Dyo Hobilux 0,9lt Set Hobilux Akrilik Ipek Mat Boya + Hobilux Ipek Mat Vernik + Kestirme Fırça

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

Dyo Hobilux 0,9lt Set Hobilux Akrilik Ipek Mat Boya + Hobilux Ipek Mat Vernik + Kestirme Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburcunuz Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KOLTUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750386499
    Bu ürün Nalburcunuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dyo Hobilux Akrilik Ipek Mat Boya + Hobilux Ipek Mat Vernik + Kestirme Fırça Dyo Hobilux Su Bazlı Ipek Mat Vernik 0,4 Lt
  • Dyo Hobilux Su Bazlı Saf Akrilik Ipek Mat Boya 0,9 Lt
  • Kestirme Fırça No: 2 HOBİLUX BOYA Saf akrilik emülsiyon esaslı su bazlı, ipek mat hobi boyasıdır. Özellikler Seramik, metal, ahşap, plastik, mermer, cam, mobilya, duvar, taş vb yüzeyler üzerinde mükemmel yapışma özelliğine sahip, saf akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı hobi boyasıdır. Kolay uygulanır, mükemmel yayılma ve örtücülüğe sahiptir. Su bazlı olması nedeniyle, zaman içinde sararma yapmaz, kokusuz ve çevre dostudur. EN 71-3 Oyuncak Güvenliği Standartı'na uygundur. Uygulama Açıklaması Uygulama yapılacak yüzey her türlü yağ, toz, kir, gevşek ve kabarmış tabakalardan temizlenmelidir. Hobilux Su Bazlı Boya ambalajı açıldıktan sonra homojen kıvam elde edilinceye kadar karıştırılır. Gerekli ön hazırlığı yapılmış yüzeye ürün inceltilmeden iki kat uygulanır. Katlar arası min. 4-6 saat beklenmelidir. Kullanıma hazırdır, inceltilmez. Astar gerektirmez. Aşırı parlak ve zor yüzeylerde hafif zımpara önerilmektedir. Dyo Kestirme Fırçaları, Dyo Pro İç Cephe Rulosu veya Dyo Mini Rulo kullanılması önerilir. İç ve dış mekan farklı yüzey uygulamalarında uygulanacak yüzeye göre performansın artırılması amacı ile 24 saat sonra, arzu edilen görünüme göre, boya üzerine Parlak, İpek Mat ve Mat Hobilux Su Bazlı Vernik uygulaması yapılmalıdır. BOYANABİLEN ALAN: Hobilux Su Bazlı Boya, uygulanan yüzeyin durumuna göre tek katta 1 L ile 24-28 m² alan boyanır. ÇİFT KAT UYGULAMA YAPILDIĞINDA * 0,4 L ile 4,8- 5,6 m² yüzey boyanır. **0,9 L ile 10,8-12,6 m² yüzey boyanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık (Ansilümen) 1000
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver