Dynamic Nutrition Dynamic Glutamine Powder (saf %100 L-glutamin) 200 G - 40 Porsiyon

218 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  218 TL
%5 indirim
4 x  207,10 TL
828,40 TL
%7 indirim
6 x  202,74 TL
1.216,44 TL
%10 indirim
10 x  196,20 TL
1.962 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dynamic Nutrition Dynamic Glutamine Powder (saf %100 L-glutamin) 200 G - 40 Porsiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neosante Satıcı Ünvanı: ELİNE GIDA KİMYA İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332025316600012 Vergi Kimlik Numarası: 3320253166
    Bu ürün Neosante tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dynamic Glutamine Powder (Saf %100 L-Glutamin) 200 g Her bir porsiyon (5 gr) 5000 mg L-Glutamin içerir. • %100 saf L-Glutamin • Hiçbir katkı veya dolgu maddesi içermez. Kaslarda amino asit havuzunun %60'ını ve vücutta toplam amino asit döngüsünün %20'sini Glutamin oluşturur. Diğer amino asitlerin aksine sadece Glutamin'in 2 nitrojen atomu vardır ve nitrojen mekiği olarak bilinir. Vücudun en çok hangi bölgesinde gereksinim varsa o bölgeye nitrojen taşır. Nitrojen, yeni kas dokularının oluşumunda ve mevcut kas dokularının büyümesi önemli bir rol oynar. Glutamin tüm amino asitler içinde en çok fonksiyona sahip olan temel bir amino asittir ve profesyonel sporcular tarafından temel bir gıda takviyesi olarak kullanılır. Sporcularda ağır antrenman sonrasında enerji azalması ve kas ağrıları oluşur. Eğer vücudun dinlenme ve iyileşme süresi, iki antrenman zamanı arasındaki süreden fazla olursa, bu sporcu için bir sıkıntı (sendrom) yaratır. Bu sendrom vücudun depoladığından daha fazla Glutamin tüketimine neden olur. Üst üste yaşanabilecek bu sendrom vücudun kas yıkımına gitmesine sebep olur. Antrenmanlar sırasında en çok tüketilen amino asit Glutamin'dir. Kullanım Şekli: Amino asit içeren sporcu gıdası olarak yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini ve kas kütlesini korumak amacıyla 5 g (1 ölçek) toz ürünü soğuk su veya meyve suyu ile karıştırarak içiniz. Tercihen antrenmandan önce ve/veya antrenman sırasında olmak üzere günde 1-2 porsiyon tüketebilirsiniz. B6 vitamini ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir. Dynamic Nutrition ürünlerinin hiç birinde domuz yağı ve benzeri domuz kaynaklı katkı maddeleri kullanılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hedef Kas Kütlesi
Geri Bildirim Ver