DURU & DEFNE MAYSA Ruşur Taşı 3 Lü Paket Doğal Peeling Paket Iran Hamam Taşı

69,90 TL
(23,30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DURU & DEFNE MAYSA Ruşur Taşı 3 Lü Paket Doğal Peeling Paket Iran Hamam Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlas Global Ticaret Satıcı Ünvanı: PERS LOJİSTİK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039376600012 Vergi Kimlik Numarası: 7280393766
    Bu ürün Atlas Global Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruşur Taşı cildinizdeki sivilce güneş yanıkları için valgeçilmez bir üründür cildinizi beyazlatma ton düzeltme ve ipeksi parlak bir görünüm kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Ruşur Taşı 3'lü Paket Doğal Peeling Paket (İran Hamam Taşı)

Sağlıklı ve canlı bir cilt için rutin bakımına dikkat etmek oldukça önemlidir. Cilt bakımında sıklıkla tercih edilen Ruşur taşı doğal bir taştır ve ciltteki ölü deriyi atarak cildin sağlıklı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Yüz ve diğer vücut bölgelerinde kullanıma uygundur.

  • Cilt pürüzsüzleştirme
  • Renk açıcı özellik
  • Sivilce oluşumunu engelleme

Saymakla Bitmeyen Ruşur Taşı Faydaları

Saymakla Bitmeyen Ruşur Taşı Faydaları

Ciltteki kararmalar ve siyah noktalar çoğu kişinin şikayetçi olduğu konulardır. Sıklıkla kullanılan ruşur taşı nedir sorusuna siyah nokta ve cilt kararmaları gibi çeşitli cilt sorunlarına iyi gelen doğal bir taş şeklinde yanıt verilir. Ruşur taşı ne işe yarar sorusunu birçok cevabı bulunur.

Yüz ve tüm vücut bölgelerindeki ölü deriyi atarak sorunları gidermeye yardımcı olur. İran’da bulunan Sefitab mağarasından elde edilen İran ruşur taşı, ülkenin kültüründe cilt bakımı konusunda özel bir yere sahiptir. Gerçek bir ruşur taşı mühürlü oluşuyla kendini belli eder. Bu sebeple satın alınırken bu özelliğe dikkat edilmelidir. Ruşur taşı peeling etkisi yaparak ölü deriyi atar ve cilde canlılık kazandırır. Ruşur taşı siyah noktaların giderilmesinde oldukça etkili bir üründür. Sefidab taşı olarak da bilinen Ruşur taşının özelliklerinden biri de suyla temas ettiğinde yumuşak bir hale gelmesidir. Siz de tamamen doğal olan bu taşı cilt bakımı rutininize ekleyerek sağlıklı ve canlı bir cilde kavuşabilirsiniz.

    Ruşur Taşı Nasıl Kullanılır

    Ruşur Taşı Nasıl Kullanılır

    Cilt sağlığı için organik ürün arayışında olanlar ruşur taşını mutlaka denemelidir. Ruşur taşı nasıl kullanılır diye merak edenlerin basit birkaç adımı izlemeleri gerekir. Ruşur taşı faydaları saymakla bitmeyen doğal bir üründür. Ciltteki kararmaları ve siyah noktaları gidererek canlı bir cilt sunarken aynı zamanda topuklardaki kuru deriler üzerinde de etkilidir. Cildi tahriş etmeyen yumuşak dokusuyla kusursuz bir temizlik sağlar.

    Ruşur taşı kullanımı sırasında cildin ıslak ve nemli olmasına dikkat edilmelidir. Siyah nokta ve leke bulunan yerlere nazikçe sürüp yaklaşık 1 dakika bekledikten sonra cildinizi su ve sabunla yıkayarak temizlemeniz gerekir. Ruşur taşı haftada kaç kez kullanılır sorusu da sıklıkla sorulur. Sağlıklı ve canlı bir cilt için haftada en fazla 3 kez kullanılmalıdır. Ruşur taşı kullananlar yorumlarına bakarak cilt tipinize uygunluğu hakkında fikir edinebilirsiniz. Organik Duru Defne Maysa ruşur taşını deneyerek siz de aydınlık ve sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Ruşur taşı 3lü paket seçeneği ile ekonomik bir alışveriş yaparak cildinize canlılık katabilirsiniz.

      Doğallıktan Gelen Güzelliğin Adresi

      Doğallıktan Gelen Güzelliğin Adresi

      İran kültüründe önemli bir yere sahip olan ruşur taşı cilt beyazlatma üzerinde de muhteşem etkiye sahiptir. Ağda ve epilasyondan sonra oluşan kararmaları gideren ruşur taşı bikini bölgesi ve koltuk altında son derece etkilidir. Ruşur taşı lekelere iyi gelir mi diye soranlar, cilt beyazlatma etkisine sahip olan bu taşı rahatlıkla kullanabilir. Peeling etkisiyle ölü deriyi atarak, güneş lekesi ve sivilce lekesi gibi cilt lekelerini giderir. Ruşur taşı kullananların çoğu, ürünün yarattığı etkiden son derece memnundur. Ruşur taşı günde kaç kez kullanılır diye merak edebilirsiniz. En az 3 günde bir düzenli bir şekilde kullanılırsa etkisini gösterir. Üstünde mühür olan ruşur taşı orijinaldir. Ruşur taşı yorumlara bakarak orijinal olup olmadığını görebilirsiniz. Faydaları saymakla bitmeyen ruşur taşı fiyatları da son derece uygundur. Hem bütçe dostu hem de yüz ve vücut için oldukça faydalı olan bu ürünü deneyerek yumuşak ve sağlıklı bir tene sahip olabilirsiniz. Orijinal ve uygun fiyatlı ruşur taşı satın almak için Trendyol’daki indirim fırsatlarından faydalanabilirsiniz.