan bulgur, birbirinden farklı tanelerle satışa sunulur. Bu taneler, yapılacak yemeğin türüne tercih edilir. İnce yapıya sahip olan bulgurlar çiğköfte gibi gıdaların yapılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda içli köftelerinize de lezzet katar. Duru içli köftelik bulgur buğdaydan elde edilen ve ince yapıya sahip olan bir çeşittir. Sarı renge sahip olan bu ürün oldukça küçüktür. Bu sayede kolay bir şekilde tüketilir. Birbirinden farklı yiyeceklerin yapımına uygun olan bu bulgurun yanına şalgam suyu ikram edebilir ve lezzetli bir yemek yapabilirsiniz. Böylelikle gelen kalabalık misafirlerinize şık ve yöresel sunumlar hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda kolay bir şekilde yoğurarak çiğköfte yapabilir ve harmanlama işleminizi kolaylaştırabilirsiniz. Siz de bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • İnce taneler
  • Kolay kullanım imkanı
  • Farklı yiyeceklerin yapımı

İnce Taneli Duru Köftelik Bulgur

İnce Taneli Duru Köftelik Bulgur

İnce tanelere sahip olan bulgur çeşitleri genellikle köfte yapımına uygundur. Aynı zamanda kısır gibi salataların dayapılabilmesine imkan tanır. Buğday, glisemik indeksi oldukça düşük bir besin olduğundan diyet listelerinin vazgeçilmezidir. Duru köftelik bulgur 1 kg şeklinde satışa sunulur. Böylelikle ölçülü ve ideal bir kullanım imkanı sunar. Kilo vermeye yardımcı olan bu besinin bağırsakları çalıştıran bir etkisi bulunur. Aynı zamanda tüketimin kolaylaşmasına yardımcı olur. Üretimi sırasında insan sağlığına zarar verecek herhangi bir malzeme kullanılmaz. Aynı zamanda koruyucu ve katkı maddesi içermediğinden tamamen saf bir halde satışa sunulur. Bu özelliğinden faydalanarak sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Ürünün üretim aşamasında yalnızca su ve buğday kullanılır. Sarı yapısıyla bulgurun en ince halidir. Böylelikle kolaylıkla sindirerek sindiriminizin kolaylaşmasını sağlayabilir, lezzetli bir şekilde ürünü tüketebilirsiniz.

Farklı Yiyeceklerin Yapımını Kolaylaştıran Duru İnce Bulgur

Farklı Yiyeceklerin Yapımını Kolaylaştıran Duru İnce Bulgur

Yemeklerin ana malzemesi olan bulgur, birbirinden farklı yiyeceklerin yapılmasına yardımcı olur. Köftelik bulgur çeşitleri genellikle ince bir yapıya sahiptir. Böylelikle tüketim kolaylığı elde edebilmenize yardımcı olur. Köftenin her halini kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu çeşit yemeklerinize ekstra lezzet katar. Çiğköftelerinizin lezzetini artırmak adına enfes baharatlar kullanabilirsiniz. Aynı zamanda içli köftelerin iç harcını da kolay bir şekilde hazırlayabilir ve tüketiminizin kalitesini artırabilirsiniz. Duru köftelik ince bulgur (çiğ köftelik) 1 kg şeklinde satışa sunulur. Böylelikle ideal bir kullanım imkanı sunar. Ürün ekstra bir malzeme içermez. Bununla birlikte paketlemesi de oldukça sağlıklı ve güvenlidir. Dayanıklı paketlemesi sayesinde ürünü kolay bir şekilde depolayabilirsiniz. Siz de birbirinden farklı yiyeceğin kolay bir şekilde yapıldığı bu bulguru satın alabilirsiniz. Böylelikle tüketim kalitesini artırabilir ve lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Duru 1 Kg Köftelik İnce Bulgur

Uygun Fiyatıyla Duru 1 Kg Köftelik İnce Bulgur

Bulgur, enerji veren bir besin kaynağıdır. Böylelikle müşterilerin günlük yaptıkları yemeklerde sıklıkla tercih ettikleri bir malzemedir. İnce yapısıyla köfte yapımına uygundur. Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olan bu çeşit, Duru güvencesiyle satışa sunulduğundan müşteriler tereddüt etmeden satın alırlar. Yüksek posaya sahip olan ince bulgur, doygunluk seviyesini vücuda hızla iletir. Böylelikle fazla tüketime ihtiyaç duymadan doyduğunuzu hissedebilirsiniz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatıyla satışa sunulur. Duru köftelik ince bulgur (çiğ köftelik) 1 kg fiyatını inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede günlük bulgur ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda ürün hakkında merak ettiklerinize de yorumlar sayesinde ulaşabilirsiniz. Duru köftelik ince bulgur (çiğ köftelik) 1 kg yorumlarını okuduktan sonra satın alma işleminizi güvenilir bir hale getirebilirsiniz. Böylelikle yorumlar sayesinde aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.