Duru Limon Kolonya Bidon 80 Derece 1lt

155 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
192,29 TL

Ürün Bilgileri

Duru Limon Kolonya Bidon 80 Derece 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELÇUKLU AVM Satıcı Ünvanı: SEVİLAY TOPTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8550632697
    Bu ürün SELÇUKLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ferhalığın Şişelenmiş Hali Limon, mandalina ve yeşil çay kokulu Duru Kolonya serisi, hem davetlerde hoş bir ikram hem de günlük hayatınızda iyi bir ferahlatıcı olarak kullanılabilir. Kalıcı ve Ferah Kokular Duru markalı limon, mandalina ve yeşil çay kolonyaları içerdiği kalıcı esanslar ve 80 derecelik formülüyle kalıcı bir ferahlık sağlar. Ekonomik Ambalaj 200 ml’lik cam şişelerin yanında 400 ml’lik pet şişe ve 1 litrelik bidonlarda da satışa sunulan Duru Kolonya ürünü, hem kaliteli hem ekonomiktir. Pratik Kullanım Duru kolonya çeşitleri 150 ml’lik sprey formatındaki şişeleri sayesinde pratik bir kullanım sağlar.
Geri Bildirim Ver

Duru 8690506343996 Bidon 80 Derece 1 lt Limon Kolonya

Duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt limon ferahlığının şişelenmiş halidir. Duru bu ferahlık için limon çiçeği kullanır. Kolonya içeriğinde bulunan limon çiçeği esansının yanı sıra su ve etil alkol de kullanılır. Fakat Duru markasını öne çıkaran duru limon çiçeği esansının muhteşem kokusudur. Kullanıcıların çoğunlukla kolonyayı tercih etme sebebi hem hoş kokusuyla verdiği ferahlık hem de hijyen hissidir. Hijyen, kolonyanın 80 derece alkol kullanımıyla virüsleri yok etmesinden kaynaklıdır. Ferahlık hissiyse, etil alkolün kolonyayı sürdükten sonra vücut ısısını da alarak buharlaşmasıdır. Ferahlık ve temizlik için kullanılan duru limon kolonya 80 derece 1lt ağzı kapalı ve güneşten korunarak saklandığında beş yıl muhafaza edilebilir. Türk kültüründe kolonya önemli bir yere sahiptir.

  • Ferahlık sağlar.
  • Hijyeniktir.
  • Güzel kokar.

Duru 80 Derece 1 lt Bidon Kolonyanın İçeriğinde Neler Vardır?

Duru 80 Derece 1 lt Bidon Kolonyanın İçeriğinde Neler Vardır?

Ürünün içeriğinde alcohol denat, aqua, parfum, citral, citronellol, geraniol, linalool, limonene bulunur. Duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt uygun koşullarda evde saklandığında içeriğindeki alkol oranı beş yıla kadar etki gösterir. Kolonya kullanımının doğru yapılması çok önemlidir. Kolonyanın asla içilmemesi ve göze sürülmemesi gerekir. Bu sebeple saklama koşulları çocukların erişemeyeceği alanlar baz alınarak seçilmelidir. Aynı zamanda ateşle temasından sakınmak gerekir. Yanıcı bir maddedir. Açık yaranın üzerine ve tahriş olmuş cilde sürmemek gerekir. İçeriğindeki etken maddeler sebebiyle giysi ve mobilyalara temas ettirmeyiniz. Yüzde sekseninden fazlasının alkol olduğu duru limon kolonya 80 derece 1lt bakteri ve virüsleri etkili bir şekilde öldürür. Uzmanlara göre 60 derece ve üstündeki kolonyalar temizliği sağlamaktadır. Sabun ve suya ulaşılmadığı alanlarda duru kolonyası büyük oranda arınmanıza yardımcı olur.

Duru 80 Derece 1 lt Bidon Kolonyanın Kokusu Nasıldır?

Dalından koparılmış taze limon kokusu aldığımız duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt kalıcı bir ferahlık sunar. Yalnızca limon değil mandalina ve yeşil çay kokularına da sahip olan Duru markası ürettiği ferah kokuların kalıcı olmasıyla öne çıkar. Limon kolonyası en çok tercih edilen kolonya kokudur. Fakat zamanla her zevke hitap edecek kokular üretilmiştir. Bu kokuları aynı zamanda parfüm olarak kullanabilirsiniz. Duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt yorumlarında kullanıcıların kolonyayı 150 ml sprey şişelerle parfüm olarak da kullandığı görülür. Dilediğiniz her yerde kullanabilmeniz için şişe boylarında seçenekler mevcuttur. Duru’nun kullandığı saf uçucu yağlar ile her yerde hijyeni, ferahlamayı ve güzel kokmayı tecrübe edebilirsiniz. Davetlerde ve özel günlerde mis gibi limon kokusunu 1 lt kapasiteye sahip bidonla daha çok kullanım sağlayabilirsiniz.

Duru 80 Derece 1 lt Bidon Kolonya Nerelerde Kullanılabilir?

Tüm şehir içi, şehir dışı seyahatlerinizde, sabahları işe giderken ya da toplu taşıma kullandığınızda çevrede yer alan bakteri ve virüslere maruz kalırsınız. Temizliğine güvendiğiniz evinizden her çıkışınızda bu tehlike söz konusudur. Çünkü dışarıdayken su ve sabuna erişim imkanınız kısıtlı olur. Çoğu salgın hastalıksa kişiye el aracılığıyla bulaşmaktadır. Bağışıklığı düşük olan kişiler el aracılığıyla aldığı bakterilerden hastalık kapar. Özellikle çocuklar ve bazı yetişkinlerin bağışıklığı diğerlerine göre düşüktür. Duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt boyunu evinizde acil durumlar için kullanırken ev dışında da kullanışlı kaplara bölerek taşıyabilirsiniz. Duru markasının 200 ml’lik cam şişe, 400 ml’lik pet şişe, 150 ml’lik sprey şişe formlarından yararlanabilirsiniz. Ekonomik ambalajlamanın yanı sıra duru limon kolonya bidon 80 derece 1lt fiyatı litrelik alım olduğu için daha hesaplıdır.