Duru Granül Matik Sabun Klasik 6 x 1kg

806,99 TL
(5,38 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.305,52 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Granül Matik Sabun Klasik 6 x 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aileniz İçin Doğal Seçim * Paraben, SLES, silikon, boya içermez. * Dermatolojik olarak test edilmiştir. * Çamaşır makinesine uygundur. * Yumuşatıcı etkilidir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Duru Granül Matik Sabun Klasik 6 x 1 kg

Çamaşırlarınızı yıkarken uygun temizlik ürününü kullanmak oldukça önemlidir. Ürünün hem kıyafetler için uygun olması hem de kişi üzerinde alerjik bir etki bırakmaması beklenir. Aynı zamanda tatmin edici sonuçlar yaratması gerekir. Aileniz için doğal bir seçim arıyorsanız Duru Granül Matik sabun klasik 6 x 1 kg sizin için uygun bir üründür. Hızlı ve kolay bir kullanım sunan bu sabun, beklentilerinizi karşılar. Paraben içermeyen formülü, çocukların ve sizin sağlığınıza dikkat eder. Antialerjik yapısı sayesinde istenmeyen durumlara yer açmaz. Bu sayede kıyafetlerinizi temiz ve güvenle giyebilmenizi sağlar. Uzun süreli bir kullanım sağlayan Duru Granül sabun klasik 1 kg, 6 paket barındırır. 6 kg ve üstü kıyafetlerinize kadar tam performans sağlayan temizlik ürününü 61 yıkamaya kadar kullanabilirsiniz.

  • Anti alerjenik
  • Paraben içermez
  • Yumuşatıcı etkili

Doğal ve Ferah Kokusuyla Duru Granül Matik Sabun Klasik 1 kg

Doğal ve Ferah Kokusuyla Duru Granül Matik Sabun Klasik 1 kg

Markanın sabunu, doğal formülü sayesinde paraben içermez. SLES, silikon, boya gibi sağlığa ve cilde zarar verecek bileşenler içermez. Dermatolojik olarak test edilen bu ürün, çamaşır makinesi için uygun olup elde yıkama amaçlı olarak da kullanılabilir. Kıyafetlerinizde ferahlatan bir koku elde etmenizi sağlayan Duru Granül Matik sabun klasik 1 6 kg, her yaş grubu için uygundur. Çoklu paketi sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bu ürün yaklaşık 61 yıkamaya kadar yetecek bir formüle sahiptir. Paketin üzerini okuyarak makine haznesine ekleyebileceğiniz miktar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sentetik bileşenler içermeyen bu ürün, kıyafetlere ve cilde zarar vermez. Doğal sabun niteliğindeki yapısı sayesinde cillte tahrişe yol açmaz veya kokusu rahatsız etmez. Solunum yollarını etkilemeyen bu ürün, nefes daralması gibi problemlerin önüne geçerek rahat bir kullanım sağlar.

Beğenilen Granül Sabun Duru Özellikleri

Beğenilen Granül Sabun Duru Özellikleri

Klasik görünümü ve doğal bileşenleri ile doğadan esinlenilen granül sabun Duru, toz bir şekilde gelir. Elde ve çamaşır makinesinde yıkamaya uygun olarak çok yönlü bir kullanım avantajlı sağlar. Ferahlatıcı bir kokuya sahip ürünün, organik bir sabun kokusu vardır. Taze kokusu ile nefes almanızı zorlaştırmaz. Uzun ömürlü yapısı ile çok miktarda kıyafeti az eforla yıkayabilirsiniz. Duru Granül Matik sabun klasik formülü ile kıyafetlerinizdeki zorlu lekelerle mücadele eder ve ferah bir koku sağlar. Yumuşatıcı etkili ürün, giysilerinizin rengini korur. Çeşitli testlere tabi tutulan bu ürün, talimatlara uygun olarak kullanıldığında tam performans sağlar. Müşteri yorumları, ürün hakkında bilgi verici olabilir. Yorumları inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu granül sabunu tercih ederek birçok farklı amaçla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Cazip Duru Granül Matik Klasik Sabun Klasik 6 x 1 kg Fiyatı

Cazip Duru Granül Matik Klasik Sabun Klasik 6 x 1 kg Fiyatı

Duru Granül Matik sabun klasik 1 kg zorlu lekelerle mücadele ederek kıyafetlerinizden kiri çıkarırken, ferahlatıcı bir koku yayar. Üretiminde faydasız detaylara yer verilmeyen bu sabun, az enerji ile çok iş yapmayı hedefler. Aynı zamanda bütçe dostu fiyatı ile beğeni toplar. Sağlığınıza önem veren bu ürün, ekonominizi ve giysilerinizi korur. Aileniz için doğal bir seçim olabilecek bu temizlik ürünü, silikon ve boya gibi sağlığa zararlı kimyasalları içinde barındırmaz. Sahip olduğu tüm özellikler dikkate alındığında paraben içermeyen Duru Granül Matik sabun klasik 6 x 1 kg fiyatı oldukça uygundur. Paket üzerinde bulunan ölçeklendirme miktarı ile kıyafetleriniz için uygun ölçüyü bulabilirsiniz. Doğal ve ferah kokusu ile aileniz için güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’da bulabilir ve avantajlı fiyat seçeneği ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.