Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan 195x215cm

2.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 195 x 215
195 x 215
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan 195x215cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duvetta Satıcı Ünvanı: BKB MOBİLYA EV TEKSTİLİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178071102300011 Vergi Kimlik Numarası: 1780711023
    Bu ürün Duvetta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.Kalite Yeni Zelanda Yünü
  • 82 Tel %100 Pamuklu Kumaş.
  • %100 Doğal Koyun Yünü 400 gr/m2.
  • Klasik Yün Yorganların aksine oldukça hafif ve kabarık yapıdadır.
  • 30 Derecede Çamaşır Makinesinde Yıkanabilir.
  • Yün Deterjanı ile Hassas veya Yün programında yıkanması tavsiye edilir.
  • Ağırlığı 2,700 gramdır(+/- %5).
  • 2 Yıl Garantilidir.
  • OEKO-TEX® Standard 100 Sertifikasına sahiptir.
  • Türkiye’de üretilmiştir.
  • Doğal Yün Yün lifleri, saçlarımızda, tırnaklarımızda ve cildimizde bulunan bir bileşik olan keratin proteinine dayanır ve kendi ağırlıklarının üçte birine kadar nem tutabilir. Bu lifler doğal olarak ısıyı ve nemi vücuttan uzaklaştırdığından, aynı yorganın altında olsa bile bireylerin kendi rahat sıcaklıklarını korumalarına yardımcı olabilirler. Bu nedenle, insanlar farklı oranlarda ısı ve ter üretse de, yünlü yorganlar her vücuttaki ‘mikro iklimi’ kontrol edebilir ve uyuyanların bu eşsiz malzemenin faydalarını elde etmelerine izin verebilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dolgu Materyali Yün
  • Dış Materyal Pamuklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan 195 x 215 cm

Konforlu bir uyku için olmazsa olmazlardan biri yorgandır. Sıcak tutması gerekliliğinin yanında yumuşak bir yapıya ve sağlıklı bir malzemeye sahip olmalıdır. Duvetta çift kişilik yün yorgan 195 x 215 cm de bu özellikleri size sunmayı amaçlar. İçinde bulunan %100 doğal koyun yünü sayesinde oldukça güvenilir bir üründür. 195 x 215 cm boyutuyla çift kişilik yataklar için uygundur. 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilen bu yorganın temizliği kolaydır. Pamuklu kumaşı sayesinde yumuşak bir uyku deneyimi verir ve size rahat bir uyku sağlar. Doğal olması sebebiyle alerjisi bulunanlar tarafından da tercih edilebilir. Klasik yün yorganların aksine kabarık bir modele sahiptir. Bu da yumuşaklığının verdiği etkenler içinde yer alır. Bu pamuklu ürünün tasarımı da oldukça estetiktir.

  • %100 doğal koyun yünü
  • Çift kişilik yorgan
  • Yumuşak ve kabarık yapı

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yorgan Özellikleri

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yorgan Özellikleri

Duvetta çift kişilik yün yorgan 195 x 215 cm yorumlarında da bahsedilen birçok kullanışlı özelliği bulunur. Bunlardan biri içindeki dolgu malzemenin %100 doğal koyun yününe sahip olmasıdır. Bu yönüyle oldukça sağlıklı ve güvenilir bir modeldir. Dış materyalinin ise %100 pamuk olması ile bu ürün, yumuşak ve konforlu bir yapıya sahip olur. 195 x 215 cm ölçüleri ile her çift kişilik yatağa uyum sağlayabilir. Doğal yün liflerinin içinde bulunan keratin proteini sayesinde yorgan, ısıyı içinde tutarak müşterisini her daim sıcak tutar. Bu sayede özellikle soğuk kış aylarında oldukça kullanışlı bir üründür. 2700 gram ağırlığa sahip bu tasarım, hafifliği ile de taşıması kolaydır. Birinci kalite Yeni Zelanda yünü olması sebebiyle kullanımı sırasında sıcak tutar ve deliksiz, rahat bir uyku çekmenize yardımcı olur.

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan Avantajları

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan Avantajları

Duvetta yün yorgan modelinin özelliklerinin sunduğu birçok avantajı da vardır. Başta %100 doğal materyallerden üretilmesi bunlar içinde yer alır. Bu yönüyle ürün, hassas ciltliler ve alerjisi olanlar için güvenilirdir. İçinde bulunan Yeni Zelanda yünü, sıcak tutma özelliği sayesinde eklem ve kaslar için oldukça sağlıklıdır. Bu sayede yılın soğuk zamanlarında tercih edilen bir modeldir. 30 derecede çamaşır makinesinde hassas veya yün programında yıkanabilir. Bu süreçte yün deterjanı kullanılması tavsiye edilir. Bunlarla birlikte temizlenmesi oldukça kolaydır. Pamuk materyalinin sağladığı yumuşaklık ve kabarıklığa sahiptir. Müşterinin kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamasına yardımcı olur. Hafif ağırlığıyla her yere kolay taşınabilir ve yer kaplamaz. Standart ölçüleri sayesinde her çift kişilik yatakta kullanılabilir. Modern ve basit tasarımı ile herkesin göz zevkine de uyum sağlayabilir.

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan Fiyatları

Duvetta %100 Doğal Çift Kişilik Yün Yorgan Fiyatları

Duvetta çift kişilik yün yorgan 195 x 215 cm fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir çift kişilik yün yorganda olması gereken her imkanı bulunan bu ürün, müşterisinin konforu ve sağlığı düşünülerek üretilir. İçindeki %100 doğal materyali de bunu sağlayan etkenler arasında bulunur. Yumuşak ve hafif yapısı sayesinde uyku sürecini rahat ve kaliteli hale getirir. Kolay temizlenmesi ve yıkanması ise modeli kullanışlı bir ürün yapar. Birinci kalite Yeni Zelanda yününün sağladığı ısıyı içinde tutma özelliği ile kış ayları için oldukça uygundur. Sıcak, kesintisiz ve huzurlu bir uyku deneyimi yaşamınızda rol oynar. Bu her yönden müşterisinin ihtiyaçlarını, konforunu ve sağlığını düşünen çift kişilik yorganı, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz.