3
Buğday kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Duru Greçka Karabuğday 1 kg

124,90 TL
(124,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Greçka Karabuğday 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYAN NATUREL AKTAR Satıcı Ünvanı: DİNÇER KÖROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860307646
    Bu ürün BAYAN NATUREL AKTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karabuğday kurak ve serin iklimlerde yetişme özelliği olan bir bitkidir. karabuğday bir buğday türü değildir, bir bakliyat ya da tahıl sınıfına girmemektedir. Kuzu kulaklıgil bitki familyasının bir üyesi olan bu bitki ağırlıklı olarak ukrayna, rusya , kazakistan'da yetiştirilir. Mineral bakımından zengindir, eser miktarda glüten içerir.
  • Duru , en taze ve en kaliteli karabuğdayları hasatınta özenle seçerek ıso 22000, ıfs ve brc sertifikalarına sahip fabrikalarında uzmanlıkla paketler. Her tanesinde aynı kalite olan duru karabuğday (greçka) ile tadına doyum olmayan tarifler sizleri bekliyor.
  • Ürünün kullanım alanları: yemekler, pilavlar ve salatalar
  • Güneş ışığı almayan serin ve rutubetsiz ortamda saklayınız.
  • Menşei: Rusya
  • Gramaj: 1000 g
  • Raf ömrü: 2 yıl
Geri Bildirim Ver

Duru Greçka Karabuğday 1 kg

Karabuğday, bakliyat ya da tahıl sınıfına girmeyen kuzukulaklıgil familyasının üyesi olan bir bitki türü olarak bilinir. İçeriğindeki besin değerleri oldukça yüksek olan ve Greçka adıyla da bilinen bu bitki türü pilavlık şeklinde hazırlanarak tüketime uygun hale getirilir. Pilav yapılan hali son derece lezzetli olan ürün sağlıklı beslenmeye önem gösterenler için iyi bir alternatif olarak dikkat çeker. Duru Karabuğday Greçka 1 kg ürünü ile lezzetli pratik yemekler hazırlamak mümkündür. Besleyici ve enerji verici özellikleri bulunan Greçka Karabuğday son derece sağlıklı bir besin maddesidir. Sağlıklı olma özelliğini yüksek protein ve lif içeriğinden alır. Kontrollü beslenme uygulayanlar için diyet listesine eklenebilecek bir besin olan ürün ile çeşitli tarifler hazırlanabilir. Siz de bu besin maddesi ile lezzetli yemekler yapabilirsiniz.

  • Protein ve lif kaynağı
  • Tok tutma özelliği
  • Sağlıklı besin maddesi

Duru Karabuğdayın Besleyici Özellikleri

Duru Karabuğdayın Besleyici Özellikleri

Duru Karabuğday Greçka hijyenik üretim ortamında 1 kg’lık ambalajlar ile paketlenir. Kompleks bir karbonhidrat kaynağı olan besin maddesi yüksek lif içeriği sayesinde uzun süre tok tutma özelliği ile ön plana çıkar. 60 gr kuru madde için yapılan ölçümlerde kalori değeri 186 olarak hesaplanan ürün sağlıklı beslenmeye uygundur. Vücuttaki şeker seviyesini yükseltici etki göstermediği için diyetlere rahatlıkla eklenebilen ürün 60 gr kuru maddede 6,6 gr protein içerir. 60 gr maddede 1 gr yağ içeriği bulunan besin maddesinin karbonhidrat değeri ise 37,8 gr olarak hesaplanır. Magnezyum, potasyum ve fosfor mineralleri bakımından son derece zengin olan gıda sağlığa faydalıdır. Lifli yapısı sayesinde glisemik indeks değeri düşük seviyede olan Karabuğday kan şekeri kontrolünü sağlar. Ayrıca lifli yapısı sindirim sistemini düzenlemeye de yardımcıdır.

Duru Karabuğdayın Özellikleri

Duru Karabuğdayın Özellikleri

Karabuğday sağlık üzerine olumlu etki gösteren ve birçok faydası bulunan besleyici bir gıda maddesidir. İçerdiği potasyum minerali ile kalp sağlığını destekleyen gıda, sürekli tüketim sağlandığı zaman kan basıncını da düzene sokar. Sindirim sistemi ve kalp sağlığını destekler. Kolay bir şekilde yemek haline getirilerek tüketim imkanı bulunan ürün, pilav olarak hazırlandığı gibi sadece haşlama yöntemiyle de tüketime hazır hale gelir. Yoğurt ya da süt gibi gıdalar ile karıştırılarak lezzetlendirilen karabuğday, farklı bir kahvaltı seçeneği olabilir. Haşlanmış gıdayı salata üzerine ve çorbaların içerisine ekleyerek yemeklerin besin değerini ve lezzetini arttırmak mümkündür. Hazırlanması ve pişirmesi son derece kolay olan ürün, sıklıkla tercih edilir. Bu ürünü satın alan ve tüketen müşteriler tarafından yapılan Duru karabuğday greçka 1 kg yorumları sayesinde işinize yarayan bilgiler edinebilirsiniz.

Duru Karabuğday 1 kg Fiyatı

Duru Karabuğday 1 kg Fiyatı

Karabuğday taneli bir yapıya sahiptir. Haşlandığında pilav görünümü elde edilir. Besin değerleri bakımından vücut sağlığına faydalı olan ürün birçok diyet listesine uygundur. Ürün serin ve kuru ortamda hava almayan kaplar içerisinde saklandığında uzun süre tazeliğini korur. Kolesterolü düzenleyip kan basıncını dengede tutarak kalp sağlığını destekleyici özellik gösteren bu ürünü güvenle tüketmek mümkündür. Gluten alerjisi bulunan kişilerin güvenle tüketebileceği bir üründür. Glutensiz beslenenler için sağlıklı bir alternatif olan ürün, çölyak hastalarının tüketimi için de uygundur. Kan şekerini dengeleyici etki gösteren ürün, diyabet hastalarının diyet listelerine eklenebilir. Vejetaryen ya da vegan beslenenler için iyi bir protein ve mineral desteği sağlayan karabuğdayı güvenle tüketilebilir. Duru karabuğday greçka 1 kg fiyatı ürünün miktarı ve tüm özellikleri doğrultusunda belirlenir. Siz de bu besleyici ürünü Trendyol’un avantajlı fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.