DYSON Absolute Extra Kablosuz Süpürge V11 298884-01

15.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DYSON Absolute Extra Kablosuz Süpürge V11 298884-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZFR TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ZAFER AĞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 0090557597
    Bu ürün ZFR TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • V11 Absolute Extra Kablosuz Süpürge

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

DYSON 298884-01 Absolute Extra Kablosuz Süpürge V11

Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge performansı yüksek, üst kalite şarjlı el süpürgesidir. En küçük partikülleri bile derinlemesine temizleyen bu ürün eşsiz teknolojisi ve kolay kullanım olanağı sağlayan tasarımıyla öne çıkar. Ürünün kablosuz olması ve çeşitli aparatlarının fonksiyonel özellikleri süpürge kullanımının konforunu artırır. Kontrol güç uygulamaya gerek kalmadan yüzeyler üzerinde akarak maksimum temizlik sağlayan bu ürün üzerindeki pil kapasitesi ve güç modu göstergesiyle bilinmesi gereken detayları sağlar. Aynı zamanda bu ürün duvar askı ünitesiyle kullanılmadığı sırada rahatlıkla muhafaza edilebilir. Siz de bu ergonomik ürünü tercih edebilirsiniz ve süpürgeyi Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.

  • 60 dakikaya kadar çalışma kapasitesi bulunur.
  • 0.76 litre hazne kapasitesine sahiptir.
  • 2.97 kg ağırlığındadır.

Dyson V11 Absolute Extra Kablosuz Süpürgenin Özellikleri Nedir?

Dyson V11 Absolute Extra Kablosuz Süpürgenin Özellikleri Nedir?

Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge 79.000g güç kullanarak 14 silikon filtrenin tıkanmasını engelleyerek tozu ve kiri haznesine ulaştırır. Çekiş esnasında güç kaybı yaşanmayan bu süpürge sürekli maksimum performansında çalışır. Bu süpürgenin motoru 125.000 rpm hızla dönüp, pratik ve maksimum temizlik sağlar. Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge filtreleme sisteminin 6 katmanlı olması sayesinde tamamen sızdırmaz özelliktedir ve 0,3 mikronluk partikülleri bile haznesine hapseder. Süpürge haznesinin 0,76 litrelik kapasitesi sayesinde kesintisiz temizliğe olanak sağlar ancak her temizlik sonrasında doldur boşalt hazne sistemiyle pratik şekilde boşaltılması önerilir. Dyson V11 Absolute Extra kablosuz şarjlı süpürge toplam 2.7 kg ağırlığa ve 260 mm yükseklik, 250 mm genişlik ve 1.286 mm ise yükseklik ebatlarına sahiptir.

Dyson V11 Absolute Extra Kablosuz Süpürgenin Temizliği Nasıldır?

Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge DLS teknolojisi sayesinde farklı zemin türlerine göre ayarlanabilir güç seviyesine ve başlıklara sahiptir. Bu özellik süpürgeyi çeşitli zeminler üzerinde dâhi eşit performansta çalışmasını ve tüm yüzeyleri derinlemesine temizlemesini sağlar. Çeşitli aparatları ve özellikle Boost moduyla öne çıkan Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge evin her noktasında rahatlıkla kullanılabilir. Bu süpürgenin karbon fiber fırçaları saniyede 60 kez dönerek en ince tozları bile rahatlıkla temizler. Bu şarjlı kablosuz süpürge 4,5 saatlik şarjla 60 dakikaya kadar maksimum performans sağlar. Gelişmiş teknolojisi, kalitesi ve tüm özellikleriyle Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge fiyat performans ürünüdür. Siz de pratik şekilde evinizi temizlemek için bu süpürgeye Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla düşük ücretlendirmeye sahip olabilirsiniz.

Dyson V11 Absolute Extra Kablosuz Süpürgenin Avantajları Nelerdir?

Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge şarjla çalışması, çalışma süresi kapasitesi yüksek olması ve tak çıkar pilleriyle oldukça avantajlıdır. Ürün tak çıkar pil özelliği sayesinde süpürgeye takılı durumdayken veya çıkarılarak rahatlıkla şarj edilebilir. Dyson V11 Absolute Extra kablosuz elektrikli süpürge LCD ekranı sayesinde kullanıcılarına performans ve çalışma süresi hakkında bildirimler vererek güç ayarlaması ve zaman planlaması olanağı sağlar. Aynı zamanda bu süpürge kutu içerisindeki farklı başlık seçenekleriyle çeşitli yüzeylerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Başlık seçenekleri ve çeşitli fırça uçlarıyla Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge tüm zemin tiplerinde temizlik için ideal bir üründür. Ürün materyal kalitesi nedeniyle uzun yıllar boyunca kullanılabilir ve her çalışmada ilk günkü performansını korur. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz süpürgeyi Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Dyson V11 Absolute Extra kablosuz süpürge yorumlarına göz atabilirsiniz.